Korps Politie Suriname vernietigd meer dan 600 dozen sigaretten

7
Korps Politie Suriname vernietigd meer dan 600 dozen sigaretten
Foto: Korps Politie Suriname.

PARAMARIBO, 11 aug – Het Korps Politie Suriname heeft afgelopen week 613 dozen sigaretten vernietigd. Het gaat om sigaretten van de handelsmerken ‘Tradition’ en ‘Gaja’ die in de maand december 2016 in een loods aan de Kwattaweg te Paramaribo in beslag waren genomen, meldt het korps.

Volgens de afdeling Fraude en Economische delicten van de politie, voldoen deze sigaretten niet aan de tabaksproductenverpakking en etikettering. Het vermoeden bestaat dat deze goederen Suriname zijn binnen gesmokkeld.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werden de sigaretten verbrand (FOTO). De eigenaar van de sigaretten is nog niet achterhaald.


7 REACTIES

 1. Het Korps Politie Suriname
  afdeling Fraude en Economische delicten meld dat de sigaretten zijn gevonden maar de eigenaar van de sigaretten is nog niet achterhaald.
  Wat een toestand, dan heeft men nog die dek’ati dit in de publiciteit te brengen.
  Een stelletje amateurs dat straks gaat opkomen voor loonverhoging. Suriname Waarheen?


  Maak melding

 2. je gelooft toch niet echt, dat er werkelijk sigaretten in die dozen zaten..

  er kunnen gewoon lege dozen zijn geweest..

  de politie te Lelydorp rookt tegenwoordig zelf cocaïne/ maruana haalt het vlak bij de rotie shop op 120 meter afstand van het bureau , gaat toch een sigaretten verbranden..

  op Lelydorp is langzamer hand een centrum van coke / maruwana aan het ontstaan de politie zit vlak bij ziet uit zijn raam wat er gaande is, maar doet niks..

  de p.l. chauffeur maakt zijn raam open koopt zijn sigaret en rookt vrolijk in zijn bus met passagiers en al..,, de politie ziet dat doet niks..
  de handel is gewoon legaal op Lelydorp onder toeziende oog van de politie..


  Maak melding

 3. volgens d d b is er veel weg gedragen uit Mariënburg ..

  hij moet ook zeggen, hoeveel hij heeft weg gedragen de afgelopen 40 jaren .. hoeveel grond hij heeft gestolen, goud, hout, vergeet niet hoeveel honderden miljoenen die ergens ligt opgeslagen in Afrika meegenomen met de s l m. denk aan die goud staven van de centrale bank..

  obiango is nog levend kan alles verklaren ook al een moordenaar boef in beide gevallen zo vader zo zonen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.