Filmpje: Oma in Suriname viert 100ste verjaardag al dansend

9
Filmpje: Oma in Suriname viert 100ste verjaardag al dansend
Screenshot van filmpje BIC Paramaribo Noord-Oost

PARAMARIBO, 3 okt – Gisteren vierde mevrouw Emma Charlotte van Engel in Suriname haar 100 ste verjaardag. Reden voor een feestje dus. Oma Van Engel heeft als hobby dansen en dat was goed te merken. Op de dansvloer liet ze haar moves aan een ieder zien, getuige onderstaand filmpje van het Bestuursressort Paramaribo Noord-Oost.

Namens de president van de Republiek Suriname mocht de in 1918 te Paramaribo geboren oma de gebruikelijke enveloppe in ontvangst nemen. Mevrouw Emma is thans woonachtig in Huize Albertine aan de Jaggernath Lachmonstraat en gaat voor ontspanning vaak naar de soos van de Stadszending en de soos van Wanica.

Mw. Zeefuik- Hoogard, nicht van mw. Emma draagt de zorg over Emma. Zeefuik ervaart haar groottante als een fijne en modieuze vrouw met een sterke wil, die door Gods genade de gezegende leeftijd van 100 jaar heeft bereikt. Bekijk het filmpje:

9 REACTIES

 1. Wat een schat aan ervaring en kennis zal deze oma Van Engel hebben opgedaan. Moet je nagaan, vanaf het einde van de Eerste wereldoorlog, vervolgens de Tweede wereldoorlog en allerlei veranderingen in de wereld, tevens haar eigen socialisatie. Geweldig hoor. Still going strong.


  Maak melding

 2. Wie neemt het op zich om oude herinneringen van Oma op te schrijven zodat wij met zijn allen ook deelgenoot worden van hoe het vroeger was ??
  Geweldig dat een nichtje zich ook ontfermd over haar !!
  Vele malen gefeliciteerd !!!


  Maak melding

 3. Kijk mijn liieve peetje.
  Wij(familie codrington) in Nederland mijn zussen en ik als peetkind ( agnes codrington)hebben haar verrast met Bazuinkoor.
  💃💃💃


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.