After Summer Party met Passion UrbanKawina 8 sep in Rijswijk

1

RIJSWIJK, 4 sep – De zomer in Nederland is voorbij en daarom presenteren wij op zaterdag 8 september 2018 onze jaarlijkse –After Summer Party– in de Sir Winston Club te Rijswijk! We gaan dansen met de populaire live band PASSION | UrbanKawina – All Night Long! En natuurlijk onze top DJ’s STIEKZ, SENZY & MEO MANIA.

En dit keer wordt het DUBBEL FEEST want de Sir Winston Club heeft een frisse update! In de zomer vond er namelijk een -verbouwing- plaats en de club is vernieuwd!

Het wordt weer een echte Carifesta avond zoals je van ons gewend bent, met gezelligheid, leuke mensen en altijd een topsfeer, dus haal je kaarten op tijd via carifesta.eventbrite.nl Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, waaronder de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits!


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.