zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLichaam van man die uit boot in Suriname rivier viel in Guyana...

Lichaam van man die uit boot in Suriname rivier viel in Guyana gevonden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/GEORGETOWN, 29 aug – Het lichaam van de man, die op zondag 19 augustus 2018 uit een boot in de Suriname rivier viel, is gevonden. Het gedeeltelijk ontbonden lichaam werd afgelopen zondagochtend langs de oevers van Hampshire (Guyana) gevonden. In eerste instantie bestonden er twijfels over de identiteit, maar die werden weggenomen doordat het lichaam werd geïdentificeerd door de zwager van het slachtoffer.

De 34-jarige zwager kon bevestigen dat het ging om het lichaam van de 49-jarige monteur Widprakash Adjitkumar Garib uit Wanica, Suriname. De man was met zes anderen op 19 augustus met een speedboot op de Surinamerivier geweest op een visexpeditie, toen ze een obstakel raakten. Garib sloeg daardoor overboord vanaf het dek van de boot en verdween in de diepte. Een aantal zoektochten naar hem leverde niets op.

Het lichaam van Garib werd zondag jl. om ongeveer 5:30 uur door een visser ontdekt. Naar verwachting zal vandaag een post mortem-onderzoek worden uitgevoerd, schrijft de Guyanese news site kaieteurnewsonline.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Je bent nooit te oud om iets te leren
  Iemand verdrink jammer genoeg in de Suriname rivier en 10 dagen later wordt zijn lichaam in Guyana gevonden, een afstand van ruim 300 kilometers van de plaats des onheils vandaan. Dit betekent dat het lichaam met een gemiddelde snelheid van 30 kilometer per dag is getransporteerd door de stroming voor de kust van Suriname richting Caraiben en Noord Amerika. Dit betekent dat de dood van deze man, hoe tragisch dan ook, ons iets heeft geleerd. Daar moeten we lering uit trekken. Misschien een taak voor universiteit van Suriname om nader onderzoek naar stromingen te verrichten. dan is de dood van deze man niet voor niets geweest.
  Verder sluit ik mij aan achter de opmerking van Jacko.
  familie gecondoleerd en veel sterkte en hopelijk dat wij iets mogen leren van door de dood van deze man.
  moge zijn ziel in vrede rusten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES