vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNisha Madaran uit Suriname werkt in India aan muziekproducties

Nisha Madaran uit Suriname werkt in India aan muziekproducties

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/MUMBAI, 18 aug – De veelbelovende zangeres Nisha Madaran uit Suriname vertoeft momenteel in Mumbai (India), om met top muzikanten te werken aan nieuwe producties. Het gaat om door haar zelf geschreven en gecomponeerde liederen. Ze duikt de studio’s in om in te zingen. Ook de videoclips worden daar opgenomen. Het werken aan muziekproducties in India ziet Nisha als een volgende stap in haar carrière.

Deze stap, die al langer dan een jaar gepland is, zat er volgens de veelbelovende Surinaamse zangeres al aan te komen. De regie van de producties ligt geheel in handen van Nisha en haar team waarmee ze al enkele jaren meewerkt. Ze gaat wel mee met de technieken die in de huidige Indiase producties worden gehanteerd.

“Men zal me horen in akoestische klassieke songs tot poprock. Ook staan enkele duetten gepland met toppers,” zegt de zangeres geheimzinnig. Wanneer de producties gaan uitkomen, wilt ze nog niet kwijt. “Laat je verrassen”, reageert ze kort en zakelijk.

Nisha Madaran is eind augustus terug in Suriname. Op 29 september staat ze in het voorprogramma van de show van de Bollywood Rockstar Jubin Nautyal in het World Forum Theater in Den Haag. In oktober treedt Nisha Madaran op in de show van Rahat Fateh Ali Khan in het concertgebouw in Amsterdam, Nederland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Een felicitatie waard !! In elk geval geen “bedeltocht” om geld zoals bij Gilmore !!
  Trouwens ik vraag mij wel af,waar Gilmore zo 1,2,3… vandaan geld heeft getoverd om de 7 – even ambtenaren en de DNA-leden de forse toegekende verhogingen uit te betalen !!
  Kan hij ook de te betalen gelden aan de boothouders, bushouders,leveranciers van goederen en diensten aan het Land, ook zo snel uit “zijn hoge hoed” toveren ????


  Maak melding
 2. Nisha Madaran kan voor Surinaamse maatstaven mooi zingen, maar om in India door te breken is veel meer kwaliteiten nodig. De straat muzikanten in India kunnen vaak mooier zingen dan Nisha.
  Daarnaast volgen miljoenen jongens en meisjes in India zang lessen. Deze zijn pittig en de selectie super streng.


  Maak melding
 3. @ Atheist
  Het gaat om Nisha M.
  Wat boefdraad betreft is out of topic !
  @ Kis.
  Daarom zijn en worden de Hindustanen rijk, ze zijn niet afhankelijk
  van een ander omdat ze hard werken.
  @ Tunggak
  Hoezo in Su investeren ?
  Ze hoeft niet te investeren, ze is getrouwd met een rijke tak van de familie
  Ashruf, die rijk zijn geworden door hard te werken.

  Jacko


  Maak melding
 4. Nisha Madaran alle succes gewenst in India, maar vergeet niet dat de concurrentie in dat land moordend hoog ligt op dat vakgebied.
  Veel Indiërs die proberen als zanger of zangeres door te breken lukt dat nauwelijks, dus als dat jou zal lukken dan mag je in je handen klappen. Wees dus vooral nuchter dan zal je een mogelijke teleurstelling beter kunnen verwerken. Desondanks gun ik je het beste.


  Maak melding
 5. Heel fijn voor Nisha Madaran. Ik wens haar, een getalenteerde Surinaamse artiest heel veel succes toe. Overigens heeft zij haar echte doorbraak beleefd onder andere na een duet met Bryan Bijlhout. Dat is mede een aanwijzing dat de beoordeling van (klein)kunst los zou moeten staan van welke afkomst dan ook. Het gaat erom of men getalenteerd genoeg is om (een groot) publiek aan te spreken. Artiesten als Max Woisky (zowel senior als junior), Oscar Harris & the Twinkle Stars, Lieve Hugo, Max Nijman, Bryan Bijlhout, Edgar Burgos, Denise Yannah, Birgit Lewis, Kenny B en veel anderen hebben ook op eigen kracht een bepaald niveau bereikt. Ook zij zijn niet op “bedeltocht” geweest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES