dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameBelfort: 'Bouterse verkondigd veel leugens bij jaarrede in Suriname'

Belfort: ‘Bouterse verkondigd veel leugens bij jaarrede in Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 okt – President Bouterse heeft veel leugens verkondigd bij zijn jaarrede afgelopen maandag. Dat zegt oud minister van Justitie en Politie in Suriname Edward Belfort in het programma ‘Sranan Tide na Deey’ op Apintie TV. In het onderstaande filmpje is te zien dat de ABOP politicus helemaal los gaat op Bouterse en dat in verschillende talen. Het is niet de eerste keer dat Belfort kritisch is over de Surinaamse president. In augustus noemde hij hem nog ‘een toxische en desastreuze leider‘.

Ook van politicus Angelic del Castilho krijgt Bouterse een veeg uit de pan met betrekking tot de jaarrede. Tegen Dagblad Suriname zegt de DA’91 voorzitter dat Bouterse een heleboel beloften doet en een weergave van een realiteit geeft die aan ons allen voorbij gaat. Hij alleen gelooft erin; het is immers zijn eigen lofverhaal. Het is in elk geval niet de realiteit die wij in ons land ervaren aldus del Castilho.

“Het is duidelijk dat de verkiezingen in zicht zijn en de welbekende beloften wederom worden geuit. Er is wederom geen zinnig wordt gerept over crisis beheersingsmaatregelen, alleen dat de regering minder gaat uitgeven en dat er strak beleid gevoerd gaat worden op dit vlak, maar dat hebben we vaak gehoord. De hele jaarrede klonk meer alsof de president zich afvraagt waar Suriname zich nou zorgen over maakt. De president leeft blijkbaar in een wereld waar er geen problemen zijn” aldus de partijvoorzitter tegen de krant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
 1. Belfort: ‘Bouterse verkondigd veel leugens bij jaarrede in Suriname’

  en toch zijn er randfiguren die zijn leugens geloven en voor gaan stemmen..ondanks dat ze pinaren als ratten..

  regels van moraal en fatsoen ontbreken dan ook bij deze randfiguren…

  over ziekelijk gedrag gesproken…


  Maak melding
 2. Pathalogisch leugenaar dus ; maar iederéén gelooft in hem, en dat vind ik zo geweldig van die man !
  Iedereen maakt een knieval voor hem, en dat is geweldig ondanks zijn K..t beleid.
  Wat een bord rijst met bruine bonen, en een paarse T shirt niet kan doen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. UILSKUIKEN ROY,…Hoe meer jullie geen respect tonen voor het Surinaamse volk,en de mensen ratten noemen,des te meer respecteren zij de president,die meer respect toont voor de Surinamers…ondanks de iets mindere periode zullen ze echt niet massaal op jullie gaan stemmen in 2020,dat is een illusie,,..snappen jullie dat niet ROY ..jo KOE,..de rest van jou collegas ook niet jullie EZELS.!


  Maak melding
 4. @DAMSCO

  Een hond die ziek is is te genezen maar een hond die ziekelijk gedrag vertoont is NIET te genezen..

  DAMSCO ..jij bent NIET te genezen…maar dat wist je toch al…het is nl niet de 1e keer dat je het leest.
  geldt ook voor figuren cq JOU vrienden als sra, pero…paramang…


  Maak melding
 5. De van moord verdachte Drugscrimineel heeft er patent op om te liegen en te bedriegen: Niet voor niets is hij de CEO van de firma List en Bedrog. De vader alle Leugens.

  A Mang Lobi Meki Bigie: Kampioen Skippi


  Maak melding
 6. @roy je bent zeker een Nederlander want ik ken niemand die zo dom is om zijn landgenoten ratten te noemen. Blijf lekker in dat pedo Holland van je. Met al die pedo’s die er rondlopen.


  Maak melding
 7. Ruim 8 jaar zit deze pathalogische leugenaar, op de stoel, waar hij nooit had mogen zitten, door ieder jaar weer met de zelfde leugenachtige praatjes aan te komen, en het land voor de zoveelste keer vernietigd heeft, denkt deze moordenaar nog steeds draagvlak te hebben, helaas voor hem, is zijn einde in zicht, alleen nog enkele kansarme paarse ratten, zullen deze leugenaar nog steunen


  Maak melding
 8. @Damsco
  Ezels kunnen pinaren als ratten, maar het blijven ezels.
  @Real Deal
  In ieder land heb je pedo’s. Mensen met een ziekelijke geest, die kinderen van 0 tot 5 jaar misbruiken.
  Overigens verkondigen alle regeringen en presidenten van alle landen in de wereld leugens. Dat doen ze om aan de macht te komen en het volk minimaal 4 tot 5 jaar te manipuleren. Ook in Nederland ( bijvoorbeeld) gaan de energiekosten omhoog. Kosten van waterverbruik en belastingen op levensmiddelen, woningbezit enz. gaan ook omhoog. Het is aan het volk om dat in de volgende verkiezingen af te straffen. Maar als het in Su weer tot verkiezingen komt, loopt men weer achter de President aan en schreeuwt men: Bouta na a mang. Waarom? Omdat hij met zijn heupen schudt, een liedje zingt en met een moesje danst? Iedere Surinamer kan dat!


  Maak melding
 9. @ Damsco

  Zo je bent terug, nee je was er altijd maar wel onder een andere Nick name.
  No kibrie mi mang, ik zal je altijd ontmaskeren ; any how welkom terug, dan kunnen
  we op je schelden en andersom !!!!!
  sari tori

  Jacko.


  Maak melding
 10. De president van Suriname is de grootste aller tijden hé.
  Kijk en lees hier op dit form hoe zij alleen over Bouterse hebben.
  Één maal 24 uur zit Bouterse in hun kop,en zij houden de wacht hier op dit forum om iets te schrijven over deze grote man.
  Ze lopen allemaal hier op dit forum met het Bouterse Syndroom.
  Ai baja bigi sma takkie bazoekoe baveni batjarie!


  Maak melding
 11. Het spelletje van Belfort is zo langzamerhand bekend. De NDP zo zwart mogelijk afschilderen ten faveure van eigen partij. Gemakshalve vergeet hij dat zijn leider Brunswijk een grote bandiet is. De man gedraagt zich als een clown en nog erger als een uncle Tom. Hij had het o.a. over de Monroe doctrine en probeert Bouterse uit te dagen om aan de fool Trump te zeggen dat Suriname geen inmenging wenst in interne aangelegenheden omdat ze bijvoorbeeld zaken doet of wil gaan doen met Rusland, Turkije, China enz.

  Suriname heeft reeds op eerdere conferenties aangegeven dat zij geen inmenging wenst in soevereine aangelegenheden.
  Dus wat kletst deze Belfort nou? Hij is totaal geen patriot. Integendeel, hoopt hij dat Trump ingrijpt. Landverrader.


  Maak melding
 12. Als Belfort zijn mond opendoet slaat het paarse demente fossiel DDB met de staart tussen zijn wankele poten op de vlucht. We kennen de beelden nog in DNA. De laffe hond.


  Maak melding
 13. Zelfs de vroegere vrienden van bouta zoals belfort,nu aartsvijand,geeft toe dat bouta heel goed is in liegen en bedriegen,je moet wel een idioot van een ndper zijn om leugenaar,moordenaar bouta met zijn anansi verhalen te geloven.


  Maak melding
 14. Belly Belfort heeft toch meegevreten uit de pan van Bouterse ?? Hij krijgt als ex-minister nog steeds alles
  ,zoals top-salaris, toelagen,dienstreis,vrij benzine.
  Wanneer gaat de “Iron Lady, Ferrier” hem een verbod opleggen om kindertjes op scholen, zonder toestemming van de ouders allerlei rotsooi verhaaltjes te vertellen,als vertegenwoordiger van de bankrover-drugs veroordeelde Brunswijk. Is dit het voorbeeld dat de kinderen moeten volgen ??
  Ferrier, dit durf je niet!!! Wel de leerkrachten schofferen !!!


  Maak melding
 15. Iedereen heeft die onzin van bouta kunnen zien en lezen……in principe maakt hij zich verder belachelijk met al die onzin……het is aan het volk om hem straks in 2020 een ongenadig pakslaag te geven!!


  Maak melding
 16. @Pakiratigri, hoezo is dit een spelletje van belfort….?? Heb jij zelf geen gezond verstand om in te zien dat bouta willens en wetens Su naar de verdoemenis helpt????


  Maak melding
 17. Belfor heeft gelijk en heeft toch samen met deze man gewerkt.Ook is hij lid van een partij waarvan de voorzitter een bankrover en drugsveroordeelde is.Hoe geloofwaardig is Belfor dan wel?


  Maak melding
 18. Jaapje ons aapje is weer bezig met hallucineren hij kan het niet helpen,een vertroebelde geest maak dat j niet in staat bent op een heldere kijk op zaken;de ex minister die het presteerde geen enkele Surinamer van hindustaanse afkomst voor te dragen voor bevordering en nu de reet van mathoera en Chan de hele dag kus,ju musu ladji maar niet op zo een manier,de alles gratis mentaliteit heeft deze man gevormd tot iets zonder ruggengraat


  Maak melding
 19. Lachen hier met de handlangers van Rutte en cs. Nederland is 1 grote narco staat waar pedofielen vrijspel hebben. Nu komen komen deze ezels vertellen hoe Su bestuurt moet worden. Oprotten mang


  Maak melding
 20. Parbo is uit zijn paarse hol gekropen om domme Poepebillen, Boeriki en de iets snuggere Pakiratigrie bij te staan.

  Parbo is wat Domheid betreft van het kaliber van Damsco en ene Mazda die een ware winterslaap houdt in zijn paarse ranzige hol.

  Zo nu en dan kruipen díe paarse ratten uit hun beerput om hun guru de van moord verdachte Drugscrimineel toe te zingen.


  Maak melding
 21. Hoe serieus noeten we deze Belfor nemen?Belfor zijn voorzitter (Brunswijk)is ook op een lijst van gezochte criminelen.Waar heeft deze man het eingelijk over.
  Een crimineel is een crimineel.Is hij dat vergeteb of doet hij alsof.


  Maak melding
 22. Het lijkt alsof Belfor vergeten is dat de voorzitter van zijn partij Brunswijk ook een drugsveroordeelde is net als de president en diens zoon.Zowel Bouterse en Brunswijk hebben een besmet verleden dat zeker niet in het voordeel van Su kan zijn.Steeds schittert onze president van afwezigheid nu b.v.bij de vergardering van de de United Nations.Het antwoord is simpel met al zijn hebies is hij daar niet echt welkom bij de meeste landen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES