maandag, mei 20, 2024
HomeFotoFoto's nieuwe brug over het Saramaccakanaal in Suriname

Foto’s nieuwe brug over het Saramaccakanaal in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 sep – Uiterlijk eind 2018 moet hij af zijn, de nieuwe brug over het Saramaccakanaal in Suriname. De brug te Beekhuizen, die Wanica met Paramaribo zal verbinden, wordt gebouwd door Haukes Construction N.V. En de werkzaamheden verlopen op schema meldt het bedrijf.

“Bouw Beekhuizenbrug loopt lekker en op schema. Vol trots en met geloof in eigen kunnen is dit de zoveelste brug geheel door de jonge en gedreven werknemers van Haukes Construction N.V. gebouwd” aldus de eigenaar van het bedrijf op Facebook. Hij plaatste een update met foto’s die hieronder te zien zijn.

De oude brug bij de Saramaccadoorsteek aan de van ’t Hogerhuystraat zal binnenkort buiten functie worden gesteld voor een grote onderhoudsbeurt. Gedurende deze periode zal de nieuwe brug als hulpbrug moeten dienen en daarna als permanente brugverbinding tussen Beekhuizen en Livorno.

De nieuwe brug heeft een totale breedte van 15 meter en is voorzien van twee autorijstroken en twee fiets- en voetpaden aan weerzijde. Het project is gestart in augustus 2017. De daadwerkelijke bouw van de brug is zo goed als af, maar de infrastructuur zoals de aansluitwegen, moeten nog worden aangelegd, voordat de brug kan worden opgeleverd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Zonder ontwikkelingshulp,zonder bauxiet inkomens,weinger inkomens uit olie boycot van DRUGSLAND NEDERLAND.en toch bouwt BOUTA bruggen.

  NDP regering werkt hard,…zo creatief zijn NPS VHP PL ABOB en DOE.niet leve DDBouterse !


  Maak melding
 2. Prachtig. Hopelijk gaan mensen er niet vanaf springen. Wordt het niet gebruikt als auto racebaan. Zwaar verkeer moet zeker geweerd worden. Gaan mensen niet doelloos hangen op deze brug.


  Maak melding
 3. Dit wordt dan de eerste tolbrug over het kanaal.Haukes zal van ergens het geld moeten krijgen.Zoals gebruikelijk zal de regering geen geld hebben bij de oplevering om het bedrijf te betalen.


  Maak melding
 4. Als je moet afgaan op het zuur dat op Waterkant wordt verspreid door ondeskundige personen zou je denken dat er helemaal geen positieve activiteiten in Suriname meer worden uitgevoerd. Maar het tegendeel wordt bewezen. Bepaalde Surinamers zijn goed om de boel te dwarsbomen, het geheel tegen te werken, valse informatie te verspreiden, hindernissen opwerpen, denken het beter te weten, terwijl ze qua inzichten en wijsheid achterlopen m.b.t. de rest van de wereld.


  Maak melding
 5. @RobG ,….Gelijk heb je,het zijn de Rood Gemutste landverraders.zij zitten te smeken en te bidden dat het Suriname en zijn bevolking slecht gaat,..dan kan MAASA Holland weer overnemen,met die illusie leven deze UILSKUIKENS !


  Maak melding
 6. Deze brug is gebouwd met een lening uit het Dalian 4 project. Suriname heeft nog geen koper cent betaald.
  De aflossing zal door de nieuwe regering, hopelijk een die geen NDP signatuur draagt, in de periode 2020-2025 moeten worden afgelost. In die periode zal ook blijken hoeveel schulden de regering Bouterse-Adhin tussen 2010 en 2020 heeft gemaakt.


  Maak melding
 7. De azijn pissers,the wannabees holl,de makaken,en de awaries na soso lusu bere en nachtmerrie,het geloof in eigen kunnen,dat wat de oude politiek niet bij machte kon doen,als j de koloniale moordenaars aanbid en met j neus de hele dag in hun reet zit,en hij doet j geloven dat j niets kan doen zonder poepe reet,dan is het einde zoek,het neerbuigend zijn naar poepe reet is bij sommigen met de paplepel mee gekregen en verwerkt in hun DNA zo iemand is verloren sari tori,je kan ze hier uitfilteren


  Maak melding
 8. Haukes als ndper heeft de aanbesteding onderhands gekregen onder dalian 4.
  Met de fietspaden zijn bromfietsers tenminste op de brug beschermt. Zijn op de aanloop wegen ook fietspaden?
  De terugbetaling op een nieuwe regerings rug plaatsen is duivels.


  Maak melding
 9. Mooi dat er een brug gebouwd is maar laten we niet doen alsof het een prestatie van wereldformaat is. En nee ook misplaatste trots dat het gedaan is zonder ontwikkelingshulp of zonder Nederland is niet nodig. Nog geen miljoen mensen in het land en op alle fronten zijn er problemen , zelfs de president laat zich in het buitenland helpen met zijn medische kwalen. Wat zegt dat over een land.


  Maak melding
 10. Jammer dat bepaalde de mensen in Suriname achterlijk dom zijn dat ze hun land niet vooruit zien komen. Zo was het toen de vorige bruggen tegelijk gebouwd werden zeide ook aan Nederlandse journalisten moeten we bruggen eten en nu maken die mensen massaal gebruik van die bruggen vader lands liefde waar is dat. Mocht een van die bruggen neer storten hoop ik die mensen eronder zijn.


  Maak melding
 11. Ik heb me als deskundige op het gebied van luchtvaartmanagement, marketing en communicatie diverse malen mijn deskundigheid voor niks aangeboden bij deze organisatie. Ik ben een keer uitgenodigd, volgens hen goed werk verricht en vervolgens nooit meer iets gehoord. Veel Surinaamse Surinamers willen geen Nederlandse Surinamers die helpen; zo lijkt het. Waarom? Dat is voor mij een raadsel.


  Maak melding
 12. DAMN RIGHT DAGOEBAL Ze zijn doordrenkt van die witte Maasa piesie,..dat raken,en willen ze noooit meer kwijt they are ..COONS !..Zij spreken ELKE dag de vloek uit over ons land en volk,..Almachtige God VERGEEF HUN ZIJ WETEN NIET WAT ZIJ DOEN…

  GOD BLESS OUR NATION ,..GOD ZEGEN HET MOOIE LAND SURINAME !
  HOLLAND weer de baas in SURINAME,???,..OVER MY DEAD BODY !

  ZELFS ZUID AFRICA PAKT HUN ALLES AF,WAT ZE GESTOLEN HEBBEN,..LAND ALLES,DE GANSE KA !en huilen maar.
  WIJ MOETEN NOG MEER BOUTERSEN HEBBEN ! VOORLOPIG GEEEEEN TATA AMBASADEUR,WEG ERMEE PUNT UIT !


  Maak melding
 13. Ai baja. Met die negatieve reacties. Ik kan me niet voorstellen dat Surinamers gewoon hun eigen land misgunnen. Inplaats dat ze Suriname ophemelen. Triest hoor. Mi dat lob mi Sranang hoor. Het komt zeker goed. Deze regering heeft weer een goede prestatie geleverd .Keep doing the good job. MOGE GOD ZIJN MET SURINAME. SOSO LOBI


  Maak melding
 14. Het zijn zwaar gefrustreerde die van de sociale dienst niet met vakantie mogen of door de pressie van Nederland geen leven hebben en zich zo kunnen uiten via Social media.
  Zielig gewoon, ze gunnen Suriname niks maar als ze afgeschreven zijn door de medici daar willen ze graag hier hun laatste adem komen uitblazen.
  Karma is a bitch!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES