woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDamaru organiseert eigen muziekfestival in Suriname

Damaru organiseert eigen muziekfestival in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 sep – De Surinaamse King of Love songs Damaru organiseert een eigen gratis muziekfestival genaamd ‘Tuintje in mijn Hart fesitval’. Dit vindt plaats op 8 september in Suriname. Naast zijn eigen band The Love Messengers zullen ook top lokale bands en acts aanwezig zijn.

Onder meer New Style, Cyriel and The More Love Band, Aptijt, Pyscho, FF Anders en Jackson Blai zullen optreden. Het evenement dat om 14.00 lokale tijd begint en tot de volgende ochtend 02.00 uur loopt, wordt op Latour de wijk waar de artiest woont, gehouden.

De uitnodiging van Damaru:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Het is niet de taak van Damaru om voor Suriname te zorgen. Dat zou de regering moeten doen!
  Het is een Bigi Pokoe-festival, dus dan lijkt het mij logisch dat alleen bands uit die genre aanwezig zijn!


  Maak melding
 2. Weer een andere betekenisloze actie van damaru. Vorig jaar kondigde hij aan componisten/ en muziekmakers bij elkaar te roepen om iets creatiefs te doen. Iets creatiefs ?
  Nooit meer iets van gehoord !!!
  Krijgen wij weer zo’n losse flodder.


  Maak melding
 3. Damaru dit, damaru dat. Ik vind t maar puur gelul, hij doet zn best & valt niemand lastig & dan nog word die kill bekritiseerd. Hoor je (nog) iets van andere artiesten, ja hij zou daadwerkelijk andere projecten willen realiseren, maar t moment je met geld & mensen omgaat kan t verkeerd gaan, mensen trekken zich terug omdat er te weinig geld gemaakt kan worden en mensen sluiten aan omdat ze denken dat t ze meer geld zal opleveren. I don’t know him personally maar hij is surinamer net als mij dus ik power hem, reed voorbij, zag die drukte & had direct door dat hij iets georganiseerd had. Hopelijk goed afgelopen. ✌🏾


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES