dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoMan die uit speedboot viel in Suriname rivier waarschijnlijk verdronken

Man die uit speedboot viel in Suriname rivier waarschijnlijk verdronken

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 aug – Een 49-jarige man die zondagavond uit een speedboot in het water viel en in de diepte verdween, is vermoedelijk verdronken. Dat meldt het Korps Politie Suriname. De man zat met zes vrienden in de boot die voer vanuit de richting van Commewijne in de richting van Paramaribo. De mannen verklaarden dat de boot in de buurt van Leonsberg tegen een fuiknet in de rivier aankwam. Door die aanvaring zou hun vriend in het water zijn gevallen.

De mannen zochten enige tijd naar hun vriend echter zonder het gewenst resultaat. De politie en zijn familieleden hebben daarna gelijk een zoekactie op touw gezet, maar tot nu toe is de man niet terecht. Vanmorgen vroeg deed de politie ook een nieuwe zoekpoging echter ook zonder resultaat.

Het vermoeden bestaat dat de man in de Suriname rivier is verdronken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Er zijn relatief veel mensen in Suriname die niet goed kunnen zwemmen. Een bewustwordingscampagne voor het dragen van een reddingsvest kan veel leed voorkomen. Op bepaalde chinese sites kun je voor nog geen €10 al een reddingsvest kopen. Zeker op grote meren is zoiets een must.


  Maak melding
 2. @ Karell,

  Er zijn er nog veel meer die niet kunnen varen! Die schoften op waterscooters en speedboats storen zich aan God noch gebod. Op het water zijn ook gedrags- en snelheidsregels evenals bij het rijdend verkeer. In het buitenland heb je ten minste een vaarbewijs nodig. In Suriname? Nee hoor. Slappe hap.


  Maak melding
 3. @FBI, ja dat is idd een bekend probleem wat eigenlijk overal speelt waar mensen wel veel geld hebben en maar weinig hersens en daarbij gewoon lak hebben aan de rest.


  Maak melding
 4. Ik ben met korjalen de Commewijne afvocaten naar Paramaribo
  .De vissers hebben hun netten en fuiken afgestemd en je kan van verre de paaltjes zien. Wat doet de speedboot zo dichr bij de oever?
  Speedboot en zwemvesten horens bij elkaar.


  Maak melding
 5. beste mensen, hier ligt heel veel materiaal voor de regerende partij die zich n d p noemt.

  waar blijft het voorlichting materiaal, of wel zwem vest , de verplichte zwem lessen op de lagere scholen, de regering is n.l. verplicht school zwemmen te verzorgen op de scholen..

  er moeten op alle boten ook corjaaltjes zwem vesten aanwezig zijn..

  verder ligt er werk genoeg voor de meeste afro suri, om hier een handel te beginnen wat betreft zwem vesten z.a. iemand heeft aangeven om dit materiaal in China aan te schaffen te verkopen s m e.., dan ben je tenminste van de straat en je verdient ook nog wat geld erbij.

  dus ga je gang, z.a. Arron gezegd had, kotie tjin ano sing.., m a.w. handel drijven is geen schande voor de blaka..


  Maak melding
 6. Of kun je nog zo goed zwemmen, veel hangt af van de temperatuur van het water
  ter plaatse. Is het koud dan raak je snel onderkoeld en dan redt een goede zwemmer
  het ook niet. Het is zeer aan te raden om een goedgekeurd zwemvest te dragen.


  Maak melding
 7. Soms komt het voor dat er wilde feesten met oorverdovende muziek plaatsvind op boten waarbij het aan de Brasjon motjo’s, Black Label, Hennessy, Marijuana etc. absoluut niet ontbreekt…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES