Identiteit bemanning van in Suriname neergestorte heli bevestigd

9
In mei 2015 vermiste helikopter gevonden

PARAMARIBO, 21 aug – De identiteit van twee bemanningsleden van een in 2015 neergestorte helikopter is bevestigd. Dit meldt de Ware Tijd. De stoffelijke resten die vorig jaar werden gevonden, blijken inderdaad van Donovan van Embriqs en Ryanto Kertodikromo. Het technische onderzoek op de resten is verricht door het Nederlands Forensisch Instituut. Binnenkort kan de begrafenis plaatsvinden na ruim een half jaar wachten.

Het justitieel onderzoek haperde door gebrek aan geld. Familieleden boden op gegeven moment aan de kosten te betalen. De justitie heeft dit geweigerd. De resten zullen terug worden gevlogen naar Suriname. Familieleden hebben lang op dit moment moeten wachten. Tot vorig jaar was niets bekend over het lot van het duo. De helikopter verdween in 2015 na een vlucht te hebben volbracht in het binnenland.

Sindsdien deden de wildste geruchten de ronde. Onder meer werd beweerd dat de twee aan de haal waren gegaan met de helikopter van vliegmaatschappij Hi Jet. Vorig jaar stuitten werknemers van een houtbedrijf op de restanten van de helikopter. Ook werden de stoffelijke resten van twee personen aangetroffen. Toen al werd vermoed dat het om de resten ging van Donovan van Embriqs en Ryanto Kertodikromo.

9 REACTIES

 1. Eindelijk kunnen jullie in vrede rusten broeders.
  Alweer een Nederlandse bedrijf, die uitkomst moest brengen !
  En de Surie´s maar schelden op NL, zo slecht zijn de de Ptata´s
  ook weer niet.

  Sari tori


  Maak melding

 2. Die Surie’s die maar blijven schelden kan je vergelijken met de Ptata’s die door hun moslimburen uitstekend worden behandeld, maar zodra zich een incident voordoet moeten alle moslims het land uit.
  Surinamers zij rare Hollanders


  Maak melding

 3. De justitie heeft dit geweigerd. De resten zullen terug worden gevlogen naar Suriname.
  voor de nabestaanden is dit een voldoening, maar voor de politie (valse schaamte) een bewijs van ongeschiktheid.
  Ergens zijn de nabestaanden niet helemaal geholpen want de resten gaan terug in de mortuarium.


  Maak melding

 4. @ Sarki,
  Joe abi-leti; na so-a-de-inie-ptata !!
  Als alochtone kinderen(uit flat-appartenten) even op straat spelen schreeuwen de “witte piertjes” moord en brand !! Maar wanneer de kinderen van “de witte piertjes” te keer gaan op straat en huizen en winkels van allochtonen bekogelen, dan zwijgen zij in alle talen !! Geen wonder dat de term “Flodder familie” vaak door goed opgevoede personen in de mond wordt genomen !!! voor dit soort families met hun kinderen !!


  Maak melding

 5. @J.Zwartmans
  Niet alle surinamers schelden op nederlanders.Maar als je de geschiedenis induikt konden ze het ook anders gedaan hebben.Suriname was ooit deel van het koningkrijk der nederlanden maar kregen een stiefmoederlijke behandeling.


  Maak melding

 6. @ pj
  Maar dat ga je krijgen, Nederland heeft Su genoeg geholpen maar de hulp bleef bij andermans
  zak steken. En nu zijn wij al 40 jaar onafhankelijk, maar kunnen amper op onze eigen benen staan !
  Maar van een stief ( moeder- vader ) hoef je niet veel te verwachten, de goeie daar gelaten.
  Erger nog: sommige Surie´ s noemen hun zwarte broeders/ zusters die in Ptata wonen land verraders,
  dat is je reinste kolder vind ik zelf.

  sari tor
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.