Ambassadeur van China in Suriname biedt geloofsbrieven aan

21
Ambassadeur China in Suriname biedt geloofsbrieven aan
Foto: Nationaal Informatie Instituut | De Ambassadeur van China in Suriname met president Bouterse.

PARAMARIBO, 15 sep – De nieuwe ambassadeur van de Volksrepubliek China in Suriname heeft gisteren, vrijdag 14 september, zijn geloofsbrieven aan president Desiré Delano Bouterse aangeboden. Dit gebeurde op het presidentieel paleis waar Liu Quan ook werd ontvangen door de minister van Buitenlandse Zaken (BuZa), Yldiz Pollack-Beighle, de First Lady Ingrid Bouterse-Waldring en enkele prominente personen van het ministerie van BuZa.

Na de ceremoniële plechtigheden hebben de president en de diplomaat gesproken over de bilaterale banden tussen beide landen en de stappen die ondernomen zullen worden om de onderlinge samenwerking te verstevigen. De Ambassadeur geeft in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut aan, dat hij bijzonder onder de indruk is van de culturele diversiteit in Suriname.


21 REACTIES

 1. Nog even, dan is deze hele bende, overgenomen door Chinezen, en kunnen we hier een Chinese president verwachten, waardoor de rol van Surinamers, is uitgespeeld.


  Maak melding

 2. De Chinezen hebben een stevige vinger in de pap in Afrika. De opmars is nu richting Zuid-Amerika en Latijns-Amerika. Suriname is een van de doelen.
  Zeer gehaaide mensen zijn het . Je krijgt altijd eerst schenkingen van ze. Vergelijk dat maar met wat de blanken deden met de inboorlingen in de vorm van kraaltjes etc. Dan zeggen ze: “ hè , ik zie dat je best wel wat politievoertuigen kan gebruiken. Hier heb je er vijf”.

  Doen ze nog een paar keer en dan begint de business. Watch out Sranan.
  Wie weet ga je ooit eens als uitvalsbasis dienen voor de Chinezen om Amerika aan te vallen.


  Maak melding

 3. Enkele landen in de regio hebben Taiwan geditched en accepteren nu de Chinese One-China politiek. De snezen breiden hun invloed flink uit in Midden- en Zuid Amerika.


  Maak melding

 4. @Graanoogst 15 september 2018 at 03:59
  Weg met deze koulo boeven bende!
  Ndp ie lasinggggggg no kaaaaa……
  ==================
  ==================
  Hierboven de reactie van een gefrustreerde KANIBAAL !


  Maak melding

 5. Na de ceremoniële plechtigheden hebben de president en de diplomaat gesproken over de bilaterale banden tussen beide landen en de stappen die ondernomen zullen worden om de onderlinge samenwerking te verstevigen. De Ambassadeur geeft in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut aan, dat hij bijzonder onder de indruk is van de culturele diversiteit in Suriname.

  KNOPEN JULLIE HET MAAR GOED IN JULLIE OREN ,…HOLLAND LOVERS……BOUTERSE GAAT BIG BUSINESS DOEN, in AZIE. liever de chinezen ipv de Hollandse KAASKOPPEN !


  Maak melding

 6. Onze president Boutere is een vloek voor het land.Ik vraag mijn af wat deze man aan het doen is voor mijn geboorte land.Het land is al door hem leeggeroofd van al zijn bezittingen.Wanneer komt er een aan eind deze moordenaar.Een schande voor het land met zo een man president.


  Maak melding

 7. De vloek dat G-d heeft neergezet in de persoon van Bouterse in dit land.
  Wat velen zeker niet heeft gezien is dat Bouterse wordt geleid en gevolgd door de dood.
  Er moet een wonder gebeuren als deze man de verkiezing van 2020 haalt. De tijd van de misdrijven tegen de menselijkheid is aangebroken en zal heel heftig door de pijn van de marteling moeten doorbijten. Hij zal nu zijn vele misdrijven moeten opbiechten aan de gemeenschap om in alle rust te kunnen sterven.
  Zijn frei begint langzaam maar zeker af te breken en nauwelijks op z’n benen kan staan. Het zal mij niet verbasen als deze straks met een lichaam van vel op been zal moeten leren leven (waar zijn de winti priester is het niet de plicht van deze om de staatshoofd een helpende hand te bieden) dit is uiteindelijk de resultaat en gevolgd van de misdrijven tegen de menselijkheid.

  We hebben ons leven niet in de hand de dood houdt geen rekening met positie, wanneer de tijd daar is krijgt je de kans niet eens om de dood uitstel te vragen al ben je Bouterse of president maakt niet uit. De dood is normaal en hoort bij het leven maar God is keihard, Als Bouterse komt te overlijden mag hij geen staatsbegrafenis krijgen, want in het Paradijs komt hij toch niet. Laat de doden de doden begraven en klaar is kees.
  Als de pastoor straks aan de touwtjes gaat trekken om de dyendyen te laten luiden dan heeft de dood z’n werk voltooid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.