maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandDonovan Wisse uit Suriname wint bij debuut op kickboksgala Glory

Donovan Wisse uit Suriname wint bij debuut op kickboksgala Glory

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 30 sep – Kickbokser Donovan Wisse uit Suriname heeft zaterdag gewonnen bij zijn debuut op de 59ste editie van het kickboksgala Glory in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam. Wisse kreeg de overwinning toebedeeld door een unaniem besluit van de jury.

De 21-jarige Surinamer nam het op tegen de Nederlander Kevin van Heeckeren. Afgelopen week sprak Omroep West met de Surinaamse kickbokser. Hij ging er toen al vanuit dat hij zou winnen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. De enige ‘sport’ waarin Suriname nog wat eer kan behalen. Elkaar in elkaar raggen en destructief te werk gaan, zoals in het dagelijks leven. Is geen sport.
  En er van te voren vanuit gaan dat je wel zal winnen is ook al van een misplaatste hoogmoed. Stel dat hij had verloren. Zou deze regel dan ook uitgezonden zijn? Ik denk het niet.


  Maak melding
 2. Puike overwinning. Behalve die overhand right en de left hook zie je dat hij met rechts een inkomende shot blokkeert alvorens hij vernietigend uithaalt. Dat is wel een kenmerk van een goede (kick) boxer.


  Maak melding
 3. Bolle Willem heeft het druk met z’n 4 duifjes.
  Vrouwtje wordt populairder en de 3 bollebozen Ahalia, Akalia en Azalia beginnen nu dingen te ontdekken aan hun lichaam of hebben het al ontdekt. Ze mogen hun royale benen nooit meer dan 10 cm uit elkaar houden.


  Maak melding
 4. @FBI,

  Een blanke met een stick in de hand die iets achterna rent is echter wel typerend en kenmerkend voor hen.
  Bovendien, als je die (schaaf)ijs in je strot kunt duwen en het lekker vindt, ja toch, dan mag je toch ook op het ijs? Of mogen jouw (klein)kinderen van jou niet schaatsen omdat ze zichzelf dan belachelijk maken?


  Maak melding
 5. @FBI, als je geen verstand hebt van een sport…..houdt liever aub je mond…..en bekritiseer niet zomaar een sport omdat je onwetend bent!!! Ik was gisteravond als liever hebber van de sport in de Johan Cruijf Arena en heb samen met vele duizenden toeschouwers genoten van mooie partijen die de topsporters ons hebben voorgeschoteld!! De hoofdpartij van Rico Verhoeven was op Veronica TV waar meer dan een miljoen kijkers op hadden afgestemd…….zo populair is Kickboxen in Nederland!!!


  Maak melding
 6. @ Wazig,

  Kickboksen en alles wat daar zijdelings mee te maken heeft, mag wat mij betreft per onmiddellijke ingang verboden worden! Boksen is dan nog een Olympische sport, maar de rest mag het predikaat niet hebben. Ik heb er inderdaad geen verstand van en ik wil er ook geen verstand van hebben. Het publiek wil bloed en knock outs zien. Sensatie dus. Net als mensen die een ernstig auto-ongeluk fotograferen. Walgelijk. Of dacht jij dat ze voor de zogenaamde ‘sport ‘ kwamen? Hoe naief kun je zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES