maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieExplosief gaat af voor deur Marokkaans-Javaans restaurant Amsterdam

Explosief gaat af voor deur Marokkaans-Javaans restaurant Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 15 aug – Bij de voordeur van het Marokkaans-Javaans restaurant ‘Marovaan’ aan de Johan Huizingalaan in stadsdeel Slotervaart (Amsterdam), is vannacht een explosief afgegaan. Er is niemand gewond geraakt, meldt de politie. Wel zijn een bushokje en de voordeur van het restaurant, waar zowel Marokkaanse als Javaanse gerechten op de kaart staan, beschadigd.

Eerder deze week waren er ook al incidenten in de buurt. Dinsdagochtend werd er in de Johan Huizingalaan al een explosief gevonden bij een schoonmaakbedrijf, zestig meter verderop. Daarnaast werd het pand om 3.00 uur ook meermaals beschoten. Het schoonmaakbedrijf zit vlak naast een interieurwinkel, die dit weekend beschoten werd. Ook werd er dinsdagochtend een explosief gevonden aan de voordeur van een lunchroom Tropicana in de Jan Evertsenstraat.

Of al deze zaken met elkaar te maken hebben onderzoekt de politie nog, schrijft NH Nieuws.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Mie mamma, sang e-psa na Albina !! So-so berovingen !! Brunsie, Belly, Bee waarm treden jullie niet op tegen jullie achterban ?? Sodom en Gomora !!! Zijn de gevulde tassen die Ingrid aan de kinderen van jullie achterban heeft gegeven niet voldoende ?? Soms denk ik, a-kies-dem-snesie-mooi !! So-so steekpenning dem lobi-gie !!! Pluk ze maar kaal !!, dan zullen ze ondervinden wat het wil zeggen om in buurten te wonen waar mensen lijken op Ronnie,Bellt en Bee !!!
  Pe Getrouw e-kibrie now !! We zouden nu woningen hebben zonder dievenijzer !! O-pe dang !!
  Zelf wang erg WC moessoe habi dievenijzer now !!!


  Maak melding
 2. Rare en vreemde combinatie van een menu in een restaurant, misschien daarom!

  Als er Surinaams of Surinaams-Javaans had gestaan was het niet eens denkbaar!

  Snel het menu en naam dus veranderen!!


  Maak melding
 3. Amsterdam-West is een hotspot. Dit restaurant laat wederom zien dat steeds meer Marokkanen het ‘ Surinaams eten ‘ lekker vinden. Ik heb ook wel eens eten gehaald bij een Marokkaans – Surinaams restaurant in Amsterdam. Bij sommige Marokkaanse tentjes in Amsterdam kan men ook bara’s en Vietnamese Loempia’s kopen. Het zal jou als ondernemer maar overkomen dat er een explosief voor jou restaurant wordt ontstoken. Een nachtmerrie die ik echt niet zou willen meemaken.


  Maak melding
 4. Het is voor zover ik tot nu toe uit de verschillende persberichten heb vernomen, nog niet bekend wie achter deze acties zit. Het lijkt een nieuw fenomeen te zijn om ondernemers af te persen door explosieven voor hun deur te plaatsen of te laten afgaan. Het is niet bekend of dit te maken heeft met simpele baldadigheid of dat het een gerichte actie is tegen een concurrent. In ieder geval moet dit voor de betrokken ondernemer een nachtmerrie zijn. Financieel verlies omdat je zaak gedwongen moet sluiten, maar misschien nog erger je gevoel van veiligheid dat je kwijt bent. Althans zolang de dader niet is gepakt, immers het kan een ieder zijn. Ook een zogenaamd aardige klant. dat lijkt mij bijzonder frustrerend. Bemoedigend is dat de nieuwe burgemeester persoonlijk een kijkje is gaan nemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES