Vrouwen uit Suriname stoppen US dollars in hun ‘edele delen’ om Jamaica uit te smokkelen

21
Tekort aan contante US dollar biljetten in Suriname; banken adviseren girale overmakingen
Foto: (c) ptmoney.com

PARAMARIBO/KINGSTON, 12 aug – Twee vrouwen uit Suriname hebben geprobeerd tienduizenden Amerikaanse dollars uit Jamaica te smokkelen door ze te verstoppen in hun ‘edele delen’. Volgens de Jamaica Observer gaat het om kapsters die elk 250 briefjes van US$100 in hun kruis hadden verstopt.

Ze stonden op 22 juli op het punt om aan boord te gaan van een vlucht naar Guyana op de internationale luchthaven Norman Manley in Kingston, toen ze samen met een man uit Frans-Guyana werden gearresteerd. Naast het geld dat verstopt was in hun ‘edele delen’ hadden de vrouwen bij elkaar nog meer dan 30.000 Amerikaanse dollars bij zich in hun handbagage.

De twee vrouwen zijn donderdag veroordeeld door de rechter. Ze kregen elk een boete van 100.000 Jamaican dolars of 6 maanden cel.


21 REACTIES

 1. Geldt stinkt niet, maar dat ding wel zullen ze gedacht hebben, dus hoe dikker en dieper de bundel erin kan, hoe meer poen we maken. Nu schijten ze door dik en dun.


  Maak melding

 2. Iemand vergat de vrouwen te vertellen dat de Jamaicans machines hidden die in lichaamsholten kunnen kijken.Nu ziten ze een jaar of zo vast.Of mischien is de vriendelijke douane man zijn shift net afgelopen.


  Maak melding

 3. Ze hadden zeker de jeuk aan hun edele delen dat de aandacht van Jamaicans trok. Volgende keer eerst met Preparation H insmeren tegen de jeuk voordat ze geld in gaan stoppen.


  Maak melding

 4. En wie zegt dat er geen valuta meer word opgekocht in Suriname?
  Dit is het bewijs dat er wel geld te halen valt in Suriname.
  De Surinaamse vrouw is erg geschikt om zo geld te verbergen, want als je ze ziet stelen gaat een liter fles zonder moeite onder de jurk als opbergplaats kijk maar naar youtube.
  Ja zelfs een kip van anderhalve kilo verdwijnt als sneeuw voor de zom tusssen de benen.


  Maak melding

 5. Deze dames hebben zeker dat programma gekeken waar voor een 1 euro een huis kan kopen in Italie.
  Het dorpje heet ollolai !!!!!! Deze dames stonden nog op de foto met de burgemeester.


  Maak melding

 6. Ze zullen wel een reden hebben om zich hieraan te wagen… het enige dat telt in deze wereld is geld. Als de nood hoog is, neemt men risico’s. Ik oordeel dus niet


  Maak melding

 7. Dat goed uitziende dames dit soort masturbatie met geld pleegt is wel erg, geld in hun poenie stoppen, hoe voelt dat aan en niet een klein beetje ook.
  Geld als tampons gebruiken is een gevaarlijk ding, gelukkig dat de luchthavenpolitie vroegtijdig dit hebben ontdekt waardoor de gasten bespaard zijn gebleven van de geldwolven op zanderij.


  Maak melding

 8. Vind het heel erg voor die dames. Al die zuur verdiende geld weg en het zelfde doen ze met die handelaren. Tegen die grote dieven durven ze niet en pakken de verkeerde. Als het goed is mag je 10.000 dollars vervoeren en van de rest moet je belasting voor betalen. Wat je ook kan doen is de rest in de bank storten en de volgende keer overmaken. Die Creolen van Jamaica zijn heel jalours en pas op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.