Informatiebijeenkomst in Bonaire over zakendoen met Suriname

6
Informatiebijeenkomst in Bonaire over zakendoen met Suriname
De eigenaren van Internationaal Ambitieus, Silvino Seymor en Pascal Fredrik.

KRALENDIJK, 5 okt – Vandaag, vrijdag 5 oktober 2018, organiseert Internationaal Ambitieus in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Stagebureau Bonaire de informatiebijeenkomst ‘Zakendoen met Suriname’. De eigenaren van Internationaal Ambitieus, Silvino Seymor en Pascal Fredrik, zullen de marktkenmerken, kansrijke sectoren en economie van Suriname nader belichten.

De informatiebijeenkomst staat in het teken van de aanstaande handelsmissie van 13 tot en met 15 november naar Suriname, maar ook van het internationale congres dat Internationaal Ambitieus in Suriname organiseert in die week. Voor het congres zijn er naast de lokale organisaties ook bedrijven aanwezig uit Aruba, Curaçao en Nederland.

Internationaal Ambitieus staat bekend als de organisatie die bedrijven verbindt en begeleidt naar internationaal zakendoen binnen de 9 landen waar het Nederlands één van de voertalen is. Vorige week vond een soortgelijke bijeenkomst plaats op Aruba en afgelopen week op Curaçao.


6 REACTIES

 1. Zakendoen met Bonaire is net zo iets als zakendoen met Appingendam, met dien verstande dat er in Appingendam meer mensen wonen en meer economische activiteiten zijn. Voor Antillianen zijn de Bonairianen wat de Coroniërs voor Suriname zijn. Beetje achtergebleven.
  Eigenlijk wil men in Suriname weer terug naar Nederland maar draait men steeds om de hete brij heen. Eerst naar Aruba en Curaçao, wel behorend tot het Koninkrijk, maar aparte landen, nu naar Bonaire, een bijzondere Nederlandse gemeente. Volgende stap naar Schiedam of zo of toch maar direct naar Den Haag?


  Maak melding

 2. @Hans van den broek
  Heb je goed bekeken. Dan vraag ik mij af of deze heren ook nog een ondernemersdiploma en hun certificaat hygiëne op zak hebben.Het is zeer belangrijk om te weten hoe je met klanten
  omgaat. Want de klant is koning. En klantenbinding is nog belangrijker.


  Maak melding

 3. je kunt beter pleiten, dat s m e terug gaan naar Nederland en al daar zijn heil zoeken/nemen dan zijn we in één keer van alle ellende af..

  die blakas zullen even hum stem laten horen, maar zodra zij de paspoort en einde van de maand op hun bank rekening gestort gekregen hebben, zijn ze weer muisstil, kijk maar naar de duizenden die in Nederland wonen leven verblijven..

  die gaan nooit meer terug hebben niks te klagen..
  naar Afrika al waar hun roots liggen, gaan ze ook niet erger dan in s m e..


  Maak melding

 4. Caricom heten het togggghhhh…nu ze zelf de doks niet uit hebben mogen voeren… zou de gemeenschap dit shit moeten geloven… weer een feit die stinkt…arme belasting betalers …


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.