zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair in Suriname schiet levenspartner dood, pleegt zelfmoord

Militair in Suriname schiet levenspartner dood, pleegt zelfmoord

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 aug – Een militair in Suriname heeft in Wanica een vrouw doodgeschoten. Het blijkt zijn levenspartner te zijn. De man heeft heeft na zijn daad de hand aan zichzelf geslagen.

Manschappen van Korps Politie Suriname en de Militaire Politie zijn ter plekke een onderzoek begonnen. Het motief van de moord/zelfmoord is niet bekend.

Het is ook nog niet bekend of de man zijn dienstwapen heeft gebruikt. Het voorval vond plaats aan de Babun Goro-gorostraat, in wijk Tout Lui Faut.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. De zoveelste al. Opgeruimd staat netjes. Dit is niet wat een militair moet zijn. Je wordt militair om land en volk te dienen Je legt daar voor ook een eed af. Geloof me, de moord zal weer liggen in een relationele sfeer!


  Maak melding
 2. Vuurwapens in handen van oersoinen die er geestelijk niet mee om kunnen gaan zijn inderdaad dodelijk voor anderen.Dan denk ik niet alleen aan de huidige rechtzaak maar nog meer aan de criminelen die met zulke wapens rondlopen


  Maak melding
 3. Dit is het risico wanneer de gewapende uniformdiensten hun dienstwapen mee naar huis mogen nemen.
  If you lose control, you do stupid things. De regels/wetten moeten streng worden aangepast. Hoeveel doden moeten er nog vallen, voordat er daadwerkelijk iets gebeurd???
  De zwakkelingen in onze gemeenschap hebben psychiatrische hulp nodig. Dit wil zeggen dat het al niet goed zat in deze militair zijn bovenkamer.

  Familie sterkte met het dragen van dit groot verlies.
  Wij zijn weer een dochter,zus, nicht, tante, vrouw kwijt.

  Sarie Torie.


  Maak melding
 4. Tje poti. Nare taferelen. Je vraagt je af wat zo iemand bezielt op dat moment. Iemand meesleuren in je sores. Het feit dat ie over een wapen beschikte uit hoofde van zijn functie maakte de stap makkelijker. Liep hij al langer met dit soort gedachtes rond , of is hij plotsklaps een situatie tegemoet gekomen waar hij absoluut niet mee kon dealen? Heeft hij de vrouw vermoord en direct daarop zelfmoord gepleegd , of is hij na zijn daad tot de werkelijkheid gekomen en even is gaan nadenken en het niet zag zitten jaren in de gevangenis te brommen om vervolgens zich dan door het hoofd te schieten.

  Was zoiets te voorzien? Mensen die met suïcidale gedachtes rondlopen veranderen vaak drastisch. Was zo iemand vroeger bijvoorbeeld een vrolijke extraverte mens ,verandert hij/zij in een stille teruggetrokken persoon . Kortom , je ziet een gedragsverandering als je de persoon goed kent.
  Wat wisten de naaste omgeving (familie, vrienden ,collega’s , enz.) hiervan ? Het is belangrijk wanneer je dit soort signalen herkent, om dit door te geven aan bevoegde instanties. Na wan sari tori.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES