Aanrijding met dodelijke afloop Anton Dragtenweg in Suriname

22
Aanrijding met dodelijk afloop Anton Dragtenweg in Suriname

PARAMARIBO, 26 aug – Vanochtend vond in Suriname weer een aanrijding plaats met dodelijke afloop. Volgens de eerste berichten gaat het om een aanrijding tussen twee auto’s aan de Anton Dragtenweg in Paramaribo. Daarbij vielen 3 gewonden en 1 dode. De gewonden werden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats rond 06.00u in de ochtend. De brandweer moest ter plaatse komen om het slachtoffer te bevrijden.

22 REACTIES

 1. Komen voor 99.9% uit die Diamond-hoerentent. Vol met drank en (misschien) drugs. Ik woon net ver van de Anton Dragtenweg, maar als ik ’s nachts in bed lig te luisteren lijkt het wel of ik naast het circuit van Zandvoort woon op een wedstrijddag. Ze racen als beesten en niet alleen auto’s. Politie? Nooit gezien.


  Maak melding

 2. Enige oplossing, misschien drempels.

  Deze duivels hebben altijd haast, als je op een druk kruispunt staat en de bestuurder achter je begint te tuteren omdat hij vanachter vind dat je wel kunt oprijden, zulke types.

  Ik denk echt niet dat ze het gaan leren, vooral die Mark X, Run X en Porsche types die houden van racen.

  Zolang mensen blijven rijden met flessen alcohol in hun systeem en allerlei andere verdovende middelen, zullen deze Mad Max taferelen blijven plaatsvinden.


  Maak melding

 3. Bij een zware aanrijding tussen twee autobussen op de Kennedyweg, ter hoogte van het Commissariaat Para zijn er zondagmiddag tien personen gewond geraakt. Enkelen zijn niet aanspreekbaar. Dit meldt de afdeling voorlichting van het Korps Politie Suriname.


  Maak melding

 4. @Abdul 26 augustus 2018 at 16:53
  Terroristische aanslag gepleegd door hesbollah gefinancierd door bouta

  nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  Ja hoor het typische gebalk,..van een gefrustreeide EZEL !


  Maak melding

 5. OH Nee he, welke KOBIESKEER,..heeft dit weer geproduceerd,..je moet wel een ekte KOBUS PRINTA figuur zijn, om dit voor elkaar te krijgen man.deze PANNENKOEK,zag die vuilnisbak voor een viaduct aan…!


  Maak melding

 6. Alle ingevoerde auto’s begrenzen geijkt op 50 of 60 km/puur. Surinamers zijn lui in het werkgedrag, maar in het weggedrag super snel, en de gevolgen helaas niet te overzien…men gebruikt auto’s op een onverantwoordelijk manier moordwapens, met het verwoestende gevolg.Dus begrenzen die handel, niet geschikt voor snelheden voor 70 tot 120 km/uur…waar snelheidsduivels anderen het leven ontnemen…Justitie pak ze aan…
  He meneer getrouw werk aan de winkel.


  Maak melding

 7. Wat een verschrikkelijk nieuws.
  Onderzoek moet uitwijzen wat de werkelijke oorzaak is.
  In tegenstelling tot de overige reacties met sadistische opmerkingen en verwensingen hier.
  Gaan mijn gedachten uit naar de nabestaanden van dodelijk verongelukte slachtoffer.
  Kragti !


  Maak melding

 8. De veroorzaker is een Hindustaanse man. Over het algemeen een belangrijke opmerking aangezien alle criminaliteit in de schoenen van een “blaka man”wordt geschoven. Het slachtoffer is van creools kom af. De veroorzaker moet levenslang achter in een celblok rotten. Wat verschrikkelijk wat het slachtoffer is overkomen. Verkeerscriminaliteit is doodsoorzaak nummer 1 in Suriname gevolgd door Roofmoorden.


  Maak melding

 9. @Bombelman/Pagaramang het gaat niet om de creool of de Hindoestaans of wie dan ook, verkeersfatsoen heeft men in Suriname nooit van gehoord, iedereen raast maar door, veilig of onveilig het interesseert geen hond…3doden al in de veiligheidsmaand aug. Waar praat men over en het maar jaar in jaar uit maar door, wanneer komt men in Suriname tot besef…of zijn dat duivels onderinvloed van stimulerende chemicaliën…er moeten zware sancties opgelegd worden/komen, afpakken rijbevoegdheid/zware celstraffen.
  Deze opgesloten criminelen aan het werk zetten, openbare wegen schoon te houden…laat ze voelen…brada….


  Maak melding

 10. Je kunt begrenzen wat je wilt, maar als de mensen geen discipline wordt bijgebracht, zal weinig helpen.
  Een mooie methode is om tijdens de rijexamen een familielid van de cursist op 500 m afstand op de straat vast te nagelen en de cursist moet dan heel hard rijden en op tijd remmen om z’n familie niet dood te rijden. Pas dan gaat men misschien beseffen hoe belangrijk het is op tijd te kunnen remmen, wat niet gaat lukken met een veels te hoge snelheid.


  Maak melding

 11. @ Bombelman

  Je bent lekker racistisch bezig, het maakt niks uit wie de veroorzaker is.
  Een ding is zeker, er is iemand komen te overlijden en dat is heel triest.
  En de veroorzaker is ongedeerd uit de situatie uitgekomen, en dat is niet de eerste
  keer dat zulke dingen gebeuren bij een zwaar ongeluk in Su.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 12. Afgelopen weekend heeft een jonge bestuurder van 18 zonder rijbewijs en met alcohol op plaats genomen achter het stuur van een auto en een ernstige aanrijding veroorzaakt met dodelijke afloop.

  3 Dagen later heeft weer een bestuurder zonder rijbewijs en met hoge snelheid gereden waarbij hij zelf om het leven is gekomen.
  Jammer voor de nabestaanden, maar met ik kan geen medeleven tonen.
  Surinamers, afkomst doet er niet toe, zijn hardleers, tranga yesi!

  Dode bij verkeersongeval Saramacca
  29/08/2018 11:08 – Van onze redactie
  Dode bij verkeersongeval Saramacca

  SARAMACCA – De 29-jarige Ardjoen Jayant kwam dinsdagavond bij een verkeersongeval aan de Misgunstweg in Groningen, Saramacca om het leven. Twee mede-inzittenden waren na het ongeval spoorloos.

  Het voertuig dat Jayant bestuurde kwam tegen een mast van Telesur en sloeg over de kop. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer dat niet in het bezit is van een rijbewijs met een hoge snelheid reed.

  De brandweer moest eraan te pas komen voor de nodige assistentie. Voor de aankomst van de ambulance bleek dat Ardjoen geen teken van leven vertoonde. De politie trof twee lege en een volle fles whisky in het voertuig aan.

  Het lichaam van Ardjoen is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie vrij gegeven aan de familie. De politie van Groningen heeft de zaak in verdere onderzoek. De verkeersveiligheidsmaand telt nu 5 verkeersdoden, terwijl de verkeersbarometer landelijk naar 47 is gestegen.

  Lees meer: Dode bij verkeersongeval Saramacca – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2018/08/29/dode-bij-verkeersongeval-saramacca/#ixzz5PZsROro7


  Maak melding

 13. Zolang het gif dat men alcohol noemt, geconsumeerd en geproduceerd wordt, kunnen wij allerlei maatregelen treffen en 10duizend drempels plaatsen: de oorzaak moet men weghalen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.