Royston Drenthe brengt nieuwe single en clip ‘Mooie Dame’ uit

3
Royston Drenthe brengt nieuwe single en clip 'Mooie Dame' uit
Foto: Royston Drenthe | screenshot uit YouTube clip 'Mooie Dame'

ROTTERDAM, 7 sep – De Surinaams-Nederlandse voetballer Royston Drenthe heeft vandaag zijn debuut single met bijbehorende videoclip uitgebracht. Onder zijn artiestennaam Roya2Faces dropte hij samen met de Rotterdamse groep FMG de single “Mooie Dame”.

In 2017 begon de 31-jarige Drenthe een loopbaan als zanger/rapper. Hij werkt momenteel aan een volledig album waarvan de single ‘Mooie Dame’ deel uit maakt. De in Rotterdam geboren voetballer tekende in juli 2018 een contract voor één jaar bij Sparta Rotterdam.

De nieuwe track is te beluisteren via alle streaming platforms en hieronder op Youtube:


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.