maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinisterie: 'Steve Meye niet naar Israël afgereisd'

Ministerie: ‘Steve Meye niet naar Israël afgereisd’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 sep – De Surinaamse bisschop Steve Meye is niet afgereisd naar Israël om zijn geloofsbrieven aan te bieden. Dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken in een persbericht. Eerder publiceerden bepaalde media, waaronder de site Dagonline, deze foto van Meye op de Surinaamse JAP luchthaven. Volgens de site was dat Meye die onderweg zou zijn naar Israël, maar die berichtgeving is volkomen onjuist aldus het ministerie.

Meye, voorganger van Gods Bazuin Ministries, is door de Surinaamse regering benoemd tot niet-residerend ambassadeur in Israël. Het ministerie adviseerde hem echter om niet meer af te reizen, hetgeen ook door Meye is opgevolgd. Vermoedelijk heeft dat te maken met het feit dat de 53-jarige voorganger door een vrouw, die in België woont, beschuldigd wordt van seksueel misbruik.

Meye heeft zijn geestelijke functies tijdelijk neergelegd, zodat het onderzoek naar de beschuldiging ongestoord kan plaatsvinden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. De man heeft een lopende DIAREE,..HIJ ZIT ALTIJD IN DE BUURT VAN HET TOILET !..
  Meneertje wil stiekem DISSAPEAREN,…maar hij wordt in de gaten gehouden !…eerst stevig aan de tand voelen , eerst weten als hij onschuldig is.


  Maak melding
 2. In het artikel van dagblad de West van 10 september met als kop hoe vromer geest hoe groter beest wordt verteld dat hij jaren geleden geroyeerd is als lid van een zwemvereniging omdat hij jonge meisjes lastigviel.Als dit artikel op waarheid berust dan moet dit gegeven een publiek geheim zijn in Suriname.Gaat hij dagblad de West nou een proces aandoen wegens smaad van zijn goede naam als dit artikel niet op waarheid berust?


  Maak melding
 3. Lijkt me wel een lastige zaak hoor. Steve Meye woont in Suriname, de vrouw in België als ik me niet vergis en het voorval heeft zich afgedaan in een hotel in Amsterdam. De vrouw doet dus aangifte in de regio Amsterdam want daar is die tori gebeurd. Hij heeft natuurlijk een advocaat in de hand genomen. En de politie uit Amsterdam wil Steve natuurlijk verhoren. Maar zal hij dan naar Nederland reizen op vrijwillige basis? Of gaat de politie de Surinaamse autoriteiten vragen om medewerking te verlenen? Het is wel zijn woord tegenover het ware. En het maakt de zaak voor de vrouw er niet echt makkelijker op aangezien ze met hem in een hotel was. Ze heeft wel een WhatsApp berichtje van hem.


  Maak melding
 4. Dat ze met hem in een hotel was maakt niks uit.De meeste verkrachtingen en aanrandingen vinden binnenskamers plaats door bekenden van het slachtoffer.Als je alleen met een vrouw bent heb je nog niet het recht aan haar te zitten.Al komt een man een vrouw tegen die midden in de nacht schaars of halfnaakt op straat loopt is hij toch strafbaar als hij haar ongevraagd met een vinger aanraakt.En in het pastoraat is het een ongeschreven regel dat een man nooit alleen een vrouw counselt.Vrouwen counselen vrouwen,mannen counselen mannen.En men counselt niet in hotelkamers.Die man heeft het in zijn preken zo vaak over verleidingen,overspel en onreinheid gehad dus hij moest beter weten


  Maak melding
 5. De Surinaamse Broodje Aap-verhalenbundel is weer door Jan en Alleman geopend. En maar lekker roddelen, jongens. De een weet het nog smeuïger te maken dan de ander. Kletswijven zijn jullie!


  Maak melding
 6. Wat ik niet hoor en lees is : dat deze “knopendraaier” dus naast zijn 5000 Srd als als geestelijke voorganger van de Regering dus ook een forse salaris krijgt als niet residerende ambassadeur in een land waar dagelijks de “palesteinse haulocast” wodt wordt uitgeoefend door “Godsvolk”. Het uitverkoren godsvolk !! Dat Suriname een ambassadeur naar dit land zou sturen is een shame !!


  Maak melding
 7. meye kan beter in su blijven
  ondretussen hebben interpol en europol een aanhoudingsbevel uitgevaardigt
  ze gaan je voor ettelijke jaren wegstoppen
  verder wil ik mevr meye en haar kinderen veel sterkte toewensen voor deze vernedering
  u had niet kunnen weten dat u getrouwd bent met een labaria
  u hoeft zich ook niet te schamen als u over straat loopt
  wij die yoga beoefenen leven met u mee
  veel sterkte


  Maak melding
 8. Deze man is een levensgevaarlijke terrorist die de tegenstellingen tussen de verschillende geloven op scherp zet. Suriname staat bekend als zeer tolerant jegens de diverse godsdiensten; Christendom, het Jodendom, de Islam en het Hindoegeloof hebben allen hun weg gevonden. In het centrum van Paramaribo staan de heiligdommen van genoemde godsdiensten naast elkaar. Een teken dat men elkaar respecteert. Maar als het aan deze bisschop Steve Meye ligt, is er maar een geloof en dat is het Christendom. De Surinaamse autoriteiten doen er goed aan om deze terrorist 24 uur per dag in de gaten te houden…ook al zou hij op het toilet zitten.


  Maak melding
 9. @ Atheist: Israël is eerder het land waar de Palestijnen er van dromen de holocaust af te maken. De Israëliërs verdedigen zich slechts tegen Palestijns geweld.
  De Arabische Israëliërs hebben het aangenaamste leven van het hele Midden-Oosten. Het probleem is dat Palestijnen niet kunnen accepteren dat Israël geen islamitisch land is. Als ze burger van Israël zouden worden zouden ze een aanmerkelijk beter leven hebben dan de huidige armoede en onderdrukking door hun corrupte leiders.

  Dat Steve Meye niet-residerend ambassadeur in Israël zou worden is inderdaad heel vreemd. Waar zou Meye gaan resideren? In Paramaribo? Het riekt naar een erebaantje als vriendendienst van Bouterse naar zijn maatje Steve. Blijkbaar heeft Meye Bouterse er van verzekerd dat hij na zijn dood ondanks zijn zonden toch in de hemel kan komen. Steve zal voor hem bidden en dan komt het goed.
  De minister heeft de reis afgelast omdat hij waarschijnlijk bang is dat Meye in Israël de deur gewezen zou worden. De van handtastelijkheden beschuldigde adviseur en vriend van een drugshandelaar en moordenaar als ambassadeur? Er zijn grenzen. Wellicht heeft Nederland een mailtje gestuurd.


  Maak melding
 10. @ Hans van den Broek alias “koeli bakramang”:
  Heb je wel ooit geschiedenis onderwijs/lessen gevold op school ? Probeer eens te bladeren in het boek
  “Pelgrimstocht der Mensheid. Om kennis te nemen van de inhoud zal te moeilijk zijn voor jou!!
  Een “god” die een volks uitroept tot het “godsvolk” is mijn ogen als atheist,de slechtse god die er bestaat!!
  Dus de 1.5 miljard Chinezen. 1.2 miljard Indiers, de 1.5 Afrikanen zijn de verworpenen van deze god !!


  Maak melding
 11. @ Hans van den Broek alias “koeli bakramang”:
  Heb je wel ooit geschiedenis onderwijs/lessen gevolgd op school ? Probeer eens te bladeren in het boek
  “Pelgrimstocht der Mensheid. Om kennis te nemen van de inhoud zal te moeilijk zijn voor jou!!
  Een “god” die een volk uitroept tot het “godsvolk” is in mijn ogen als atheist,de slechtse god die er bestaat!!
  Dus de 1.5 miljard Chinezen. 1.2 miljard Indiers, de 1.5 Afrikanen zijn de verworpenen van deze god !! op
  de wereld !


  Maak melding
 12. Kijk die valse profeet daar zo schijnheilig zitten. Er zit grof geld in valse evangelie verkondiging en brainwashing, zelfs rovers en prostituees maken niet zoveel geld. In Amerika hebben ze zelfs privé jets om het gewone volk te mijden, ze voelen zich immers verheven tot God. Wat zich achter gesloten deuren afspeelt hoort men zelden, de slachtoffers worden gechanteerd en bedreigd of door de gemeenschap verketterd en veroordeeld. Velen hebben de kracht niet om hun verhaal te vertellen omdat ze zich schamen en jarenlang getraumatiseerd zijn.

  Of de beschuldiging waar is? Dat zullen we snel te weten komen, feit is dat deze egocentrische labaria zijn imago al is geschaad. Daar heb ik absoluut geen medelijden mee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES