Nieuwste parlementslid van DNA in Suriname: Yvonne Maabo

28
Nieuwste parlemenstlid van DNA Suriname: Yvonne Maabo

PARAMARIBO, 25 sep – Yvonne Maabo (m) vanmorgen onderweg naar De Nationale Assemblee (DNA) in Suriname om als volksvertegenwoordiger te worden ingezworen. Parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings – Simons heeft haar bij de toelating erop gewezen dat het werk van een volksvertegenwoordiger zeer divers is. Zij zal bij de uitvoering van haar werk moeten houden met verschillende sectoren en factoren.

Geerlings-Simons benadrukte dat Maabo mag rekenen op de ondersteuning van de collega-parlementariërs, de deskundigen in DNA en de griffie. Ze vroeg de nieuwbakken volksvertegenwoordiger ook erbij stil te staat dat zij als publiek figuur veel aandacht trekt en dat haar handel en wandel ook anders zal worden gewogen.

Maabo, lid van regeringspartij NDP, komt in de plaats partijgenoot Frederik Finisie (Brokopondo). Finisie aast op de functie van districtscommissaris van het district.


28 REACTIES

 1. Overal krijg je niets zeggende info. Info over de achtergrond, haar behaalde resultaten, haar kwaliteiten, haar opleiding worden niet gegeven terwijl dat juis essentieel is om te beoordelen waar en hoe ze deze zwakke, klungelende regering kan versterken.
  De verwachting is dan ook dat het gewoon een trekpop is die levenslang van een uitkering wil genieten zonder ooit een prestatie te leveren. Een parasiet dus.


  Maak melding

 2. @Klaas de Groot ik ben het helemaal eens met jouw visie.
  Het is jammer dat elke schijtlaars een partij kan oprichten. Wat voor degelijke opleiding hebben deze gasten??
  Welke kennis en kunde hebben zij?? Wat hebben zij het volk daadwerkelijk te bieden. Het wordt nu hoogtijd dat de zwervers hier in ons land ook hun eigen partij gaan oprichten.De daklozen partij om meer aandacht te krijgen voor hun leed.Waarschijnlijk zal ons straatbeeld dan ook veranderen.Een ieder die geld ziet en ruikt begint een partij.


  Maak melding

 3. Sorry hoor , maar kijk naar die houding. Ik lees haar zo uit dat ze geen moer gaat doen voor het land en d a t dit weer een eigen belang vrouw wordt net zoals zovelen in su. Trouwens het lijkt alsof suriname ma a r een soort volk heeft. Dit is geen discriminatie, maar suriname is ook van de hindoestanen, javanen en Chinezen.


  Maak melding

 4. De volgende graaier die geen moer voor de ontwikkeling van Suriname gaat doen behalve haar eigen zakken vullen en haar familie gaat accommoderen.

  Het houdt nooit op in Suriname.

  Dunste boekje ooit uitgegeven: Integere Surinaamse politici die belang van volk dienen


  Maak melding

 5. Het stikt van de vooroordelen en kortzichtige reacties. Überhaupt, voordat deze mevrouw aan haar werk begint, meent men al te weten dat ze niet deugt. Wel erg onrechtvaardig om op deze manier te redeneren. Het is niet eens een redenering maar meer gebaseerd op een primair onderbuikgevoel.
  Er zit geen onderbouwing bij. Het niveau kan toch beter?


  Maak melding

 6. Ze gaat opkomen voor de sociaal zwakkeren uit haar eigen groep. Want die hebben na 300 jaar nog steeds een achterstand, zie de overvolle gevangenissen !!!


  Maak melding

 7. Beste @molenaar,
  We praten over een zelfstandig individu. Dat is deze mevrouw. Dus die ervaring kan niet voor haar gelden aangezien ze nog aan de slag moet. Wie weet kan zij zelf de reddende engel zijn. Ik ken haar verder niet maar ik zal niet beginnen met het vooroordelen want dan geef je niemand een kans. Dat hoort niet.


  Maak melding

 8. -Meneer With heeft ooit aangegeven dat de binnenlandsbewoners en ook mensen uit Moengo NOOIT meer moeten stemmen op iemand die op hen lijkt. Hij gaf aan dat deze zogenaamde leiders NOOIT iets voor hun achterban voor elkaar heeft gekregen en hun eigen belang altijd voorop hebben gezet.
  Onderzoek dit maar even, omdat het te beluisteren was en hij heeft ook vel afgegeven op allemaal met naam en al.
  =Ik begrijp daarom ook de reactie van @henkmolenaar2016.

  +++Heeft iemand soms een macht om Hooghart door grove mieren te laten opvreten. Ik hoop dat hij nooit meer op het toneel verschijnt.


  Maak melding

 9. De komende maanden, tot de verkiezingen in 2020, gaat de NDP nog meer zogenaamde toppers aannemen. Deze toppers hebben een netwerk die allemaal NDP gaan stemmen.

  Overal waar gestaakt wordt zullen er andere leden aangenomen worden. Op de werkvloer kan je niet eerlijk je mening en je politieke voorkeur geven. Iedereen die tegen NDP is zal vervangen worden.


  Maak melding

 10. Laats hoorde ik iets op de radio over posities van mensen hoe dat verschillend kan zijn.
  Mensen zitten op een positie omdat ze dat kunnen voor opgeleid gestudeerd hebben vs
  Mensen zitten op een positie omdat ze x dienstjaren hebben en of vriendjes zijn van xx.
  Sommige landen hanteren de een de ander de andere.


  Maak melding

 11. Deze mevrouw heeft zich laten kennen toen zij gebeld werd door de heer Faikh Mohammed van Pipel FM voor een kort interview.

  Ze was eerst in bad en of de heer Faikh haar over een kwartiertje terug kon bellen.

  Pipel FM heeft haar daarna 3 keren gebeld: Dit assembleelid heeft voor mij afgedaan!!


  Maak melding

 12. @Kolibri 26 september 2018 at 06:37
  Sorry hoor , maar kijk naar die houding. Ik lees haar zo uit dat ze geen moer gaat doen voor het land en d a t dit weer een eigen belang vrouw wordt net zoals zovelen in su. Trouwens het lijkt alsof suriname ma a r een soort volk heeft. Dit is geen discriminatie, maar suriname is ook van de hindoestanen, javanen en Chinezen.

  @henkmolenaar2016 26 september 2018 at 08:37
  De volgende graaier die geen moer voor de ontwikkeling van Suriname gaat doen behalve haar eigen zakken vullen en haar familie gaat accommoderen.

  Het houdt nooit op in Suriname.

  Dunste boekje ooit uitgegeven: Integere Surinaamse politici die belang van volk dienen

  ………………………………………………………………………………………
  2 BEKENDE PUTJESSCHEPPENDE PANNENKOEKEN HIEBOVEN GEVEN HUN AFGEZAAGDE BOERIEKIE “mening”

  BRONGBÈRÈ MAN,!!!!!!!!!!! MOGEN DEZE TOPDROLLEN OOK MEE???..het stinkt hier !


  Maak melding

 13. Er is geen enkele reden om welke NDPer dan ook te geloven en vertrouwen. De afgelopen 40 jaar hebben zij zichzelf een brevet van onvermogen opgespeld. Tot 3x toe het landfinancieel/economisch naar de kloten geholpen. Vervolgens 2x gekozen voor een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar als president. Het is een ranzige, corrupte, criminele maffiabende en pathologische leugenaars. Dit meisje gaat daar geen verandering in brengen en sluit zich maar al te graag aan bij de paarse roversbende en dievengilde.


  Maak melding

 14. Feit dat je voor de ndp in de de assemblee wilt gaan zitten maakt je indirect schuldig aan diefstal en moord. Aan deze partij hangt een geur van dood en verderf.


  Maak melding

 15. Koos, heel juist geformulierd, zelfs die marrons, die de binnenlandse oorlog hebben meegemaakt, waarbij zwangere vrouwen, zo ook kinderen, werden afgemaakt op een beestachtige wijze, moeten zich diep schamen om in deze paarse partij zitting te nemen, en op deze partij te stemmen, waarvan de voorzitter cq moordenaar, de verantwoordelijke is in deze slachtpartij.daarom blijft hun denkwijze, voor mij een misterie.


  Maak melding

 16. Kijkend naar de foto kan ik opmaken dat liefde voor de partij en zichzelf groter is dan liefde en zorg voor land Suriname.
  Soso fraga foe NDP.
  Waar is de Surinaamse vlag dan?
  Blijkbaar is dat niet belangrijk


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.