Uitreiking schoolpakketten Samora Anijs Foundation in Suriname

4
Uitreiking schoolpakketten Samora Anijs Foundation in Suriname
Archieffoto: kinderen in Suriname krijgen schoolpakketten

PARAMARIBO, 28 sep – De Stichting Samora Anijs Foundation (SAF) verstrekt al jaren tegen het begin van elk nieuw schooljaar schoolpakketten en studie beurzen aan de best geslaagden 6de klassers van scholen uit het binnenland van Suriname. Ook aan kinderen in verre distrikten alsook scholen waar kinderen van achtergestelde buurten in Paramaribo onderwijs genieten, wordt gedacht.

Dit jaar zal dat weer gebeuren en wel op zondag 30 september. 35 scholen zullen in aanmerking komen en in totaal zullen 142 schoolpakketten worden overhandigd. De distrikten die in aanmerking komen zijn Paramaribo, Para, Brokopondo, Sipaliwini, Saramacca en Marowijne.

Leerlingen van scholen in het kustgebied en het oosten komen naar de Grote Stadskerk en de scholen van het zuiden gaan naar Klaaskreek.

Plaats: Grote Stadskerk
Datum: zondag 30 september 2018
Tijd: 09.00 uur

Plaats: EBG Kerk te Klaaskreek
Datum: zondag 30 september
Tijd: 13.00 uur


4 REACTIES

  1. Bovendien wekt deze (goedbedoelde) aktie afgunst op bij andere leerlingen. Die willen misschien wel harder leren, maar kunnen dat eenvoudigweg niet. Nou, altijd pech gehad dus. En 145 pakketten voor 35 scholen lijkt me ook iets aan de magere kant.


    Maak melding

  2. Een druppel op een gloeiende plaat. Beter iets dan niets. First lady Ingrid heeft ook schoolpakketten uitgedeeld namens o.a United Nations Sustainable Development Goals. In totaal 6000 pakketten waarvan 4000 geschonken zijn door de onderneming Red Apple.
    Dat scheelt al een slok op een borrel. Alle beetjes helpen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.