Voorstellingen Roué Verveer nu ook via Spotify te beluisteren

0
Succesvolle Roué Verveer:

AMSTERDAM, 20 sep – Vanaf vandaag zijn alle cabaretvoorstellingen van Roué Verveer op Spotify te vinden. De in Suriname geboren cabaretier speelt sinds 2002 avondvullende programma’s en biedt zijn shows ‘Ff Wat Anders’, ‘In Zeer Goede Staat’, ‘Mans Genoeg’, ‘Voorwaardelijk Vrij’, ‘Met Andere Woorden’ en ‘RIP’ gratis aan op de populaire streamingdienst.

Verveer is dit seizoen met alweer zijn achtste soloprogramma, Heppie de Peppie, in de Nederlandse theaters te zien. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl en slimme improvisaties.

Naast zijn eigen shows stond hij tien keer in de Ziggo Dome met Gabbers en heeft met zijn eerste boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan. Binnenkort gaat hij ook weer met een nieuwe one Man Show naar Suriname.

Luister hier naar de voorstellingen op Spotify.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.