Kuilen in straten Suriname worden door ministerie aangepakt

52
Kuilen in straten Suriname worden aangepakt

PARAMARIBO, 24 aug – In de binnenstad van groot Paramaribo worden diverse wegen door de afdeling wegen van het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) aangepakt. Het gaat om gevaarlijke kuilen in de Zwartenhovenbrugstraat en de van ‘t Hogerhuysstraat. Dat meldt het Nationaal Informatie Instituut in Suriname.


52 REACTIES

 1. De Puinhopen Van 8 Jaar Desie Bouterse..

  Conservatief Suriname..

  Het gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit

  Kwaliteit asfalt die men gebruikt is niet om naar huis toe te schrijven.. we worden voor de gek gehouden.. wat men nu aanleg aan kwaliteit asfalt… over een jaar zijn wij terug bij af.

  Wij Surinamers staan niet om bekent wat wegen bouw betreft … afwerking bepaalt de kwaliteit van het asfalt …
  Wat men daar doet aan gaten dichten.. is een lage kwaliteit en hoge kosten..

  Reed My Lips


  Maak melding

 2. Gaten in de weg dichten met de juiste materiaal is goed anders is het gewoon verkiezings propaganda. Beter is de gaten in de budget van de burgers te dichten door de Suriname Rivier te baggeren voor 30 miljoen en niet voor vier maal dat bedrag.Dan dalen de winkel prijzen voor de gewone mensen.


  Maak melding

 3. Straks krijgen we een collage van alle “successen”
  Het falend beleid en de feilen die moet je maar vergeten.
  Hoefdraad begin het gat in je begroting te dichten, want dit brengt Suriname naar de afgrond.


  Maak melding

 4. Pico fa waka brada
  Ai ik zou denken liever iets dan niets
  Maar met de NDP en de president en al zijn corrupte vrienden en familie denk ik
  “liever niets dan helemaal niets”
  He;emaal niets bedoel ik dat ze aanwezig zijn maar helemaal niets teweeg brengen oja alleen maar geld transacties in hun eigen voordeel.


  Maak melding

 5. En hoe zit het dan met afwatering en riolering? Dus we mogen verwachten dat de straten onder blijven lopen ?

  En hoe zit het met de voetpaden en fietspaden? En de veiligheid van de zwakke verkeersdeelnemers ?

  Voor de NDP-stemmers maakt het niet uit zolang ze maar zien dat er een beetje nieuw asfalt wordt neer gezet.

  De verkiezingen komen eraan dus NDP kan trots zijn met hun asfalt-projecten. En weer 5 jaar profiteren van de domme NDP-kiezers.


  Maak melding

 6. Beleidsinnovatie van de regering het ministerie van OW & C heeft opdracht om de gaten & kuilen in de wegen te dichten met de puinhopen van Bouterse en Hoefdraad.


  Maak melding

 7. De sucessen van kabinet Bouterse I en II.
  Een paar verkeersrontondes aanleggen en het dichten van gaten in de wegdek. Ik kom niet verder dan kwt A4 tje. Lijst met beloftes was vele malen groter. Nagenoeg niks is nagekomen. En nog geniet deze regering steun.


  Maak melding

 8. En hoe zit het met de riolering,
  En de veiligheid van de zwakke verkeersdeelnemers, voetpaden en fietspaden ?

  Met een beetje asfalt hier en daar maak je veel NDP-stemmers blij.

  Slim Suriname denkt daar anders over.


  Maak melding

 9. Overal in het land worden wegen bruggen aangepakt,vierbaansweg highway in volle gang reed eergisteren naar Domburg wat een bedrijvigheid,boulevard domburg helemaal vernieuwd,de sophie Redmond str is bijna af erg mooi geworden,de dam van coronie het lijkt wel iets futuristisch zo mooi,commewijne dam ook opgeleverd,nieuwe brug over de saramaca kanaal eind 2018 opgeleverd,al die grote buildings die overal in het land herrijzen,Suriname is constant aan het veranderen,maar vr sommigen azijnpissers is het land failliet,Als j in 70 jr maar 150 huizen te hebben gebouwd van de3,5 miljard ontwikkelingsgeld,dan rest jou niets anders te doen dan leugens en onwaarheden te verspreiden,jaloezie en afgunst zijn ziektes waar nog geen medicijnen voor ontwikkeld zijn.bijna de zwartenhovenbrugstr vergeten je waant j in Amerika of Europa mi lobi kondre wordt met dag mooier


  Maak melding

 10. Is het kwaliteit asfalt waarmee de gaten op de weg geplombeerd worden, zijn het goed opgeleide wegenplomberen/vakluitjes? Anders na poer broekoe, wir broekoe. Anders gezegd, priet broekoe billen!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 11. Een aantal grote kuilen en gaten in het wegdek provisorisch
  dichten, zou een doodnormale zaak moeten zijn ! Voor de
  Paarse HEERSERS, die de boel constant BELAZEREN, komt het
  Paarse Leugeninstituut echter, met een GROOT PERSBERICHT,
  inclusief foto !!

  Maar wat verwacht u van een FAILLIET regiem dat SKEER IS, die
  gebruikt elke verschoven zandkorrel als uitvoering van BELEID !!!

  PS : De SNELTREIN naar ONVERWACHT, de 17.666 VOLKSWONINGEN,
  de DIEPZEEHAVEN, de CASSAVE-INDUSTRIE plus -FABRIEK en de
  SNELWEG naar Brazilie en Venezuela, zijn GEREED en worden ZEER
  BINNENKORT, door OPA DESI, PERSOONLIJK, aan het Volk gepresenteerd !!!

  LET OP DE PAARSE PERSBERICHTEN !!!!!


  Maak melding

 12. De sneltrein naar para komt maak j daar geen zorgen over,diepzeehaven biedt alleen maar economische voordelen vr Su men is nog in onderhandeling met buitenlandse investeerders,er is al meer dan 9000 huizen gebouwd,de overheid is op zoek naar gronden aangezien sommige paria’s in dit land grote stukken grond hebben toegeëigend moet daar nog een oplossing vr gezocht worden,als het aan mij ligt gewoon terug pakken,maar de wet ontroerend belasting is onderweg,dus even afwachten,de weg br Brazilië en venuzeula daar zijn de chinezen nog in onderhandeling met de caricom landen,zit niet poepen,en te schijten overal waar je komt en het bevuilen met j smerigheid gewoon afwachten deze regering werkt,kuilen en gaten dichten na pikien tori gebeurt overal in het land,wij richten ons op het grote werk het land opbouwen,overal wegen en bruggen aan leggen,water en elec brengen vr iedereen in Su,gn jullie rustig door slapen wat jullie al 70 jr hebben gedaan,en laat su door echte professional opbouwen I love su


  Maak melding

 13. Ik hoop dat ze ook de afwatering weer oppakken, want als het hard regent kan het water niet naar de rivier/zee omdat veel sloten zijn dichtgegooid of verstopt zijn.


  Maak melding

 14. Dagoebal
  En die paria’s zitten niet in de regering .
  Alles wat jij hebt opgeschreven ,word tot 2050 gerealiseerd maar we zitten nog te wachten op investeerders ?.
  Wat is er met al dat geleende geld gebeurt ,verdampt misschien


  Maak melding

 15. Dagoebal
  Het bekende apoerea project , 850 .000.000,de rails aangelegt locomotieven gekocht shovels draglines wagons alles is overwoekert door de Bush.
  Na een paar honderd miljoen heeft bouta het project stop gezet ,waar is de rest gebleven ,verdampt,het verdikkeme niet te geloven dat niemand iemand heeft gecontroleerd, of werd het controle apparaat er ook wijzer van het zal wel .
  Afrikaanse toestanden, het is niet erg als rest pinaart,als wij onze zakken maar kunnen
  Vullen


  Maak melding

 16. Ik geef het wegdek 1 jaar ,een ze kunnen weer opnieuw beginnen,met een trilplaat het asfalt aan trillen .
  Ook bij repareren van een paar vierkante meter moet een wals van +/_1000kg gebruikt worden .
  1 jaar alles op nieuw


  Maak melding

 17. Haco maakt jij j niet druk vr 2020 zijn de wegen en straten rondom Paramaribo,de nieuwe brug over het saramaca kanaal en 2500 woningen opgeleverd,de vierbaansweg of te wel highway richting zanderij is dan ook af remember dat er dag en nacht gewerkt wordt aan dit grote project ,diepzeehaven en treinverbinding na 2020 wij geloven in eigen kunnen do not worry About That ,ga weer j winterslaap houden,mensen als jou hebben wij niet nodig in switi sranang,te ouwbollig bij jou is innovatie een vies ding typisch het denken van een boiti baiwa,die de hele dag zit te zuipen,ik herken ze van duizend kilometer afstand,velen van jou soorten zitten van Smorgens vroeg tot Savonds vr de deur bij omu de Chinees te klagen en te zuipen dat het niet goed in het land terwijl er mogelijkheden zat zijn als j maar een beetje creativiteit aan de dag legt,wachten op de overheid biedt geen soelaas meer,zelf het initiatief nemen


  Maak melding

 18. About het apoera project heeft de president het aan het rechte eind,het zou zonde zijn om nog meer miljoenen in een zwarte gat te investeren of te wel een fatamorgana alcoa zag er geen brood meer dan moet iemand durven om de knoop door te hakken en dat heeft de president gedaan,jij leeft nog in het verleden,nogmaals innovatie is niet aan jou besteed


  Maak melding

 19. Dagoebal
  Ik ben misschien oubollig, is dit de nieuwe manier van investeren, stelen van de de bevolking triest .
  Als iemand niet kent ,oppassen met wat je over hem haar verteld .
  Wat Apoera betreft ,er zit genoeg explorabel bauxit in het bakhuis gebergte die rapporten zijn bekend


  Maak melding

 20. Nieuws van het Nationaal-Leugen-Instituut :

  De Paarse Leider van het FAILLISSEMENTSREGIEM heeft

  een van de boom gevallen AMANDEL bij de WATERKANT

  opgeraapt en zal het aan de een door Paars WANBELEID,

  FAILLIET GEMAAKTE Surinamer SCHENKEN !!!


  Maak melding

 21. Jiyani
  Ik ben zo wit als kokosmelk, ik heb een poosje rond mogen lopen in jou land ,waarschijnlijk meer gezien dan u, in goeie tijd 1965 68 toen we nog 2 nl guldens moesten betalen voor 1 Surinaamse gulden m’n steentje bij gedragen als militair


  Maak melding

 22. Haco sodemieter op met j zo wit als kokosmelk,misschien de de rosheid van een pig bedoel j,welk wezen op aarde denk nog aan bauxiet als export product,de 0,9 us vr een kilo bauxiet weegt niet op tegen de vernietiging van moeder aarde,de ziektes,kortom de vernietiging van mens en milieu,maw de bauxiet industrie kan opgedoekt worden,alleen leden van de oude politiek denken nog dat de bauxiet industrie nog iets vr Suriname kan betekenen,terwijl er ander alternatieven zijn waar wr op gefocust kan worden,denk maar aan de div vissoorten,fruitsoorten ,groenten,div noten vr de farmaceutische industrie,geneeskrachtige kruiden,vr 1 kilo bang bang ontv men 2$ genoeg reden om de bauxiet industrie om zeep te helpen de dinosauris is al lang uitgestorven


  Maak melding

 23. @Paarse Schoothond :

  Het gaat hier om de VERNIETIGING van een HEEL Land,
  Sociaal-economisch, Financieel en moreel , door een Paarse
  Wanbeleid-bende !

  MEER DAN TWINTIG MILJARD van Het VOLK is VERDAMPT
  door ACHT JAAR wanbeleid vd Paarse heersers, NEKS NO WORDE !

  PRODUCTIE van SRANAN KRIMPT !!!

  Ons Land FAILLIET gemaakt door de Paarse Ongedekte-
  GELD-DRUKKERS-BENDE !!!

  PS : VOLK is meer dan 60 % van zijn KOOPKRACHT kwijt,
  door het Paarse WANBELEID !!

  Een LAME DUCK president, met een EUR veroordeling voor
  Harddrugshandel en met een ZOON die vastzit id USA voor
  oa Drugshandel en Terrorisme, KAN NIET GAAN ONDERHANDELEN
  MET EEN AMERIKAANSE MULTINATIONAL !!
  SOSO LASSI SRANAN KANG LASSI !!!


  Maak melding

 24. Dagoebert Duck,
  En dat is nou precies de reden dat Suriname niet ontwikkeld ,achter over leunen en niks doen,figuren zoals jij houden ontwikkeling tegen geen initiatieven nemen en wacht tot een ander instantie aktie onderneemt, je houd wel mensen aan het werk en van daaruit nieuwe activiteiten ontplooien 200.000.000 euro’s in j e zak lat en verdwijnen is niks vreemd zeker ,


  Maak melding

 25. @TODO TAPOE 25 augustus 2018 at 00:28
  in deze kuilen kan maar een man in gaan en dat is laat me raden oh ik weet het al .
  IK ZELF,..!!!!!TODO TAPOE !


  Maak melding

 26. Haco jij en Srafu hebben geen verstand van economie;dus houd maar op over corruptie het is een grote leugen van de vhp om hun onkunde te maskeren in het parlement,want debatteren kunnen ze niet omdat zij de materie niet beheersen waarover gedebatteerd moet worden;jullie hebben het steeds over de schijnwelvaart van de oude politiek waar billiton en suralco in volle productie waren de regering kreeg dus voldoende geld binnen en niet te vergeten de 3,5 miljard ontwikkelings geld,en toch konden zij geen behoorlijke jaarrekening presenteren,en iedere keer weer moest Nederland bij springen om de grote gaten in de begroting te dichten,dan kan jij de koers van de Su munt manipuleren dat het tweemaal zoveel waard is dan de Nederlandse gulden,maar dat is geen kunst op zicht,zelf mijn hond kon het land in die dagen regeren met zoveel geld,maar nu is dat alles weggevallen,de NDP verdient grote waardering om het land nog draaiende te houden,dat de srd in waarde is gedaald is dan logisch,omdat wij nog geen alternatief gevonden hebben,om al die weggevallen inkomsten op te vangen,ga jullie een beetje economie les volgen,and shut up over corruptie,mensen lachen jullie uit,libi suma no don,maar jullie tweeen spannen de kroon over als men het over onwetenheid heeft,of ga een keertje praten met iemand die verstand van heeft waarom een muntsoort devalueert


  Maak melding

 27. Ach jullie kletsen en lullen,NDP,gaat jullie in 2020 deze keer heel erg jullie MARS vo jullie PRIETEN !, maak jullie je vowroe borsoe maar nat,…jullie EZELS.


  Maak melding

 28. HACO & STRAFU,..gaan voor de titel,..DONKEY of THE DAY…de 1 nog sjtommer als de ander.net als het achterwerkvan een VARKEN !,….Ga niet in discussie met die BOERIEKIES dagoebal! waste of time ! ding pa dies ede tranga moro asiekoko !


  Maak melding

 29. @ Paarse Schoothond :

  U raaskalt zonder inhoudelijke argumenten en bent
  steeds bezig met eerdere regeringen.

  De Paarse Faillietmakers zijn al ACHT JAAR bezig om iets
  productiefs van de grond te brengen, het is hen wegens
  WANBELEID en CORRUPTIE, totaal niet gelukt !

  Integendeel, onze nationale productie is GEKROMPEN !!!

  Dit Paarse regiem heeft Al de door VENE overegedragen ruim
  EEN MILJARD aan Deviezen en tegoeden, plus nog de door Paars
  GEDRUKTE ONGEDEKTE DRIE MILJARD aan SRD-bankbiljettten
  VERKWANSELD via CONSUMPTIEVE UITGAVEN en CORRUPTIE !

  Zie artikel in DWT dd20 juli 2016 , waarin de ex-governor van de
  Centrale Bank, thans minister van Financien, aangeeft dat al DEZE
  GELDEN EN TEGOEDEN ZIJN VERDAMPT !

  ZELFS ONS GOUD IS VERDAMPT volgens Gilmore ! Deze heer krijgt daarvoor
  nog de NOBELPRIJS voor Natuur- en Scheikunde toegekend !!!

  Daarnaast is Paars tientallen miljoenen aan onnodige en dure LENINGEN
  aangegaan. Ook deze gelden hebben geen productie opgeleverd.

  Paars heeft Sranan FAILLIET gemaakt door wanbeleid op vrijwel alle fronten.
  Ondanks de door PAARS veroorzaakte MILJARDEN staatsschuld, is er geen
  PRODUCTIE door Paars bewerkstelligd !

  PS : U stelt “omdat wij nog geen alternatief gevonden hebben,om al die
  weggevallen inkomsten op te vangen`.
  PAARS heeft geen INKOMSTEN kunnen genereren, de Paarse NDP heeft
  integendeel, gezorgd voor FAILLISSEMENT, DEVALUATIES en voor een
  TORENHOGE Binnenlandse en Buitenlandse SCHULD !

  Om dit vast te stellen hoeft men heus geen ECONOOM te zijn !

  Om de huidige Gigantische ZWARE CRIMINALITEIT en de MEGA-
  CORRUPTIE vast te stellen, hoeft men heus geen GENIE te zijn !

  FRI SRANAN ! WEG MET DE PAARSE SLAVERNIJ !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.