dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoCubaanse president bezoekt president Suriname in het ziekenhuis

Cubaanse president bezoekt president Suriname in het ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/HAVANNA, 23 aug – De Cubaanse President Miquel Diaz Canel heeft vandaag in het militair ziekenhuis Cimeq te Havanna, een bezoek gebracht aan de president van Suriname Desiré Delano Bouterse. Bouterse is in het Cubaans ziekenhuis herstellende van een medische ingreep die succesvol is uitgevoerd. Volgens eerdere berichten zou het gaan om een buikhernia.

Canel wenste het Surinaams staatshoofd een spoedig herstel toe en gaf aan dat Cuba garant staat om waar nodig in te komen bij het verder herstelproces van Bouterse. Ook de verdere verdieping van de relatie Suriname-Cuba kwam kort aan de orde. President Bouterse gaf aan het bezoek van zijn Cubaanse ambtgenoot bijzonder op prijs te stellen en bedankte de Cubaanse regering en het volk voor de ondersteuning en gastvrijheid.

Na het volledig herstel zal Bouterse samen met de first lady Ingrid Bouterse Waldring afreizen naar Suriname, aldus het Nationaal Informatie Instituut.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. De Puinhopen Van 8 Jaar Desie Bouterse.

  Beste Lezers

  Ik vraag me af met welke gevoel Bouterse daar staat.. en wat zijn achterliggende gedachten zijn..
  Is hij zich van bewust dat in Suriname mensen dood gaan omdat er een tekort is aan medicamenten medisch apparatuur enz enz.. Of is hij daarvan niet op de hoogte.. dat kan ook.

  Brief Aan De president.

  OFa Press.. Krabs srefi..

  Hoe voelt U zich om leiding te mogen geven aan de meeste Corrupte regering Of Partij die Suriname ooit gehad heeft.

  Welke Land hoop u achter te laten als u President af bent..

  Hoe zou U over 50 jaar herinnert willen worden

  Wat is op dit moment Uw Grootste Angst..

  Bent U tevreden met de persoon die U in de loop der jaren geworden ben.

  Denk U al vaak aan de dood.

  Hoe zou U het liefst dood willen gaan.

  Hier hou ik het bij.. Mi Mang.. Ik hoop dat U nog lang.. gelukkig en gezond tussen ons mag zijn

  GRAPJE.. GrAPJE… GRAPJE..


  Maak melding
 2. Leve de Cubaanse vriendschap ????

  Venezuela heeft dankzij de door MADURO ingehuurde
  30.000 CUBAANSE `Adviseurs` , nu te maken met een
  BANKROET — 1000 % geldontwaarding– en duizenden
  DOODGESCHOTEN BURGERS !!!

  De buurlanden van Venezuela sluiten nu helaas hun grenzen
  voor Venezuelaanse vluchtelingen !
  Al meer dan TWEE MILJOEN VENEZUELANEN HEBBEN VANWEGE
  DE MASSAMOORDEN EN HET STAATS-FAILLISSEMENT HUN LAND
  MOETEN VERLATEN !

  HOEVEEL COMMUNISTISCHE CUBAANSE ADVISEURS ZULLEN IN
  IN SRANAN WORDEN INGEZET ???
  NIEUWE MENSENRECHTEN-RAMP DREIGT IN SRANAN !!!!!


  Maak melding
 3. Ėėn advies voor die moordenaar en allesvernietiger, blijf daar, we zijn je liever kwijt dan rijk, je bent totaal ongeschikt, dat heb je wel bewezen na al die jaren, samen met die paarse kliek, die zogenaamde adviseurs in dat kabinet.


  Maak melding
 4. Bouterse staat een zeer zware strijd te wachten. De jacht op hem (lees de NDP) is van alle kanten losgebroken. In Nederland wordt er een Surinaamse zender gelanceerd met dagelijkse zendtijd. De opzet en onderwerpen zijn vooralsnog niet kenbaar gemaakt. Ik vermoed wel dat ze tussendoor anti- Bouta uitspraken zullen bezigen. Sommige Surinaamse media laten zich ook niet onbetuigd. Er gaat wel geen dag voorbij zonder even tussen neus en lippen door te vermelden wat allemaal wel niet goed gaat en het steeds te herleiden naar Bouterse.
  De rechtszaak ziet er ook niet fraai uit. Voor Bouterse is het pompen of verzuipen. Let wel op dat een kat in het nauw rare sprongen maakt. De heerschappij van Bouterse betreft niet sinds 2010 toen hij president werd . Vanaf 1980 bestaat hij officieel. Dat hij president werd maakte het makkelijk voor hem om wetten door te drukken. Het heeft niks te maken met “A pikin ingi boi” die zijn droom zag uitkomen.

  Ik ben zeer benieuwd naar wat de zetten van de NDP zullen zijn de komende tijd. Ik verkeerde in twijfel of de VHP zelfstandig de verkiezingen zou ingaan. Doordat ik Belfort samen met cijfertjesman Ramadhin zag ,denk ik wel dat de VHP samen met de ABOP de strijd ingaat. De NPS rest volgens mij geen andere keus dan ook een verbond met hen aan te gaan.

  Mocht Bouterse (NDP) toch in slagen er doorheen te komen, is hij wat mij betreft de grootste tovenaar ter wereld.


  Maak melding
 5. Die zgn buikhernia is niets anders dan een dekmantel voor totaal andere zaken. Zo’n operatie kan de portier van het ziekenhuis tijdens koffiepauze uitvoeren, 2 paracetamol en ‘smiddags weer gewoon aan het werk. Maar deze laffe pathologische leugenaar is in Cuba A) terminaal ziek, evenals zijn voormalige idool Hugo Chavez, die ook te pas en onpas naar Cuba ging voor medische behandelingen. B) een vluchtroute voorbereiden als straks de strafeis van 20 jaar word omgezet in een veroordeling. We kennen het vluchtgedrag van deze mega-crimineel inmiddels wel. Maar je moet wel heel simpel van geest zijn om deze schurk op zijn woord te geloven. En dat is de meerderheid van het Surinaamse volk.


  Maak melding
 6. Rudolf 24 augustus 2018 at 02:21
  Hopelijk is de president gauw terug om zijn werk te hervatten. Er is nog genoeg te doen voor 2020 beterschap

  ====

  Werk hervatten is : Suriname nog verder in de morele, economische en financiële afgrond storten en zichzelf en zijn Paarse Rovers nog meer verrijken.


  Maak melding
 7. Als mens moet men een medemens geen enkele ziekte toewensen, dat is in ieder geval mijn opvatting. Ik wens de president beterschap toe. Degenen die de moeite nemen om zo nu en dan een post van mij te lezen weten dat ik kritisch ben op deze regering, inclusief de president. Maar hem ziek of dood wensen zou ik persoonlijk nooit doen. dat neemt niet weg dat ik de meningen van anderen niet respecteer, ook als ik het niet met hen eens ben.
  @Rudolf is misschien aanhanger van de president en ook dat mag natuurlijk.
  Om misschien andere reden ben ik het wel met hem eens. Ik heb liever een fitte president in Suriname, zodat geplande vergaderingen kunnen doorgaan en besluiten kunnen worden genomen. Ik krijg de indruk immers dat de NDP verlamd raakt als de president er niet is. Dat krijg je vaak met een zogenoemde sterke man aan het roer. De omgeving laat alles aan zo iemand over, want als hij het oneens is met een besluit dat je hebt genomen tijdens zijn afwezigheid betekent dat vaak het einde van je carrière.
  Pres, dus snel beter worden en terug naar Su en doe wat goed is voor het land, hoewel dat in de afgelopen 8 jaar weinig of niet is gelukt


  Maak melding
 8. Hallo Mul, de tranentrekkende betoog van de Boutisten werkt op de lachspieren. Die gasten verdedigen hun messias te vuur en te zwaard. Al schijt Bouterse nog op hun koppen dan nog gaan ze door het vuur voor hem. Hilarisch in de wetenschap dat het met Suriname op alle fronten zeer slecht gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES