dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoDodelijk ongeval 4-jarige: bestuurder had gedronken volgens politie Suriname

Dodelijk ongeval 4-jarige: bestuurder had gedronken volgens politie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 okt – De 22-jarige man die op zondagmiddag 30 september een aanrijding veroorzaakte, waarbij een 4-jarige jongen de dood vond, had gedronken. Dat heeft de politie in Suriname vanmorgen bekend gemaakt. Het ongeluk gebeurde gisteren nabij de kruising van de Oost-West verbinding en de Mangreweg te Commewijne.

De dronken bestuurder Shahied N. veroorzaakte een aanrijding waarbij een 4-jarig slachtoffer het leven heeft gelaten en vijf andere verkeersdeelnemers zwaar gewond zijn geraakt. De verdachte zelf mankeerde niets. Hij is op maandag 1 oktober, na afstemming met het Openbaar Ministerie, ingesloten.

Deze zaak wordt verder onderzocht door de politie van het ressort Meerzorg.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Ik mag het niet wensen maar, had liever dat deze klootzak zelfs de pijp uit was.
  Hoop maar dat zijn geweten een rol gaat spelen als ie in bed ligt.
  Maar aangezien hij onder invloed een auto heeft bestuurt, toont aan dat hij geen geweten
  heeft, dus is er maar een oplossing voor deze lul ! En dat is levenslang de gevangenis in !!
  Zakazaka dagu beest dat je de bent, zuipt je zelf maar dood in de bajes.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Kom op @jan, Alsof er in nederland geen dronken bestuurders ongelukken met letsel of de dood tot gevolg veroorzaken.!
  Politie controlles moeten vaker gebeuren net als in ned, en toch zal je mensen hebben die dronken achter t stuur kruipen
  Of die zogenaamd spookrijden want ze willen niet in de file staan..nou dat is fatsoenlijk gedrag.!


  Maak melding
 3. Heel triest nieuws dit. In Ned rijd 1 op de 5 met alcohol op. Ben benieuwd hoe hoog Su scoord. Dit is echt een mentaliteits probleem. Mensen beseffen vaak niet dat je anders/trager reageerd met alcohol op.


  Maak melding
 4. Jan vuile facist ga terug naar Nederland waar jé als pedofiel 1jaar gevangenis als het eerste keer is jan heb jy niks gedaan in holland dat je hier in Suriname komt schuilen ?net als Nederlandse land verraders na de tweede wereld oorlog
  Ik haat Nederlanders die in suriname wonen maar toch klagen over suriname, maar weet je wat ga op een heel druk kruispunt staan en schiet je zelf door je hoofd dan maak je iedereen in Suriname bly en
  In holland ook want iedereen weet dat jan een vuil vies stuk vreten is samen gesteld uit bedorven stukken varkens vlees ,wat lucht dit op zeg jan Schrift nog wat onzin want ik heb nog een en ander te zeggen over types als jy


  Maak melding
 5. Surinamers zijn nog niet klaar voor een beschaafde samenleving, daarom moet men het juiste instrument bij de juiste tijdsbalk plaatsen. Ophangen deze hap of in een barrel met alcohol in laten zinken.


  Maak melding
 6. Goed dat ik ben gaan bezinnen eerder fun thuis te hebben dan het onnodig telkens over straat te zoeken en zodoende het risico op ongevallen te verkleinen met bepaalde hersenloze ziekelingen op de wegen


  Maak melding
 7. Mie gado, zelf bij zoiets tragisch, zoiets verschrikkelijks krijgt men het voor elkaar om andere zaken er bij te halen. Heeft Robles misschien gelijk
  STOP.


  Maak melding
 8. Alcohol is de drugs die de meeste slachtoffers maakt meer dan cocaine,heroine,marihuana samen.
  Een groot deel van verkeersslachtoffers is het gevolg van alcohol?


  Maak melding
 9. Het is niet de alcohol of de bostsing die de dood heeft veroorzaakt in dit en veel andere gevallen. Het is het feit dat Surinamers het concept van een baby seat en voor wanneer het kind groter is, een booster seat HELEMAAL niet beseffen.
  Kinderen zijn in de meeste gevallen zonder seat belt in de auto, staan gewoon op de bank en hangen naar buiten. Gordelwet doesnt apply to the back seat. What kind of dumb sh1t is that? Er gaan nog veel meer doodgaan. Ontwikkeling is niet alleen wat je kan zien en aanraken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES