Metro Nieuws: ‘Niemand kijkt naar RTL Late Night met Twan Huys’

10
Humberto Tan stopt bij programma RTL Late Night
Humberto Tan

HILVERSUM, 12 sep – Na een tegenvallende eerste week is gisteravond een nieuw laagterecord genoteerd voor het TV programma RTL Late Night met de nieuwe presentator Twan Huys. Eerder moest Humberto Tan het veld ruimen vanwege tegenvallende kijkcijfers, maar zijn opvolger Twan Huys bakt er nog minder van. Volgens Metro Nieuws kijkt er zelfs ‘niemand’ naar het programma.

Vorige week maandag was de eerste uitzending van het nieuwe televisieseizoen van RTL Late Night met Twan Huys, welke goed was voor 537.000 kijkers. Ter vergelijking: begin juni 2018 keken er 669.000 mensen naar het programma met de in Suriname geboren Humberto.

Het programma valt hiermee zelfs buiten de top 25 van best bekeken programma’s van de dag, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Metro Nieuws komt met een duidelijke kop:


10 REACTIES

 1. Dit was voorspelbaar het mag toch duidelijk zijn dat dat geen enkele Surinamer van dat kaliber te vervangen is door zo iemand vooral als het gaat om entertaintment.


  Maak melding

 2. Zo’n programma staat en valt met het soort gasten dat er komt.
  Humberto had alleen maar figuren uit de stal van John de Mol aan tafel en Twan Huys heeft geen aansprekende gasten kunnen aantrekken tot nu toe.

  Bovendien zie je dat ze bepaalde thema’s vermijden, zoals godsdienst, filosofie, populaire onderwerpen zoals UFO’s, Aliens enz.


  Maak melding

 3. Zoals journaliste Angela de Jong heeft geschreven: Twan Huys heeft de sfeer (nog) niet aan zijn kont hangen, denk ik zelf dat Twan die sfeer ook niet aan zijn kont gehangen zal krijgen.
  Bij Nieuwsuur en College Tour vond ik hem wel goed.

  Humberto Tan was voor mij op een gegeven moment teveel van het zelfde en keek er dus ook niet meer naar. Kwam bij over als over the top waardoor mijn belangstelling afnam.


  Maak melding

 4. Ik keek Altijd met veel plezier naar Humberto….
  Met Twan heb ik Niks….
  Daarbij…nu nog kijken naar Late Night voelt voor mij zelfs als verraad.
  Humberto is “Afgestraft” op zijn Privé perikelen…die Niemand iets aangaan.
  Had voor mijn Gevoel niet met Prigramma te maken.
  Je houdt ervan of niet.
  Genoeg zenders toch ??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.