Tyrone Spong wint weer voor Suriname in Palm Beach

26
Tyrone Spong wint weer voor Suriname in Palm Beach

AMSTERDAM, 1 sep – De bekende Surinaams-Nederlandse profbokser Tyrone ‘King of the Ring’ Spong kwam gisteren voor Suriname uit tegen tegen Santander Silgado uit Colombia. Spong won deze wedstrijd in Palm Beach met een KO. Het is Spong’s 12e KO sinds hij als profbokser actief is.

De 31-jarige Spong sleepte vorig jaar de Latijnse titel van de prestigieuze boksbond WBC binnen en in februari dit jaar een Latijnse titel van de WBO.

Bekijk de KO hier:


26 REACTIES

 1. @ Pakiratigri,

  Ik kan je vertellen dat Suriname bij Spong aan zijn reet roest. Interesseert hem geen moer. Het zou hem eren als hij bijvoorbeeld de helft van zijn salaris zou doneren aan sociale doelen, die Nederlander.


  Maak melding

 2. @ Waarom moet Spong de helft van zijn Gage, aan een goeie doel in Su steken ????
  En dat laatste zin van jou slaat als een tang op een varken, met nadruk op ” die Nederlander” !!!
  FBI valt tegen van je moet ik zeggen, doe je mee aan de bedel cultuur van SU ???
  Als hij de pleuris wordt geslagen zeggen ze in Su de volgende : mik ding kirie ing toch na wan
  Suri Ned, en wan overloper erger nog wan land verraaier !!!!!
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Zo,..en nu nog snel,naar PARAMARIBO,..om de brassa van President Desire Delano Bouterse in ontvangst te nemen.God bless you ,..de president,..en Suriname ook het volk van Suriname ! vergeet de vlag niet bro !


  Maak melding

 4. @ Wazig,

  Wie scheldt en vloekt beaamt zijn ongelijk.

  Wie is Tyrone Spong? Een Nederlandse Surinamer die leuk kan kickboksen. Dat gekoketteer met de Surinaamse vlag. Walgelijk! Het is geen cadeaupapier! Maar in Suriname krijgen mensen massaal een spontaan orgasme als de Surinaamse vlag ergens wordt meegedragen. En ik ben absoluut niet jaloers. Jaloezie is een ondeugd. Ik doneer in ieder geval wel aan sociale doelen in Suriname en daar hoef ik niemand voor in elkaar te beuken.


  Maak melding

 5. Peter Jackson ga dan in die klasse vechten;als j niets te vertellen hebt houd dan j grote waffel dicht,weet jij wat jij ervoor moet doen om 3minuten te staan boksen,laat staan 12 ronden van 3minuten,de hele dag daru zuipen dat is vechten vr jou in de hoogste klasse


  Maak melding

 6. Onze sporters die voor de Surinaamse vlag uitkomen op internationaal niveau, moeten we wel koesteren. Want zoveel hebben we niet. Ik herinner me Anthony en Pauline Nesty. En Letitia Vriesde. Die heb ik persoonlijk meegemaakt tijden de Hengelo games in het Fanny Blankers stadion.


  Maak melding

 7. Mooi tori Tyrone.

  Echte tranga Kang Lang Mang.
  Hori Sranang na hey en tang lobi ju kondre.
  Mooi prestatie en goede resultaat.
  Keep on moving.
  Big up to you bro.


  Maak melding

 8. Peter Jackson het zal wel Pori wiri zijn of bewerkt met chemische troep vandaar dat er alleen maar rotzooi uit j mond komt,je zal wel de hele dag liggen luieren dag dromen en vreten;remember a lazy man has more time to eat the food


  Maak melding

 9. @FBI, zo te zien volg je de sport in zijn geheel niet……anders zou je zien dat ook bij andere sporten zoals de atletiek….sporters met de “Vlag” van hun thuisland wapperen als ze hebben gewonnen…!! Waarom je doneren erbij haalt…..geen idee….een aparte logica is dat van jou!! Sommige Suris hebben over alles wat te zeiken toch?!!


  Maak melding

 10. Op zn broek staat KING; Zn roots #reddfoxx, liggen in London, Engeland! Want de familie Soong, is van oudsher, van Engelse Adel! doei
  Antony in London, is juist daarom gewaarschuwd.


  Maak melding

 11. @ Wazig,

  Hun thuisland, ja. Spong woont niet in Suriname. Is hij door Suriname gevraagd en ingeschreven om mee te doen? Tyrone Spong wint voor Suriname, enz. Om je rot te lachen. Uit de kop spreekt alleen maar grootheidswaanzin waarin de Surinamer zo goed is. Er is in de geschiedenis maar één Surinamer geweest die een Olympische medaille heeft behaald, Anthony Nesty. Daarna is er nooit meer iemand geweest die daar maar in de buurt kwam. Dit is allemaal net zo’n gelul als dat van al die gasten die denken dat Suriname wel even het WK voetbal gaat halen. Ze leven allemaal met hun voeten een eind boven de grond. Kom eens een keer terug op aarde!


  Maak melding

 12. fbi als ik jouw artikel lees ben jij een bevestiging van het stereo type surinamer als er 1 persoon is die er altijd voor uit komt dat hij surinamer is en trots is dat hij surinamer is is het tyron spong wel ik heb een vraag aan jouw fbi heb jij nooit zo iets als jij ergens het surinaamse vlag ziet dat jij niet een gevoel van trots heb of kippen vel krijgt dus fbi denk aub na wat je zegt en laten we onze broeders en zusters altijd positief blijven steunen af en toe ben ik stiekem jaloers op andere bevolkings groepen op de manier hoe zij met elkaar omgaan. soso lobi aan het pracht volk van suriname ook aan jouw fbi


  Maak melding

 13. @FBI, het is mij onduidelijk waar je last van hebt…..iets doet je pijn dat mag duidelijk zijn!! Voor jouw info….Anthony Nesty…..is trouwens geen geboren Suri….maar komt volgens mij van 1 van de eilanden in het Caraïbisch gebied!! Je moet in Suriname wonen om Surinamer te zijn is je theorie… geeft aan hoe achterlijk je eigenlijk bent!! IS hij door Suriname gevraagd mee te doen……domme ezel sinds wanneer vraagt een land je mee te doen aan een sport???? Als je geen verstand van sport hebt…..houdt je smoel dan dicht!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.