vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentUitvaart van Ronny Nelom alias 'Biga' toch nog in Suriname

Uitvaart van Ronny Nelom alias ‘Biga’ toch nog in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 7 okt – Een nieuwe ontwikkeling vandaag met betrekking tot de uitvaart van Ronny Nelom alias ‘Biga’: de familie heeft zojuist besloten om de uitvaart van de overleden zanger toch nog in Suriname te laten plaats vinden! Dat heeft de familie net officieel bekend gemaakt.

“Wij willen zowel de overige familie als de Surinaamse gemeenschap in de gelegenheid stellen om afscheid te kunnen nemen” aldus de familie in een uitgebracht bericht.

“Tevens willen wij alle organisatoren hartelijk danken voor hun inzet. Zowel in Suriname als ook in Nederland. In het bijzonder danken wij Dhr Dennis Friperson voor zijn inzet die hij getoond heeft gedurende de afgelopen dagen” meldt de familie.

Het stoffelijk overschot van Nelom wordt op 9 oktober in Suriname verwacht. Twee dagen later, op donderdag, wordt er een ‘dede oso’ gehouden op het terrein van de SRS en de volgende dag – vrijdag – wordt hij ter aarde besteld op Hodie Mihi Cras Tibi.

Afscheid Ronny 'Biga' Nelom gisteravond in Amsterdam
Foto: Surinaamse vrouwen nemen afscheid van Biga (c) screenshot AT5 reportage

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Hoop niet men voor de fam betaald dat ga ik er vinden je hadden zo een grote bek

  Dat dat geld kunnen ze voor fie mensen in sur gebruiken hun hbbn het hard nodige.biga herft het verdiend…bouta hoop evhr niet dar u wee zo ern fout maakt die fam zijn ondank baar


  Maak melding
 2. Ik begrijp de familie wel. Alles kost geld.
  Men moet zich wel realiseren dat hoe langer een lijk boven de grond blijft het op een gegeven moment niet meer toonbaar is voor familie en publiek. Zelfs bij het balsemen van een lijk zet geen zoden aan de dijk. Wanneer gaan Surinamers het nou leren dat de dood niets met feesten te maken heeft en kontjes schudden. Het lijkt de laatste jaren op een parade. Wat bezielt ons volk. Dit heeft niets meer te maken met respect. Gaat regelmatig de asociale kant op.


  Maak melding
 3. Cultuur is volgens mij jezelf zijn en heeft niets te maken met het waanzinnig gedrag
  dat tot uiting komt bij begrafenissen van sommige mensen. R.I.P


  Maak melding
 4. Mensen worden begraven zoals ze in t leven stonden. Gezelligheid of sober. Zij die graag kontjes schudden of graag feesten toen ze nog leefden hebben grote kans dat ze ook in die sfeer begraven worden. Niks met geen respect te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES