President van Suriname heeft hernia maar springt achterop motorfiets

62
President van Suriname heeft hernia maar springt achterop motorfiets

PARAMARIBO, 10 aug – Deze week werd bekend dat president Desi Bouterse van Suriname op dertien augustus naar Cuba gaat om een herniaoperatie te ondergaan. Dat weerhield de president echter niet om vandaag zonder helm achterop een motorfiets te springen om een herdenking bij te wonen. Dit tot grote verbazing van diverse Surinamers op social media.

Onder politie begeleiding werd Bouterse naar de herdenking gereden. Niet alleen Bouterse, ook onder meer de First Lady en de Vice-president van Suriname sprongen zonder helm achterop de motorfiets. Ze werden naast de politie ook nog geëscorteerd door een groep motorrijders.

Het filmpje is hieronder te zien:


62 REACTIES

 1. Check die bigie bere van die hem en die zwervers kleding van hem. Een staatshoofd hoort toch niet zo bij te lopen. Daarnaast is hij als ambtenaar in overtreding. Waar is zijn helm ? En dit noemt zich president.


  Maak melding

 2. Als hij echt een Hernia heeft gaat hij echt niet achter op de motor zitten bij iemand van de Gonini Motorclub, opgericht door Kenny Refos rond jan 2017.


  Maak melding

 3. Dit kan niet zo maar door de minister van justitie en politie worden geaccepteerd.

  ddb, adhin, ingrid ddb hebben evenals de motorrijders en de politie die erbij was allemaal overtredingen begaan en dit kan niet worden toegestaan er moet iets over worden gezegd over deze overtreding op de openbare weg.

  wet = wet

  neks no fout, gevolg ea hebben zich niet aan de wet gehouden en deze overtreden.
  Zich zelf ea in gevaar gebracht, zich niet houden aan voorschriften, veiligheid, enz. Slechte voorbeeld dat niet door derden mag worden opgevolgd en dat van de man die zich volkspresident noemt. Dit is onverantwoordelijk en roekeloos gedrag. De politieagenten moeten op staande voet worden ontslagen en omdat ddb ook de wet heeft overtreden moet de DNA hem beleeft verzoeken de eer aan zichzelf te houden anders zal hij d.m.v. een motie van wantrouwen worden ingediend en massaal stemmen dat hij per direct moet opstappen.

  Zeer slecht voorbeeld, wetovertreden, anderen en zichzelf in gevaar gebracht, zich niet aan de verkeersregel/wet houden, zeer groot gevaar op de openbare weg, onverantwoordelijk gedrag van de pikin ingie booi op zeer hoge leeftijd met hernia, enz. Als hij op Zanderijen is moet zijn paspoort door de rechercheurs worden in genomen en de politie moet hem op pakken en de cel in SB smijten. Mijn hemel! Je zus!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Bewuste verdraaing van feiten en suggestieve berichtgeving door te praten van hernia en nt van een buikhernia. Je zet de lezers op een dwaalspoor en dat is riool journalistiek. Bah.
  10 keer niets.


  Maak melding

 5. Als j onder politie begeleiding bnt.valt er niets over te zeggen/de politie acht onder hun begeleiding ..let wel.onder hun begeleiding…/men zoekt altijd iets om er een punt van te maken.als ik een vergunning aanvraag voor een aktiviteit onder begeleiding ..met toestemming vannde Politie….om vb zonder gordel te rijden op 30 km p u…moet er niets achter gezocht worden…t wordt iets anders wanr ik 70/80 km p u zou rijden


  Maak melding

 6. Bouterse … buikhernia … niks ervan … wie houdt wie voor de gek. Bouterse VLUCHT naar Cuba i.v.m. de Alcoa kwestie. Adhin is de klos. Bouterse blijft in Cuba { de doktoren bepalen duur van zijn verblijf … aldus MMDDB } zolang de Alcoa kwestie speelt. Met een koendoe koendoe gezicht zal hij “morgen ” zeggen:
  a no mie{ wat ook het uiteindelijk resultaat zijn zal }!!!


  Maak melding

 7. The driver … is dat een man/vrouw … MMDDB e broko ing kiek. Ik hoop niet dat … the driver … een nieuwe
  ” RING ” medisch moet laten plaatsen in his backside!!!!!!!!!!!!! Pres …. de b….r !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 8. Erg kinderlijk en flauw artikel wederom met het doel de president zwart te maken. De president is niet op de motorfiets gesprongen maar gestapt. Als je een buikhernia hebt wil dat nog niet zeggen dat je niet achterop een motor plaats kunt nemen. Zie hier het bewijs. Het was een plechtigheid waar er andere regels gelden dan normaal. De reacties van velen lijken op een vorm van autisme en borderline. Het is of zwart of wit. Andere kleuren bestaan niet. De oppositie moet nu wel verfijndere technieken gaan gebruiken als ze haar doel wil bereiken.


  Maak melding

 9. Dus: die hernia van DDB is gelogen. Ik vermoed dat hij iets anders heeft. Prostaatkanker? Ja. vertel de waarheid anders komt de moffokorantie in werking.


  Maak melding

 10. “Mariënburg sampsa nanga yu” vroeg de regeringsleider zich af. Er is volgens hem veel weggedragen van wat met bloed, zweet en tranen is opgebouwd door hardwerkende Surinamers van toen.

  Er is veel meer weggedragen en tot op heden is men bezig weg te dragen van president tot DNA van ministers tot buitenlandse mogendheden van inwoners tot multinationals.

  Ja een ieder draagt weg openlijk en zonder enige gene.
  En het volk piunaart en heeft het nakijken.


  Maak melding

 11. Buikhernia
  22 jan. 2015 in BINNENLAND

  undefined

  Volgens mijn huisarts heb ik een buikhernia. Hij zegt dat dit moeilijk te opereren is, maar ik voel het wel constant. Kan het niet verder inscheuren of loslaten?

  Naam bekend bij de redactie

  —-

  Het woord hernia wil nog wel eens voor verwarring zorgen.Letterlijk betekent het breuk.In Nederland hebben de meeste mensen met een hernia pijn in de rug die uitstraalt naar een been. Dat komt dan omdat de buitenring van een tussenwervelschijf in de wervelkolom gescheurd is en de uitpuilende kern tegen een zenuwwortel drukt.Maar ook in de buikwand kennen we hernia’s. Deze noemen we meestal gewoon breuk.Meest bekend is de hernia inguinalis, oftewel de liesbreuk. Komt vooral voor bij mannen, omdat mannen hun geslachtsorganen om duistere reden buiten hun lichaam hebben hangen terwijl bloed- en zenuwvoorziening van binnenuit komen. De beide lieskanalen zijn zo natuurlijke zwakke plekken waar een scheurtje makkelijk optreedt.Andere zwakke plekken van nature zijn de navel (navelbreuk) en de doorgang van de slokdarm door het middenrif (middenrifbreuk).De buikhernia van u zal een plek zijn waar de inhoud van de buik, vooral bij persen, naar buiten puilt.Het risico van alle buikwandbreuken is dat buikinhoud in de opening klem komt te zitten. Dat is erg pijnlijk en de bloedvoorziening naar het klem zittende weefsel kan in gevaar komen. De kans dat dit gebeurt is niet zo groot.Alleen aangeboren liesbreuken (bijna zonder uitzondering bij jongetjes) moeten geopereerd worden.Bij alle andere breuken moet er een afweging gemaakt worden. Het succespercentage van operaties is niet honderd procent, operatierisico is altijd aanwezig en afhankelijk van de conditie van de patiënt. Verder veroorzaakt de ene breuk meer klachten dan de andere en last but not. least: de patiënt heeft zelf ook nog een stem.Het dilemma van u: moet ik wel of niet laten opereren, komen we in de geneeskunde veel tegen. Eigenlijk weet je pas achteraf of je de goede beslissing hebt genomen.Als je laat opereren en de ingreep valt mee, is goed gelukt en je bent van je klachten af, dan vind je het jammer dat je het niet een jaar eerder hebt laten doen. Maar als er complicaties optreden, het matje zweert er uit en je bent van de regen in de drup geraakt, dan vervloek je je beslissing.Twee gouden regels, zo oud als de geneeskunst zelf, komen ons te hulp:Allereerst niet schaden en bij twijfel niet ingrijpen zijn nog steeds actueel.Waarschijnlijk heeft uw huisarts deze regels in gedachten gehad bij zijn advies.Geert-Jan van Holten


  Maak melding

 12. Deze president leeft niet meer in de realiteit. Hij sleept een veelbelovende jonge surinamer mee in zijn wanen over de essentie van de presidentschap. Ashwin Adhin, talentvol als jonge minister maar zijn keuze om het NDP geluid te versterken als een papegaai is beschamend voor een afgestuurde van een van de beste universiteiten van de wereld, TU- DELFT.


  Maak melding

 13. @pakiratigri
  Je bent een grote stomme ezel die waarschijnlijk ook grote belangen heeft bij deze president. Naar Cuba vertrekken, om straks te kunnen roepen A no Mie, niet zijn is voor hem gelijk aan geen verantwoording te hoeven af te leggen.. Je bent als president overal en altijd verantwoordelijk, zelfs om een stel idioten als jou te (P)aaien.
  Is dit zo moeilijk te snappen, stomme ezel, door al dit soort achterlijke volgelingen, met dit achterlijke gepraat gaat Suriname helemaal naar de shit. IDIOOT! en een buikhernia kan je herstellen met fysio of met een buikband, het is een uitstulping van het buikvlies door een zwakke plek of opening in de buikwand, niet zo ernstig om ervoor naar Cuba af te reizen.


  Maak melding

 14. Schandelijk om je zo te presenteren. Ben zelf motorfietsadept maar kan hier alleen een heel slechte boodschap in zien voor Suriname.
  Hier is mijn knokploeg.

  Verder waar waren de Mensen. Geen Javanen te zien of op afstand achter de trench.
  President u bent de weg kwijt


  Maak melding

 15. Ik zei het gisteren nog tegen mijn moeder. Die man houdt u iedereen voor de gek. Hij is gewoon vakantie aan het vieren. Cuba is het enige land waar hij nog vakantie kan vieren. Zijn tijd naderd en als militair weet hij dat. Wat hij nu doet is zorgen dat hij zijn leven helemaal in orde maakt. Het land volk kan hem gestolen worden.


  Maak melding

 16. Een buik hernia is meestal een navelbreuk of liesbreuk. Dit is zeer eenvoudig te
  verhelpen en wordt in een Nederlands ziekenhuis aan de lopende band gedaan. Als
  je daarvoor naar Cuba moet dat lijkt mij eer overdreven.


  Maak melding

 17. Hernia???????…..dit is een Chavez scenario. Die ging ook te pas en onpas naar Cuba voor medische behandeling. En altijd maar stoer en flink doen naar de buitenwereld en uiteindelijk door kanker opgevreten. Bekijk die dikke opgezwollen pens van dit monster. Een terminaal fossiel, niks meer of minder.


  Maak melding

 18. Het lachen is iedere “gewone” Surinamer al lang vergaan …. maar deze demente gek grijnst de hele dag van oor tot oor. kijk ‘m, kijk ‘m feest vieren, vakantie houden op staatsgeld, walgelijk


  Maak melding

 19. Deze president is de allergrootste in Suriname en dat kan niet anders.
  Als je ziet op dit forum en de media het gaat maar over Bouterse elk uur van de dag zijn ze bezig met Bouterse.
  Sommige op dit forum kennen de mensen en Suriname niet,maar omdat zij een syndroom hebben over Bouterse zijn ze elk uur van de dag bezig met Bouterse.
  En dat betekent dat in 2020 Bouterse 35 zetels gaat halen en dat staat al vast.
  Ze schijten allemaal in hun broek van Bouterse.
  Lang leven Bouterse joe na a bigie mang foe sranang en no wang soema moro!


  Maak melding

 20. @pakiratigri.
  Het was een plechtigheid waar er andere regels gelden dan normaal.

  Kan je mij en de andere forum leden hier vertellen welke andere regels jij bedoelt?

  Want zover ik weet staat niemand boven de wet.
  En het is ook een slecht voorbeeld voor de jeugd.
  Bouta rijd zonder helm. Dus dat mag ik ook.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 21. Mica
  Als Pakira Tigri die Stomme Ezel is dan ben jij dus die Boeriekie met die grote kolossale tanden die mensens oren afbijt.

  Ga maar werken om het land optebouwen
  Dan met jullie 7 even praktijk.
  Suri.s zijn niets liever lui dan moe
  Zelfs de marokanen en Turken die na al die afro suri naar nederland zijn gekomen hebben een grote voorsprong.
  Ze wachten niet op Erdogan.
  Ze werken keihard en hebben een Eenheid.
  Nemen jullie kijkje .hoe ze vroegopstaan en hun werkzaamheden voortzetten.
  Terwijl de afro suri in groepjes op de hoeken van de markt staan te lullen.
  En in Su hangen ze in de Stad.


