woensdag, juni 12, 2024
HomeFotoSolo kunstexpo van Arline Winkel in Fort Zeelandia Suriname

Solo kunstexpo van Arline Winkel in Fort Zeelandia Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 okt – Een bezoeker neemt de tekst door bij een van de schilderijen afgelopen vrijdag, de openingsdag van de solo kunstexpo ‘Six Words for Love’ van Arline Winkel in het Fort Zeelandia te Suriname. De kunstenares confronteert bezoekers met de ‘andere gezichten’ van de liefde die veel mensen wel zien en ervaren, maar vaak genoeg ervoor wegkijken.

Arline Winkel oorspronkelijk leerkracht, studeerde in 2015 af aan de Nola Hatterman Art Academy. Ze is eigenaar van kunstschool ‘Leeuw en Blauw’. Winkel exposeert zes verf op doek schilderwerken waarbij ze op eigen manier leven geeft aan de verschillende vormen van de liefde, variërend van erotiek tot duurzame liefde en van zelfliefde tot vriendschap en de band tussen ouders en kinderen.

De expo is alleen vandaag, zondag 7 oktober, nog te zien.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES