donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO - Nieuwe clip van PASSION: Kowru Ati ft. Benjamin Fayah uit...

VIDEO – Nieuwe clip van PASSION: Kowru Ati ft. Benjamin Fayah uit Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

DEN HAAG, 12 sep – Vandaag is de eerste officiële videoclip van PASSION UrbanKawina uitgekomen. Het gaat om een clip welke geschoten is voor het nummer ‘Kowru Ati’ een recente samenwerking van de formatie PASSION uit Den Haag met de zanger en songwriter Benjamin Fayah uit Suriname. De clip is geschoten door TheGrindCodeVideos.

De 29-jarige Benjamin Fayah, wiens echte naam Roché Pinas is, raakte bekend door zijn hit ‘Heart Breaker’, zijn geweldige optreden (Yu Kori Mi Ati) op SuriPop 2016 en zijn nummer 1 hit Fika Yu. ‘Kowru Ati’, letterlijk vertaald ‘koud hart’, vertelt het verhaal van een man die de vrouw niet kan loslaten in een relatie en zich niet kan binden aan een andere vrouw.

Het nummer staat ook op de onlangs verschenen EP van PASSION getiteld ‘UrbanKawina’ welke hier te beluisteren is: http://smarturl.it/Urban-Kawina. De clip is hier te zien:

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES