Inspecteur ook in verband gebracht met verdwenen emmers Ketamine

31
Bericht over aanhouding politie inspecteur wakkert 'mofokoranti' in Suriname aan
Politie inspecteur aangehouden in omkopingszaak ECD in Suriname

PARAMARIBO, 6 okt – Er komt een nieuw onderzoek naar de verdwijning van 60 emmers Ketamine die zich bevonden bij de Economische Controledienst (ECD) in Suriname. Dat heronderzoek heeft volgens Dagblad Suriname te maken met de aanhouding van het hoofd van de Economische Controledienst (ECD) inspecteur Edith R.(FOTO). Ketamine is een verdovingsmiddel dat ook als recreatieve drug wordt gebruikt, met een straatwaarde van 25 – 40 euro per gram.

Volgens de krant werd de voorraad een jaar geleden in beslag genomen en toen ondergebracht bij de ECD, waar ondermeer Edith R. de scepter zwaaide. Op een bepaald moment zou er zijn ingebroken in de container waar de drugs zich bevonden. Het slot was opengebroken en er bleek een ander slot te zijn geplaatst. Na het nieuw geplaatst slot te hebben opengebroken, bleek dat de emmers met het spul waren verdwenen.

Dagblad Suriname sprak met de toenmalige minister van Handel en Industrie die dit geval kan bevestigen. De zaak werd toen door de afdeling Kapitale Delicten onderzocht. Bestrijding Zware Criminaliteit heeft thans een heronderzoek gestart samen met de afdeling Fraude, aldus de krant.


31 REACTIES

 1. Haha , daar gaat de beerput open.Trek de bek wijd open. De beerput gaat dusdanig wijd open dat zelfs een anaconda (aboma) die in staat is een hert of kaaiman in te slikken, het schaamrood op de kaken staat.


  Maak melding

 2. Ze zal opdracht hebben gekregen van de grootste drugscrimineel en tevens president van de republiek Suriname hebben gekregen. Let wel deze zaak zal binnenkort in de doofpot terechtkomen. Zie ook het geval van Doekhi


  Maak melding

 3. Er blijft steeds minder onder de pet in Suriname. Komt dit door beter beleid en management of omdat men onvoorzichtig wordt of omdat er rekeningen vereffend worden en verraden wordt.


  Maak melding

 4. Woeha ik pies in mijn broek van het lachen en ik krijg de schijterij van de woorden van de president “wij gaan corrupyiue bestrijden. Er zal geen dievenijzer meer nodig zijn om uw huis te beveiligen”
  Ai ja in doie het in mijn broekeerst een safoe poe voor de coalitie en dan een loesbere voor de regering,

  Wie denkt dat de politie de dader van de emmers zal weten te traceren is nog gekker dan een ontsnapte gek uit LPI.
  Wanneer komt een onderzoek naar
  OW&V
  EBS
  SWM
  Naschoolse opvang
  Carifesta
  eyc etc


  Maak melding

 5. goed zo minister en president Bouterse
  ga zo door het volk houd van jullie
  wanner gaan jullie de percelen dieven oppakken
  en de saboteurs
  wanneer word Somo ontruimd onder de brug


  Maak melding

 6. @JoJo

  In absolute zin komt er steeds meer criminaliteit aan het licht maar in procenten niet.
  Waar vroeger 5%, dus 5, van de honderd zaken aan het licht kam is het aantal nu 500 geworden en komt 2%, dus 10 zaken, aan het licht.
  De criminaliteit is gewoon enorm toegenomen.


  Maak melding

 7. Dit is een case dat wel naar buiten komt. Dan yu mus denki alla fromu sani san e pesa san ne ka doro officieel…
  Te na 2020 moro bruya o de, bika alla suma wani meki nyan. Srapu yu yesi fu arki anga tek yu ai luku bun san e pesa moro.


  Maak melding

 8. Deze vrouw “inspcteur” is een NDP TOPPER in het geheim , speelde info door ook aan PABLO ESCOBAR , ALIAS RADJ. OEDIT , DE GEVLUCHTE NEP RIJSTMAGNAAT EN BEZITTER VAN 4E RIJWEG DOMEINGROND MET VILLA’S, TERWIJL HIJ NEDERLANDER IS , RA RA RA , HOE KAN DIT ?? WIE HEEFT HEM DE BESCHIKKING AANGEREIKT EN WANNEER ,TERWIJL SUR. IN DE ZELFDE WIJK LANGER WACHTEN OP EEN BESCHIKKING !!
  STEM OP RAMON ABRAHAMS DAN WORDT UW AUTO OOK GEPIMPT VOOR 250. 000 SRD. AAN BELASTING GELD.


  Maak melding

 9. Wat een blamage, een ieder met een klein beetje verantwoordelijkheid graait en snaait er lustig op los.
  En in Ocer staan ze te gillen dat ze het zo goed doen. het is precies waar wat @ Freeway formuleert… SCHANDE SCHANDE… SCHANDE.


  Maak melding

 10. off topic
  ik heb 2 vragen aan jullie,beste forumleden,
  1. hebben jullie de reshuffle alhier waargenomen? Antwoorden met ja alleen zijn onvoldoende
  2. kunnen jullie op basis van de posting van een ander zien of degene een mannetje of vrouwtje is?


  Maak melding

 11. Resuffle- beleid wil in Suriname zeggen, zet de criminelen op de plekken waar de plee-si-dent ze nodig heeft om zijn dingen voor zijn nakomelingen te doen en veilig te stellen. Een dommere volk dan dat deel van het volk dat deze poep-president nog steunt vind je nergens anders op deze aardbol dan in tot een narco-staat verworden Suriname.


  Maak melding

 12. Inspec. ben draai sref-srefi lek wang Signaly naaimachine !! Vila’s gebouwd. Famiries her en der kunnen plaatsen/regelen !!
  Waarschijnlijk ook aan bendeleden doorgespeeld bij welke mensen er wat valt te halen !!
  Kijken welke advocaat haar op vrije voeten zal krijgen(vorm fouten zijn gemaakt bij aanhouding ) !!


  Maak melding

 13. Herinvoeren doodstraf. Meer dan 1 gram in bezit of handel/smokkel = injectienaald

  Opruimen die zooi. Singapore is een voorbeeld hoe het moet.


  Maak melding

 14. Beste forumleden, de politie heeft het ook moeilijk,dus moeten ze toch bijklussen ,als je nou agent derde klasse bent of inspecteur je moet toch eten. Zellfs dna leden hebben het moeilijk,ook deze gasten moeten bijklussen,iedereen in su is aan het bijklussen en nog zeggen dan gaat goed in su. Zelf ministers klussen bij,iin comissie zus en zo,die ze zelf bedenken. Su klus er op los maar.zelf ddb klust erbij,met uitvoer van coke,spul waaraan hij zelf de geest zal geven. Su,grootste klussenland geworden. Oook bij de oppositie wordt er lekker bijgeklust.
  Niemand komt hier onderuit.


  Maak melding

 15. De ambtenaren die deze zaak uitzoeken zijn al
  gewaarschuwd door een van de leiders van het
  Mega-Kabinet vd president, de heer prof dr ing
  Abrakadamski :

  U MAG GEEN AMBTENAREN DIE LID ZIJN vd NDP ontslaan,

  DAT KAN ALLEEN,

  IN OVERLEG MET DE NDP-PARTIJLEIDING !!!!!

  DE PAARSE DICTATUUR LAAT HAAR TANDEN DUIDELIJK ZIEN !!!!!


  Maak melding

 16. Suriname is besmet door de paarse strontvliegen!!! Je moet deze strontvliegen bestrijden door ze 50 meter onder de grond te stoppen!! De stinkende geur moet absoluut niet in de lucht komen.

  Bung tori!!!


  Maak melding

 17. Fawaka met onderinspecteur Stanley Stuger en Abel Joseph van de beruchtste politiepost van Suriname, Politiepost Kwatta (Derde Rijweg), die m.p.ngp.ngs zijn nog steeds op vrije voeten terwijl ze omwille van een vete een burger valselijk hebben bezwaard met een valse verdachtmaking door zakjes marihuana in zijn auto te plaatsen. Deze Stuger had bij een onderzoek naar een moord op een Hindustaanse man zijn vriend de dader in bescherming genomen bij een of ander wapendeal. Ik ben familie van die doodgeschoten man Stanley Stuger ik vloek jou no mapp.


  Maak melding

 18. Alle stelen ontstaat doordat mensen geen zekerheid hebben of ze morgen nog een inkomen zullen hebben.

  Daarom is een systeem met slechts 4 loonklassen de beste oplossing voor een land in opbouw waar veel corruptie heerst.


  Maak melding

 19. Mediteren helpt behoorlijk. Het zuivert de slechte gedachten en maakt de geest stressvrijer, maar ook corruptievrijer. Daarom moet de overheid in al haar instituten meditatie verplicht maken. ’s Morgens eerst 20 minuten mediteren en dan aan het werk. Bij het einde van de werkzaamheden ook 20 min. mediteren en dan naar huis met een blij gemoed, zodat je ook te genieten bent voor vrouw of man en kinderen.


  Maak melding

 20. Zestig emmers ketamine is geen werk van een eenling, er zijn meer mensen erachter.
  Dus inspecteur geeft het netwerk vrij, voordat je het loodje gaat leggen.
  Zestig emmers ketamine is geen iets dat men snel gaat gaat maken. Ik hoop dat er instanties zijn die de jeugd
  over het gehele land goede voorlichtingen geeft omtrent harddrugs.
  Zelf de ouders moeten dat thuis doen, want een land met zo weinig bevolking met zoveel hoeveelheid aan harddrugs is een land zonder toekomst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.