dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoSelectie Natio Suriname voor duel tegen Dominica bekend

Selectie Natio Suriname voor duel tegen Dominica bekend

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 aug РDe definitieve selectie voor de wedstrijd van Natio Suriname tegen Dominica, in het kader van de CONCACAF Nations League Qualification, is bekendgemaakt door bondscoach Dean Gorr̩. De wedstrijd vindt plaats op 6 september in het Stade Ren̩ Serge Nabajoth stadion in Les Abymes, Guadeloupe.

De selectie ziet er als volgt uit:

Jack Mangalie gaat deze trip niet mee met de staf en wedstrijdselectie van Suriname. De Assistent Coach en Keepercoach ontbreekt wegens een overlijdensgeval in de familie, zo laat Bondscoach Dean Gorré weten aan de redactie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Marokko selecteerd jongens uit de Nederlandse eredivisie. Wordt tijd dat Suriname ook iets gaat doen. Een elftal met vb Bergwijn, Bazoer, Vermeer etc heeft tenminste nog iets in te brengen. Het wk komt dan ook dichterbij.


    Maak melding
  2. 1. De Marokkanen in Nederland hebben twee paspoorten. Dus kunnen de jongens kiezen. Bergwijn, Bazoer, Vermeer, etc. hebben een Nederlandse paspoort. Bovendien is het maar de vraag of ze voor Suriname zouden kiezen als ze dubbele paspoort zouden hebben. Ze kiezen eerder voor Nederland, denk ik.

    2. Het is nog maar de vraag of Natio de jongens van Dominica aan kunnen. Natio heeft trouwens nooit van de Dominicanen gewonnen. Het aantal inwoners zegt nog niets over de kwaliteit van de voetballers. Heeft Natio ooit van Curacao, Aruba of Bonaire gewonnen? Nooit van gehoord. Het is nu tijd om te winnen, want Natio heeft al voetballes gehad in Nederland. Anders hadden ze voor niets zoveel kosten gemaakt. Of hebben ze gratis tickets van de SLM gehad om naar Nederland te reizen? Als dat zo is, is het alleen maar mooi. Succes Natio !!


    Maak melding
  3. @Witte Vis,

    club teams zijn altijd sterker dan nationale teams, omdat ze al lange tijd
    samen spelen en trainen en zo veel meer op elkaar zijn ingespeeld. De oefenstage
    is nuttig en goed voor de teambuilding, nu moeten de resultaten hopelijk komen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES