dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoBouterse wil Suriname Herald aanpakken vanwege nepnieuws

Bouterse wil Suriname Herald aanpakken vanwege nepnieuws

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 25 sep – President Bouterse onderneemt stappen tegen de Surinaamse nieuwssite Suriname Herald. Die berichtte afgelopen dagen keer op keer dat Bouterse naar Cuba zou zijn vertrokken wegens complicaties. Hoewel de regering ontkende dat de president naar Cuba was vertrokken, bleef de nieuwssite op haar standpunt en publiceerde niet 1 maar 3 nieuwsberichten daarover. De president heeft het medium middels een brief gesommeerd om binnen 24 uur na ontvangst van de schriftelijke aanmaning, over te gaan tot rectificatie.

De president vindt dat het medium gewoon toegegeven moest hebben dat er een fout is gemaakt, in plaats van te volharden in de leugen. Als de rectificatie niet gebeurt, zal de nieuwssite via de rechter daartoe gedwongen worden door advocaat Irvin Kanhai schrijft de Ware Tijd. Het is een fake-bericht, beklemtoont Bouterse.

Het is niet de eerste keer dat Suriname Herald fake berichten publiceert. In juni dit jaar verspreidde het medium nepnieuws over het leeghalen van de bankrekening van een ex-minister. De uitgever van Suriname Herald, Time Media N.V., heeft nog niet gereageerd hierop.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

53 REACTIES
 1. Hahaha zakka zakka mpp bouta kan mij ook verdagen. Hij durfde niet eens naar Domburg om de rechters te vertellen dat hij onschuldig was. Uit parlement kruipt hij als een teef me staart tussen de poten achteruit toen tiegri barba hem langs gaf.


  Maak melding
 2. Leugenaars hebben de gewoonte om hun misleidende verklaringen in te dekken, zodat ze altijd nog een uitweg kunnen verzinnen. Maar de feiten liggen daar.

  dat zij op de vlucht zijn neergeschoten was geen nepbericht maar een strategisch zet om mij onschuld te bewijzen. Maar het domme volk heeft mij niet begrepen.

  Volgens Elgin heeft de bevelhebber Bouterse zelf niet geschoten, maar was hij wel bij de moorden aanwezig en heeft hij strafbare feiten gepleegd.
  Hij heeft altijd beweert dat hij bij zijn buitenvrouw/maîtresse was en wat komt Elgin ons vertellen.

  Mishandeld, Gemarteld en Geëxecuteerd
  Barsten in het gezicht door slagen met een geweerkolf en sigarettenpeuken in het gezicht uitgedrukt.
  Paul Bhagwandas en Roy Horb waren geen rokers en van wie was dan het geweer? Maar hij was niet in het fort.
  Een stelletje gewetenloze dieren.
  hoger beroep en gratie ope`so no wan yuru na dan dan oloisi

  Een kenmerkende eigenschap van narcisme is grootheidswaanzin. Dit betekend dat narcisten zich beter voelen dan anderen, zich groter voordoen dan ze werkelijk zijn en zich alleen willen meten met personen of instellingen die in hun ogen “gelijk” zijn. Hier komt natuurlijk een stukje fantasie bij kijken en hierbij kunnen leugens uiteraard niet ontbreken om bijvoorbeeld indruk te maken of hun zin te krijgen.

  Weet je hoeveel moorden deze man op z’n geweten heeft.
  Dat deze man nog leeft is een raadsel, die lafaards moest allang zelfmoord hebben gepleegd.
  Tigri sabi na sortu bon ai krasi en go.

  Mi e-warskow dem suma di e-suku fu prani waswas`godo ondro mi sapatya bon


  Maak melding
 3. WIE is de uitgever want die is heel stellig misschien moet die wel vertellen waar het nieuws vandaan komt want het kan ook zijn dat de.pres niet mocht vliegen en dat de doktoren gekomen zijn


  Maak melding
 4. “De president vindt dat het medium gewoon toegegeven moest hebben dat er een fout is gemaakt, in plaats van te volharden in de leugen”

  Ik zeik in mijn broek van het lachen…..

  “Op de vlucht neergeschoten, Ik was niet in Fort Zeelandia, etc”.


  Maak melding
 5. Bouterse heeft groot gelijk. Het fake nieuws dat hem vandaag overkomt, kan de ander ook morgen overkomen. In de media is het zaak berichten te plaatsen wanneer alles zwart op wit geverifieerd is.
  De Suriname Herald heeft een zeer slordige fout gemaakt waardoor de betrouwbaarheid van diverse media in Suriname in twijfel zal worden getrokken. Het zijn dingen die zich als een virus verspreiden. De mofokoranti kun je gerust aan de Surinamer overlaten. No problem. Maar nieuws van journalisten en media die zichzelf respecteren, moet wel betrouwbaar zijn. Anders is het einde zoek en doen we het maar met mofokoranti.


  Maak melding
 6. En wie dient nu een klacht in tegen Bouterse voor zijn nep beloftes?
  Ik denk dat hij gaat verliezen. met veel tam tam naar het militair ziekenhuis gebracht worden valt wel op in een land als Suriname.
  Door niet transparant te zijn ben je juist de motor van de mofokoranti van Suriname.


  Maak melding
 7. @Misterbojo, CORRUPTIE is al lang VERBODEN !

  Dus, OPPAKKEN alle corrupte Politici en hun futu-boys !!!

  Veroordeel de boeven !!!

  PS : Zie de CLAD-rapporten etc etc !!!


  Maak melding
 8. pakiratigri
  Dat dachten journalisten ook toen Misiekaba zei dat Suriname een 2e Dubai zal worden
  Dat dachten de kranten en hun journalisten ook toen er door de president, die altijd de waarheid verteld, werd beloofd om 18.000 huizen per jaar te bouwen voor de noodlijdenden
  Dat de president zou zorgen dat er geen dievenijzers meer voor de ramen hoefden te staan
  Dat de prsident Suriname de voedselschuur zou worden
  Dat de president beloofde om corruptie aan te pakken.
  Ik kan wel een A 4tje vullen met zijn nep en fake nieuws hoor.
  Goed voorbeeld doet goed volgen.


  Maak melding
 9. Deze misdadige pathologische leugenaar verteld al 35 jaar leugens over zijn moorden op Bastion Veere. Hij moet zo doortastend zijn om voor zijn eigen misdaden naar de rechter te stappen.


  Maak melding
 10. pakiratigri

  je bent wel een hele grote fan van Bouterse die de foltering en moord op 4 journalisten op zijn geweten heeft die kritisch over hem waren.

  Bouterse is echt de laatste persoon in Suriname die kritiek mag hebben op journalisten….


  Maak melding
 11. Hij begint z,n macht te verliezen,en probeert nu de kranten hun mond te snoeren een beetje turkse trekjes.
  Op zitten ,pootje geven,en blaffen als de baas het zegt


  Maak melding
 12. De NDP heeft zelf voor dit nepnieuws gezorgd zoals ze wel vaker doen, leugens verspreiden.

  De informant van Surinam Herald is een NDPer. Surinam Herald is er gewoon ingeluisd.


  Maak melding
 13. @henkmolenaar2016 ,…Jij bent dubbel,de ene dag ben jij vòòr de moordenaar, de andere dag tegen,..typische sneeky verraders gedrag ! jij probeert chaos te veroorzaken !laat je ware gezicht zien LAFAARD ! want ik volg jou reacties al een hele poos.


  Maak melding
 14. Een van de regels van feedback is wanneer je zegt wat je van een bepaalde handeling vindt hetzij positief of negatief (feedback is niet uitsluitend negatief), dat degene op wie jij feedback levert, gericht ingaat daarop. De bedoeling is dan niet dat de degene zich gaat afweren en met een tegenbeschuldiging komt. Want zo kun je niet tot de kern komen en blijft de zaak onopgelost. Wat men dient te doen is netjes op het onderwerp ingaan. En eventueel een volgende keer kan de tegenpartij ook zijn feedback geven en precies hetzelfde spelletje herhaalt zich. Dus ingaan op iets en niet met een tegenbeschuldiging komen. Want dan krijg je die vicieuze cirkel. Het is ook zeer belangrijk bij de les te blijven en relevant te zijn. In dit geval gaat het over Suriname Herald en Bouterse die graag een rectificatie wil. Andere onderwerpen erbij halen die niks daarmee van doen hebben zijn derhalve niet aan de orde.


  Maak melding
 15. DE GERENOMEERDE en gerespecteerde JOURNALIST ,…CAIRO,..heeft laten doorschemeren,..dat De Surinaamse nieuwssite Suriname Herald,..AMATEURS ZIJN DIE zomaar iets in hun krant doen.OMG.,wat een PANNENKOEKEN EN KOEKENBAKKERS toch,..en LEUGENAAR,die met de broek naar onder nog beweren dat zij de waarheid spreken,..DIT IS BAKBAWINKRIE mentaliteit..daar komen zij niet meer vanaf..IDIOTEN !!!


  Maak melding
 16. Realist, jij bent de realiteit een beetje uit het oog verloren, als je inderdaad zo goed de postings van Henk Molenaar had gevolgd als je beweert, had het je allang op moeten vallen dat er een laffe paars getinte hond onder de naam van Henk post, goed en nauwlettend lezen is ook een kunst


  Maak melding
 17. Regiem maakt zelf steeds NEP-nieuws via NII !!

  Waar blijft nieuws over de diverse gepleegde moorden,
  of van aanslagen op VERDACHTEN met dodelijke afloop ?????

  Waar blijft nieuws over vervolging Corrupte politieke boeven,
  wanneer worden zij opgepakt, zie de Clad-rapporten !!!

  Waar blijft nieuws over vervolging Misdrijven tegen de staat Sranan,
  gepleegd door de veelpleger Dino B. ?????

  Waar blijft nieuws over de grote gaten in de staatsbegroting ???

  Waar blijft nieuws over DAADWERKELIJKE investeringen in Suriname ???

  Waar blijft nieuws over goede banden met niet-communistische en
  niet-dictatoriale regiems ?????

  NII kom op met ECHT NIEUWS !!!

  PS : Surinamers zijn goed, maar niet gek !!!!!


  Maak melding
 18. Wij mensen zijn tot alles toe in staat.Dat blijkt steeds weer.Zelfs moordenaars en criminelen nemen sommigen door onbekende redenen in bescherming.En je vraagt je af .Waarom doen ze dat??Maar zo zitten we in elkaar.
  De mens is net als de natuur.Onvoorspelbaar.Eng is dat!


  Maak melding
 19. Bouterse verkondigt al 8 jaar onzin/ halve leugens/ hele leugens. Nu begint hij
  te piepen als een klein kind die een tik op de vingers krijgt. Dan moet je je ook
  niet laten vervoeren met diarree naar het ziekenhuis.


  Maak melding
 20. In Sur.mag je alles publiceren.Je mag alles en nog wat schrijven.Voorwaarde is dat je ook een exemplaar naar de DC stuurt.Vrijheid van menings uiting yu sabi tog.En als iemand door zo een publicatie zich in de kruis voelt betast,gaat hij naar de rechter.Ook geen enkel president kan iemand of een krant bevelen om te rectificeren.Dat kan in een democratie alleen de rechter.[Lonnie zou lektel zeggen]
  En de Herald heeft voor 75% gelijk.Alleen dat vertrek naar Cuba is niet gebeurd.


  Maak melding
 21. De totale berichtgeving van Suriname Herald is niets anders dan een misleiding van het Surinaamse volk. De media wordt vervuild door dit soort rioolmedia. De gevolgen zijn ook ernstig. Mensen krijgen steeds minder vertrouwen in de media.


  Maak melding
 22. als bouta werkelijk ballen heeft, moet hij Kanhai de opdracht geven om de rechter in te schakelen ,maar dan moet hij bouta persoonlijk naar de recht bank kome..

  alle gevallen door de jaren heen ook zijn beledigd dan wel vernedert door deze misdadiger die ook bouta heet, moeten ook naar de rechter stappen zonder aanziens des persoon vooral niet bang zijn..
  hij ziet nu al spoken de uitspraak van de rechter nadert al.. 20 jaren Santo is niet niks….


  Maak melding
 23. RobG, het presidentschap van Bouterse is niets anders dan misleiding van het Surinaamse volk, de werkelijkheid wordt vervuild door leugens en het gebrek aan de waarheid, De gevolgen zijn ook ernstig, Mensen krijgen steeds minder vertrouwen in de President, (als die er al was)


  Maak melding
 24. Hans, als een kip zonder kop sloten jullie je aan bij het bericht van Surinam Herald. Geef maar toe. Jullie staan voor de zoveelste keer in je nakie. Dat is niet best. Jullie imago heeft een mega deuk opgelopen.


  Maak melding
 25. RobG , aannames, aannames, jij als (pseudo) wetenschapper moet toch weten dat je zulke dingen af moet checken of moeten de haakjes om pseudo maar weg? Weet jij trouwens als Bouta lover wat er daadwekelijk aan de hand was , dan hoeven er hier geen speculaties gedaan te worden


  Maak melding
 26. Als journalist moet je eerst goed verifieren / onderzoeken voordat je iets gaat schrijven. Niet uit je vieze duim zuigen. Wat voor journalistiek is dat? Ondermaatse journalistiek. Alleen om aandacht te trekken? Als je dat wil kan je gewoon naakt lopen door Paramaribo, dan krijg je veel bekijks. Stomme journalisten ! Wie zijn trouwens die debielen?

  Mvg, Witte Vis


  Maak melding
 27. @ RobG

  SR herald heeft duidelijk een fout gemaakt. Hoe groot die is gaan wij nog zien.
  Daar tegenoverstaat:

  1>> het NII dat zelden de goede berichten presenteert.
  2>> een regering die zelden de waarheid verteld.
  3>> een president die fabeltjes presenteert want niets van alle beloften is uitgekomen ondanks de enorme hoeveelheid geld die er door gejaagd is.

  Dat de er geen waarheid gesproken wordt over de conditie en vermogens van de president is meer dan duidelijk. Daar hoef je geen deskundige voor te zijn. Hoe ernstig een en ander is zullen we snel zien als de president de kluts kwijtraakt bij de jaar rede.


  Maak melding
 28. Bouterse je hebt nog niet toegegeven dat je die 16 tegenstanders hebt doodgeschoten in 1982 en nu wil je correctie op nep nieuws van Herald.Je hebt Suriname totaal vernietigd en het volk wilt van je af als president van het land die alleen maar je zelf hebt verrijkt ten kosten van alles.Als Surinamer schaam ik mij voor mijn geboorte land met jouw als leider van het land.Een moordenaar blijft een moordenaar voor God Delano.


  Maak melding
 29. REALIST. 26 september 2018 at 13:20
  @henkmolenaar2016 ,…Jij bent dubbel,de ene dag ben jij vòòr de moordenaar, de andere dag tegen,..typische sneeky verraders gedrag ! jij probeert chaos te veroorzaken !laat je ware gezicht zien LAFAARD ! want ik volg jou reacties al een hele poos.

  ======

  Ik voor de moordenaar?? IK denk dat je je ogen moet laten nakijken.


  Maak melding
 30. Hans 26 september 2018 at 13:49
  Realist, jij bent de realiteit een beetje uit het oog verloren, als je inderdaad zo goed de postings van Henk Molenaar had gevolgd als je beweert, had het je allang op moeten vallen dat er een laffe paars getinte hond onder de naam van Henk post, goed en nauwlettend lezen is ook een kunst

  ====

  Hallo Hans,

  Dat klopt. Er is een laffe Paarse Trol bezig met mijn nickname.

  Als er onder mijn naam is positief wordt gepost over Bouterse… dan weet je zeker dat ik dan NIET ben.
  Ik heb wel een vermoeden wie dit is/zijn. REALIST is één van de usual suspects.


  Maak melding
 31. =Vandaag wil Bouterse mooi weer komen spelen, terwijl hij zoveel op het podium heeft gezegd dat niet waar is. SHAME.

  Voor mij heeft Bouterse een ordinaire coup gepleegd, is een MOORDENAAR en een drugsdealer. Laat hij maar stikken. Bah.


  Maak melding
 32. wij willen ook d d b voor de rechter slepen, voor al die beloftes die hij heeft gedaan in de afgelopen jaren dat nu blijkt , dat het allemaal LEUGENS zijn..

  enkele v.b. 18000 woningen..
  fly overs, diep zee havens, iedereen een lap/top. zijn vrouw verdeeld alleen van china gratis verkregen laptops voor partij genoten,,, een gratis flat voor iedereen ,, gratis huizen op 8 verdiepingen hoog, hai way over het hele land,, spoor weg van parbo naar nergens ergens naar Onverwacht en wel gratis tegen betaling 2.50 s r d enkele reis..

  enz enz ..

  ik wil de rechter ook vragen, hoeveel 1000 ha grond hij heeft gestolen van de staat s m e en hoeveel hij aan belastingen per jaar betaald..
  de leugens lijst van ,, op de vlucht dood geschoten ,, moet een keer bewezen worden.. voor de rechtbank..


  Maak melding
 33. BOUTA was volgens de grondwet en kieswet gerechtigd gekozen te worden tot president DAT is pas NEP nieuws.
  Een persoon als BOUTA had NOOIT op de kieslijst geplaatst mogen worden met zijn verleden als COUPPLEGER. De volgende regering moet hem uitleveren naar Nederland en als ze toch bezig zijn Brunswijk naar Frankrijk dan kunnen beide CRIMINELEN hun straf uitzitten. Want ik heb weinig vertrouwen in de rechtspraak in SU.


  Maak melding
 34. Jojo, ik ben een realist. Waar mensen werken worden er fouten gemaakt. Naast fouten maakt men ook wel een verkeerde inschatting. Maar de fout die Surinam Herald heeft gemaakt is onvergeeflijk. dat zij ook blijven volharden in hun fake nieuws zegt al veel over de kwaliteit van de krant. Mijn vertrouwen in dit soort media is tot het minimum gedaald. Ik weet dat er nu bij duizenden mensen de oogkleppen zijn open gegaan over de valse misleiding die wordt verspreid door een van de vaste media van de oppositie.


  Maak melding
 35. RobG: Maar de fout die Surinam Herald heeft gemaakt is onvergeeflijk..

  Ik vind het een heel vergefelijke fout goor.
  De fout die Bouterse heeft gemaakt (minstens 15 doden) is echter wel onvergefelijk.


  Maak melding
 36. @haco 26 september 2018 at 14:22
  revo
  zullen we het maar niet over jou mentaliteit hebben
  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Sorry zwakke broeder,ik ga niet in discussie met lieden waarvan de hersen inhoud niet veel meer is als de volume van een erwt,als je begrijpt wat ik bedoel.


  Maak melding
 37. @Surinam Herald,….tja dat krijgt men als een bedrijf gerunt wordt door EZELS !..zij zullen altijd op hun BEK vallen,elke keer weer .het is een kwestie van tijd voor de volgende BANANENSCHIL !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES