Home Foto Bromfietser eerst geraakt door bus daarna tegen Subema truck aangereden

Bromfietser eerst geraakt door bus daarna tegen Subema truck aangereden

9

PARAMARIBO, 4 sep – Dat het voor bromfietsers levensgevaarlijk kan zijn op de wegen in Suriname, blijkt weer vandaag na een ernstige aanrijding aan de Sir Winston Churchillweg. Een bromfietser kwam daar op een wrede manier om het leven. Volgens de eerste berichten zou hij eerst zijn aangereden door een bus die geen voorrang verleende.

Op dat moment stond er een grote Subema beton mixer truck in de tegenovergestelde richting. De bromfietser moet waarschijnlijk op diens weghelft zijn belandt, waarna hij tegen de truck aanreed. De bromfietser was op slag dood, aldus de politie in Suriname. Op de foto de truck in kwestie en het slachtoffer onder een laken.

*UPDATE: volgens de politie ging het om een motorfiets, geen bromfiets.

9 REACTIES

 1. Sam
  Hoop dat de mensen die riepen dat de mensen die geen dubbele rij- en wegenbelasting wilden betalen moesten gaan fietsen of een bromfiets moeten lezen dit artikel goed lezen!! Vooral onderstaande citaat raad ik ze aan: "Dat het voor bromfietsers levensgevaarlijk kan zijn op de wegen in Suriname, blijkt weer vandaag na een ernstige aanrijding aan de Sir Winston Churchillweg. Een bromfietser kwam daar op een wrede manier om het leven."
 2. Forza
  @Sam, als een bestuurder geen voorrang verleent, dan houdt alles op. Dit heeft niks met slechte wegen te maken. Als men in Nederland of waar dan ook de vereerkegels niet toepast gebeurt deze ongelukken ook.
 3. Boeboe bit Sjorie
  Geen voorrang verlenen, is het ergste dat er is. Altijd maar haast hebben. Ik wens de nabestaande veel sterkte toe. R.I.P.slachtoffer. Wanneer gaan ze het eens leren dat de openbare wegen geen racebaan is.
 4. bradaz
  Bus chauffeurs hebben hun eigen regels in het verkeer! Geen enkel verantwoording en rijden als idioten op de weg. Bussen en rijbewijs invorderen en dan gaan ze het afleren. Sterkte aan de nabestaanden.
 5. J.Zwartmans
  @ Boeboe bit Sjorie Boeboe ; het is niet alleen erg, maar tevens een asociale gedrag, vind ik. Voetganger en brom / fietsers zijn de zwakke schakels in het verkeer dus automobilisten dienen daar rekening te houden !!! Maar dat gebeurt niet vaak in het verkeer, vaak wordt de wet van de jungle hier toegepast, met alle gevolgen van dien. Ik wens de familie heel veel sterkte en RIP aan de slachtoffer, en veel schuld gevoelens aan de bus chauffeur.. sari tori Jacko
 6. Poki
  Surinaamse rijbewijsverstrekker moet z'n eisen aanpassen. Iedereen die nog geen 5 jaar z'n rijbewijs heeft moet jaarlijks een theorietest doen en naar ongevallenfilmpjes kijken en vragen beantwoorden waardoor het ongeluk ontstond en wie fout was.