maandag, mei 27, 2024
HomeFotoSchenking medisch apparatuur aan Sint Vincentius Ziekenhuis Suriname

Schenking medisch apparatuur aan Sint Vincentius Ziekenhuis Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 sep – Het bedrijf Kosmos Energy heeft donderdag een schenking van nieuwe medische apparatuur gedaan aan het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ) in Suriname. De schenking heeft een waarde van ruim 31.000 US-dollar. Algemeen directeur Manodj Hindori van het SVZ liet journalisten weten dat de geste zeer welkom is. Het ziekenhuis moet het voor een groot deel doen met verouderd apparatuur.

De donatie bestaat uit twee bedden voor de verlosafdeling, twee hechtlampen voor de verlosafdeling, een OK-lamp voor de operatiekamer, een fototherapielamp voor zuigelingen en een neopuff beademingsapparaat voor zuigelingen. Het SVZ streeft ernaar om het certificaat binnen te halen als eerste ‘Baby Friendly Hospital’ in Suriname.

De verbetering van de uitrusting van de verlosafdeling is een stap in die richting.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Deze heer Hindori blijft door knokken voor goede medische zorg in ons land. Hij doet zijn uiterste best en elke donatie om de zorg te verbeteren wordt dankbaar met open armen ontvangen.Hij weet als geen ander hoe je professionele zorg moet bieden aan ons volk en wat daarvoor nodig is. Het is alleen in en in triest dat de Overheid geen geld vrij maakt om hieraan mee te werken. Het Ministerie van Volksgezondheid, lapt de zorg en de nodige faciliteiten aan zijn laars. Hindori ga zo door. Bedelen hoeft niet. Maar als het om het welzijn van onze mensen gaat, dan is alles welkom. Schenkingen om de zorg te optimaliseren is meer dan hard nodig. Zo hoeven er niet onnodig mensen te sterven.


  Maak melding
 2. Deze keer komt het uit de Amerikaanse hoek. Maar uit welke hoek het ook komt, deze medische hulpmiddelen zijn altijd van harte welkom. En trots? Alleen als ze zelf in het ziekenhuis terechtkomen en juichen dat ze in zo’n goed geoutilleerd en modern ziekenhuis hebben gelegen, Goede sier maken waaraan ze zelf geen part noch deel hebben gehad. daar zijn ze goed in.


  Maak melding
 3. De investeringen en fundering van Bouterse NDP bestaat uit donaties, schenkingen en pakketten.
  Hoe zal de toekomst er dan uit zien met de Nationale Donaties en Pakketten – regering.


  Maak melding
 4. @Ras 28 september 2018 at 03:02
  Zo jammer dat we het helaas steeds van schenkingen moeten hebben…waar is ons trots…..blijkbaar ver te zoeken
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  RAS tapie golo,..waarom ???. OMDAT JE LULT !!!


  Maak melding
 5. Bedankt Cosmos Energy.
  Echt een uitzondering,anderen organiseren gelijk miss en mister ,miss India en mister handsome show zodra ze wat geld zien.
  Zo bewijzen jullie de surinamers vooral de patienten een grote dienst en wij waarderen het.
  Dank je wel Cosmos Energy.


  Maak melding
 6. Mooi gebaar van het bedrijf. Nu kan bouta nog meer graaien van het stadskas. Triest voorr zo’n mooi land. Laat iemand mij weten welke land waar negers aan de macht zijn goed gaat. Overal heb je corruptie. Verkrachting. Roofoverval, moord etc etc.
  MPP.


  Maak melding
 7. Dank aan alle landgenoten die hun best doe om donaties binnen te halen. Maar hierdoor houd Bouta extra geld over en kan mw. Ingrid weer gaan shoppen in Parijs. Misschien wil ze nu voor hengels gaan shoppen, en kunnen onze kinderen gaan leren hengelen. Haar kinderen hoeven alleen te weten hoe de creditcard werkt.


  Maak melding
 8. Bouta 3:
  Je brengt mij op een idee:
  Een politieke partij oprichten onder de naam: DSP partij (donaties, schenkingen en pakketten) partij en je scoort hoog bij de komende verkiezingen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES