Somohardjo’s dreamteam moet Bouterse verslaan bij verkiezingen Suriname

42
Somohardjo's dreamteam moet Bouterse verslaan bij verkiezingen Suriname
Foto: toen ze nog vriendjes waren: Brunswijk (l), Somohardjo (m) en Bouterse (r) tijdens een eenheids- en verzoeningsmanifestatie in 2012 in Suriname

PARAMARIBO, 25 sep – Paul Somohardjo wil een heus dreamteam samenstellen om de partij van Desi Bouterse te verslaan tijdens de verkiezingen van 2020 in Suriname. Dat zei de leider van Pertjaja Luhur (PL) zondag tegen Apintie TV tijdens een spoedmeeting van de partijraad. “Het moet een team worden dat zo min mogelijk besmet is met verraders en de overwinning zal brengen” aldus Somohardjo.

Somo heeft de partijraad gevraagd om extra tijd om zijn team te formeren en heeft die tijd ook gekregen. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn dreamteam de NDP zal verslaan en de partij van Bouterse kan verdrijven. “Geen enkele regering kan zonder Pertjaja Luhur” zei de politicus wiens doel is om een regering te vormen zonder de NDP.

Bekijk de reportage van Apintie TV:


42 REACTIES

 1. Het zou mooi zijn……..een regering ZONDER de NDP.
  Somohardjo wil alleen politici die zo min mogelijk ( waarom niet HELEMAAL ? ) besmet zijn
  met verraders ( en ook met moordenaars of de verantwoordelijken ervoor ? )
  KEEP ON DREAMING Paul……zo lang het overgrote deel van de kiezers in Suriname zijn / haar stem uitbrengt op basis van ras..in plaats van nadenken over wat een partij nou echt wil en KAN,
  zal er niks veranderen !!


  Maak melding

 2. Allen een partij of combinatie zonder Bouterse, Somo en Rusland Zou Suriname en haar volk een mogelijkheid bieden om stappen in een goede richting te maken van goed en integer bestuur. Dus volk van Suriname grijp je kans en do the right thing.

  SUCCES!!


  Maak melding

 3. In de Surinaamse politiek moet je de Javanen nooit vertrouwen, het zijn de grootste collaborateurs, er is nooit een referendum uitgeschreven volksraadpleging, jammer dank zei de KTPI…..


  Maak melding

 4. Ja zo is dat.
  Er is geen alternatief,ze zyn allemaal hetzelfde en deze Pae’ is mede schuldig aan de rotzooi in Su samen met de ABOP. .kyk wat het Brunswyk heeft opgeleverd.
  Wie NDP stemt krygt een bordje eten en daar gaat het om.
  De armoe is re groot en aangezien de gemiddelde surinamer een geheugenprobleen heeft zou de NDP weer kunnen winnen.
  We zullen het zien


  Maak melding

 5. Een team zonder veraders zegt de man die het hele land verraden heeft.Een team met mensen die zo min mogelijk besmet zijn zegt de man die zelf zo besmet is dat er geen vaccin tegen is opgewassen Somo is van het slag Belfor hun enige intentie is wraak voor de rest kan het ze niet schelen


  Maak melding

 6. Chekre Chekre Pajé heeft gesproken. Dat een indiaan heb misleid heeft, valt zwaar op de maag van Somo. Al zijn geld is op aan buitenvrouwen en staat zijn rekening in Indonesië nagenoeg leeg. Bouterse dankt zijn zetel als president aan deze slang van politicus. Zijn Javaanse vrienden hebben op domein veel gronduitgifte gedaan en toegeëigend inclusief zijn partijcentrum in het Havengebied van Suriname. Somo kletst uit zijn verschrompelde nek en moet plaats maken voor een nieuwe partijleider.


  Maak melding

 7. Eindelijk is Somo een beetje eerlijk daar hij de grootste verrader is in de geschiedenis van de politiek in SU. Een figuur die niet te vertrouwen is. Dat is de reden, waarom andere partijen niet meer met hem in zee wensen te gaan.


  Maak melding

 8. Haha, een dreamteam opgesteld door trainer Somo. Moeten we denken aan: Dino Zoff, Maldini, Cafu, Maicon, Laudrup, Zico, Roberto Carlos, Beckenbauer, Pele, Maradona en Johan Cruijff? Ha-ha, keep on dreaming because they are all retired and that is what you should do.


  Maak melding

 9. Ach,typisch surinamers.Altijd commentaar leveren ,maar zelf wat doen is hun teveel gevraagd.Ze zijn bereid om met bouta opgescheept te zitten voor de rest van hun leven .Ze zijn gewend geraakt om te jammeren en klagen elke dag.Het is hun dagelijkse leven geworden.
  Somo help Suriname bevrijden.
  Help de surinamers,want zoals ik het zie zijn ze niet van plan zichzelf te helpen of Suriname te helpen bevrijden.


  Maak melding

 10. Gezien de puinhoop die regering bouta heeft gebracht zou geen enkel weldenkend mens nog op bouta en de ndp moeten stemmen!! In 2020 mag een nieuwe regering Su opnieuw gezond proberen te maken…..ik vrees dat dat proces vele jaren zal gaan duren gezien de puinhoop die bouta achterlaat!!


  Maak melding

 11. Met Somo erbij kan geen sprake zijn van een dreamteam.
  Somo is een oude schurk die net zo corruptief en manipulatief is als Bouterse en met de jaren is het alleen maar erger geworden.
  Samenwerken met Somo zal altijd een probleem blijven


  Maak melding

 12. Bouterse is heel goed bezig!er zijn aantallen factoren die kan helpen NDP winnen.een van is ambtenaren tevreden stellen, pakketten delen,en belangrijkeste is mensen dom houden.


  Maak melding

 13. En Blok moest door het stof ,hoe hypocriet kun je het bedenken.
  Rigoureus schoon vegen die hap en dan duurt het nog jaren , liegen en bedriegen gaan hand in hand in Suriname, het zit ingebakken,kijk maar naar alle beloftes die gedaan zijn ,niets van terecht gekomen , allen hoog geplaatste waren niet rijk moet je nu eens kijken ,het zijn groot grond bezitters en miljonairs, alle etnische groeperingen ze velen elkaar maar onder de oppervlakte is het een vulkaan en daar moet je een land mee opbouwen ,zou dat lukken denk je, het is te hopen dat na de verkiezingen de vlam niet pan slaat net in de jaren 80.
  Ik wens de Surinamer veel wijheid


  Maak melding

 14. ..en natuurlijk ,de surinamers gaan deze move van Somo zien alsof hij de president van Suriname wil worden.
  Somo heeft nooit gevraagd om als president gekozen te worden,wat hij wel wil is Suriname bevrijden van bouta en de ndp.
  Geheel Suriname wil hetzelfde,alleen ze durven niet.
  Somo help Suriname want de rest gaat het niet doen.


  Maak melding

 15. Kijk naar de geschiedenis en je zult zien dat Somo, Bouterse en Brunswijk tot de meest corrupte,onbetrouwbare,principeloze politici behoren.Geschiedenis liegt niet!


  Maak melding

 16. “Geen enkele regering kan zonder Pertjaja Luhur”.

  De huidige blijkbaar wel!

  Het wordt tijd dat de politieke partijen met gedegen programma’s komen over allerlei zaken, zoals economie, onderwijs, gezondheidszorg enz.
  Ook moet men de bevolking eerlijk voorlichten over de financiële toestand van het land opdat mensen weten dat het zwaar of minder zwaar zal worden.
  Het schiet niet op wanneer de ene partij beweert dat er volop geld is en de andere beweert dat er tekorten zijn. Een onafhankelijke instituut moet hier helderheid over geven zodat elke partij met het maken van haar programma’s van dezelfde economisch-financiële cijfers uit gaat. Dan kun je de programma’s ook ergelijken, anders is een vergelijking zinloos.


  Maak melding

 17. Ai boi Su switi,vandaar dati mi lobi mi kondre,j kan gewoon een dag op staan en koeterwaal beginnen uit te kraaien en vele leeghoofden gn j ook nog geloven,vandaar dat niemendalletjes,als valies,Berenstein ,Smelli Belli,de gaja,koemari awari en nog een paar van die zuiplappen zonder ruggengraat door bepaalde groepen in de samenleving worden gedragen,als j een stabiele mens bent,hoe kan jij in Gods naam zo een idioot geloven,laat staan j stem op hem brengen,die man straalt een en al bantidisme uit,waar gt hij de mensen vinden waarover hij praat,zelfs mijn neemt geen genoegen meer met hondebrokjes het liefst wil Bello biefstuk vreten elke dag,mi o tjari eng go lusu een van deze dagen


  Maak melding

 18. Kan die Opoe het toneel niet voor 2020 definitief verlaten en nooit meer terugkomen met zijn circus stupido. Moge we hopen dat hij dan de roemloze PL opheft, het partijcentrum sluit zodat er weer plaats is voor hoognodige woningbouw voor jongeren, amen!


  Maak melding

 19. Somo zomaar ye mek bar bari of krijgt jouw dream team nu al natte dromen.
  Wij van de VHP zijn klaar om met de NDP samen te werken. Want we vinden dat wij te lang in de oppositie zijn. Wij willen ook geld maken via OW.


  Maak melding

 20. Geen enkele politieke partij kan de NDP verslaan.
  De NDP geeft mensen een baan en een stukje grond alleen voor hun stem. Dom-Suriname denkt niet verder dan dat en heeft ook niet meer nodig.
  Het NDP-volk groeit nog steeds.

  De meeste slimme en hardwerkende Surinamers hebben geen vertrouwen in de politiek en zullen niet gaan stemmen.

  Strategisch stemmen zodat bijvoorbeeld VHP en NPS de grootste worden en een coalitie gaan vormen kennen de Surinamers al helemaal niet.

  Dus reken maar dat er in 2020 niks gaat veranderen. Bouta blijft tot zijn dood president.


  Maak melding

 21. Wie hecht nog enig geloof aan de woorden van Somodihardjo? De woorden van deze valse profeet zijn zoals altijd ongeloofwaardig. Laten we het zo stellen. De marktwaarde van deze onbetrouwbare, maar zeer listige figuur is gedaald tot een minimum op de schaal van geloofwaardigheid. Maar Somo zou geen Somodihardjo heten als hij geen signaal zou afgeven aan zijn zwakke broeders in de oppositie. Hij plaatst hen voor een voldongen feit. Zonder Somo is de oppositie ten dode opgeschreven.

  Het moet ook duidelijk worden voor de oppositie partijen dat ondanks de economische malaise in het land, de NDP moeilijk te verslaan is. Een voordeel voor de NDP is dat de olieprijzen aan het stijgen zijn en dat de inkomsten voor de staat Suriname zullen toenemen. Deskundigen verwachten dat de prijs van een liter benzine in Nederland boven de 2 euro zal stijgen en dat betekent ‘ kassa ‘ voor de regeringen die voor een groot deel afhankelijk zijn van de olie inkomsten.


  Maak melding

 22. Velen hopen en verlangen een nederlaag voor de NDP . Das op zijn fatsoenlijkst gesteld een utopie . NDP is de enige partij in SU die bij elke verkeizing gegroeid is en thans history maakt door alleen 26 zetels te behalen . Wheter u like it or not het is een feit . Het is daar . Voor zij die nog in hun onrealistische en emotionele wereld leven zulleen maar daar blijven . BYE the w A NO LE . Een regering met VHP hebben we vaker gehad . Wat is het resultaat . VHP , NPS , PL , ABOP , BEP , SPA , DA’91 hebben allen in het bestuur gezeten met ontwikkelingshulp . NDP heft altijd zonder ontwikkelingshulp bestuurd . The results are there . Wheter u like or not but be honest n reasonable .


  Maak melding

 23. Dat dream team van S kan je het liefst een fraude team noemen. Dus geen woord meer daarover!

  Waar zijn de jonge onbesmette Surinaamse dromers die Su omhoog willen tillen en niet het voorbeeld willen/zullen volgen van al die op etniciteit gebaseerde politieke partijen? Geen grond beloven/geven aan aanhangers als je aan de macht komt, want daar wordt toch niets meegedaan, dan alleen maar speculeren. Geef vruchtbare grond aan de hardwerkende boeren, die ten minste het land van verse producten voorzien. Waarom landbouwgrond geven aan mensen die te lui zijn om op het land te werken omdat ze zogenaamd getraumatiseerd zouden zijn, door gebeurtenissen in een ver verleden?


  Maak melding

 24. Somo heeft toevallig niet jou vrouw en vriendin ook een belangrijke functie gekregen. Wie zijn de verraders ben jij daar ook niet mee besmet. Zo min min mogelijk of helemaal geen verraders is onmogelijk, want dan moet je jezelf ook uitsluiten. Suriname gaat nooit meer normaal kunnen functioneren met de bestaande kopstukken. Er moet een heel frisse nieuwe wind komen die het goed heeft met het land. Zet een zakenkabinet neer, er is genoeg kennis in het land die ons Suriname weer op de kaart zal kunnen zetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.