Nationaal Leger op straatfestival van de STVS in Suriname

13
Nationaal Leger op straatfestival van de STVS in Suriname

PARAMARIBO, 7 okt – Het Nationaal Leger van Suriname was een van de participanten aan het Straatfestival van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS). Dit festival werd onlangs georganiseerd op Livorno ter afsluiting van de grote schoolvakantie.

Op het festival was er veel te doen zoals een karatetraining. Op onderstaande foto voert een meisje in een lokaal een mawashi-geri (zijwaartse trap) uit, tot tevredenheid van de sensei (karatemeester).

Bezoekers van het festival konden ook genieten van verhaaltjes en er was zelfs een boot van het Nationaal Leger voor wie iets meer durfde.

13 REACTIES

 1. In de jaren 80 liep deze laffe leger ook te paraderen door de straten van Suriname.
  Welke leger schiet nu op haar eigen bevolking. Excuses zijn tot op heden uitgebleven.


  Maak melding

 2. is puur ,,,,. intimidatie ,,, de verkiezing is komende dus moet indruk gemaakt worden ..

  vraag is´ ,, waarom ,,,gaan ze NIET naar IGRI om daar hun kunsten te tonen aan de tegenstander ., maar dat durven ze niet he’

  het zijn alleen ,, oso tigries.. die thuis wat durven, maar op straat en daar buiten poes lief zijn..

  zo zijn wij suri s nou één maal.. altijd een grote bek..


  Maak melding

 3. Mooi dat het SNL ook een van de participanten was. Op de bovenste foto zie je drie jongens en drie meisjes. Mooi verdeeld. Allemaal strijdlustig ten behoeve van Suriname.


  Maak melding

 4. Het is wel degelijk een Mawashi geri trap. De beweging geschiedt vanuit de heupen en in dit geval is het zijwaarts gericht. Of het nou een ronde trap is of niet ,het blijft een Geri.


  Maak melding

 5. Alles wat met klappen, trappen, vermoorden en mishandelen te maken heeft, heeft grote belangstelling van de neeeegers. Kijk maar naar de foto wie interesse toonden.


  Maak melding

 6. Hallooooo,
  Waarom zijn wij niet uitgenodigd voor het straatfestival????
  Was getekend; Haroen, Widjaj, Soerinder, Saponno, moekmin en Soeparno.


  Maak melding

 7. Een beetje luguber ,na dedecembermoorden en vlak voor de verkiezingen ,intimidatie te top ,is dit het verwerven soldaten,ze kijken wel uit in z’n mickymous leger ,als ik de officieren zie met al die verzieselen ,vraag ik me af welke oorlogen ze hebben mee gemaakt.
  Sari Tori


  Maak melding

 8. Als je echt wild janken moet je dit lezen ,hoe verzint hij het ,terug naar school en economie bij spijkeren ,8
  Bouterse: “Financieel management heeft stabiliteit gebracht”
  7 oktober 2018 – 16:45
  “Het financieel management heeft stabiliteit met zich meegebracht en heeft daarmee de basis gelegd voor verdere economische groei. Met een grote mate van zekerheid kan dan ook worden gesteld dat de economie in vergelijking met de voorgaande twee jaren, thans stabieler is geworden”. Dit zei president Desi Bouterse op 1 oktober tijdens zijn jaarrede.

  Het beste bewijs daarvoor is de stabiele wisselkoers sinds het achter ons liggende anderhalf jaar. Ook het binnenlandse prijspeil gaat niet langer omhoog. Was de jaarinflatie in 2016 nog 55 procent, in 2017 was zij gemiddeld 22 procent, met 9,2 procent aan het einde van 2017. In 2018 neemt de inflatie verder af. Het laatste inflatiecijfer van het Algemeen Bureau van de Statistiek van juli 2018 toont een 12-maand inflatie van 6 procent, aldus het staatshoofd.

  De stabiliteit van de wisselkoers en van de prijzen is belangrijk voor vertrouwen in de economie en dit zal tot meer en betere investeringsbesluiten leiden. Zij openen de weg om een duurzame ombuiging van de economie te realiseren. Op deze wijze, dus door strikt financieel management en door economische groei aan te zwengelen met publieke investeringen, zijn wij terechtgekomen in een opwaartse spiraal, stelde president Bouterse.

  “Historisch gezien moeten wij een nationaal spaartekort omzetten in een spaaroverschot. De tijd van ontwikkelingshulp is reeds lang voorbij. De afhankelijkheid van primaire grondstoffen voor export maakte ons kwetsbaar voor mondiale schokken. Weerbaarheid en zelfstandigheid moeten echter verder worden opgebouwd. Het in uitvoering zijnde stabilisatiebeleid heeft ten doel de economie weer op de rails te krijgen”, aldus het staatshoofd.

  Dit wordt thans aangevuld met een beleid gericht op het actief stimuleren van de economische bedrijvigheid. De particuliere sector lift daarop mee: meer mensen zullen een job in de private sector kunnen krijgen en minder mensen zullen afhankelijk worden van de overheid. Dat is volgens president Bouterse ook het streven van de overheid, te weten om een corruptievrije, afgeslankte en effectieve organisatie te zijn met een hoogproductieve en faciliterende dienstverlening met topkwaliteit.

  NII
  Geen of weinig export dus geen device dus eco instabiel in tegenstelling wat bouta verteld ,het kut in suriname kwalitatief uitermate teleurstelnd bla bla .
  Olie goud ,waar lachuuuüuuü


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.