Studiedagen voor EBG-leerkrachten op SPI Complex in Suriname

2
Studiedagen voor EBG-leerkrachten op SPI Complex in Suriname

PARAMARIBO, 22 sep – Het bestuur en de directie van de Stichting Onderwijs der Evangelische Broeders Gemeente Suriname (EBGS) zijn donderdag gestart met een serie studiedagen voor alle EBG-leerkrachten op het SPI Complex. De studiedagen worden gehouden in het kader van de voorbereiding op het nieuwe schooljaar. Het doel om de leerkrachten toe te rusten om op adequate wijze invulling te geven aan de ambitie naar kwalitatief goed EBGS onderwijs.


2 REACTIES

  1. Waar slaat deze opmerking op?Erg denigrerend.Het is niet vastgesteld,dat als je wat meer vlees op je lijf /lichaam hebt,het onmogelijk is om te dansen.Wees positief en stimuleer anderen dan komen we met zijn allen veel verder.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.