  Maak melding

 22. Hernia’s zijn goed te opereren.
  Buikhernia’s eender maar kan ook door juiste massage verholpen worden. Ayurvedische artsen zijn gespecialiseerd.
  Het lijkt of hij binnenkort gaat bevallen.
  Sorry, sarcasme nam het even over.


  Maak melding

 23. Een buik hernia is een kleine chirurgische ingreep, kan ook in Suriname uitgevoerd worden. Herstel duur minstens 2 weken. Zijn routine uitvoerende operatie. Hoef je niet voor naar het buitenland. Mijn opa is vorig jaar in het St Vincentius Ziekenhuis aan geholpen. Prima gegaan.Is goed hersteld. Na de operatie, antibioticakuur van 7 dagen slikken en een kleine na controle. Weer een kwestie van verkwisting van gemeenschapsgelden met zijn vrouw en delegatie. Deze klootzak heeft totaal geen vertrouwen in onze zorgstelsel die hij zelf te grabbel gooit.Hij benadeeld ons volk. In Cuba doen ze ook aan hersentransplantatie.


  Maak melding

 24. Een liesbreuk of hernia inguinalis is een aandoening die bestaat uit een uitstulping … de indirecte liesbreuk (door de anulus inguinalis in het lieskanaal.
  als Bouta Liesbreukband: of beter een liesbreukslip draagt kan hij jaren mee leven. Maar het kan ook een Een uitstulping in de navel noemen we een ‘gewone’ navelbreuk, een hernia umbilicalis.
  Officieel wordt de naam ‘middenrifbreuk’ (Latijn: hernia diafragmatica) alleen … Klachten ontstaan pas als de maag door de wijdere opening in het middenrif
  zijn dikke pens en overgewicht verraad iets anders; wat? Dat is de vraag.

  Ik heb ook gelezen dat hij voor een hernia operatie naar Cuba gaat.
  Helaas nergens gelezen dat om een hernia van zijn wervel (HNP) gaat. Dus vraag ik me af waar dit gestaan heeft. Het is ook niet zo dat het om een acute ingreep gaat dus ……………Rugbrace of rugband kan helpen.

  Uit de reactie blijkt dat een ieder op basis van het woord Hernia zijn/haar eigen interpretatie geeft.
  willie jullie je beter laten informeren en niet zomaar van alles roepen.
  Wat voor hernia heeft DDB??????


  Maak melding

 25. Weet je wat nog schandaliger is? Dat die dong kow bevolking gaat staan kijken naar deze poppenkast. Suriname….ga zo door en je wordt een 20ste wereldland. Geregeerd door japie japies.


  Maak melding

 26. alles is al vooruit gezegd, rest mij alleen te zeggen, dat als ik nog wat toe te voegen hebt,,,,

  als ik Adhin zou zijn,, zou ik op maandag a.s. aftreden als v. p. en direct aansluiting zoeken bij een grote partij ,,, aansluitend verlos nemen voor een paar weken buitenland..

  rustig de verkiezing afwachten wat er gaat kome..

  want deze misleiding als MENS kun je niet dragen,, er wordt openlijk gelogen, bedrogen, voor schut gezet, neen,,,, dit kan je als normaal mens niet hebben..
  dit gaat buiten alle perken..

  je mag pro boutist zijn, maar je hebt ook normaal goed gezond verstand, laat die dan boven alles preveleren, en als dat niet kan,, ben je letterlijk dombo oerdom..

  de hele wereld kijkt toe, hoe het suri volk wordt belazerd, beetgenomen, behalve de aanhangers..

  wat een domme massa poep volk is dit..


  Maak melding

 27. @Mica , Mica mi boi,
  Ik voel me wel gevleid door je compliment als zijnde dat ik “een grote stomme ezel ‘’ ben . Je maakt je wel schuldig aan pleonasme aangezien een ezel al stom is. Dus i skrifi den wortu dobru pe a no ben de fa nodu.
  Jij hebt je mening en zo ik. Wil je me soms dwingen om net zo als jij te denken en te redeneren? Dacht het niet. Je maakt geen indruk op me op deze manier. Voor wat betreft een buikhernia zou ik je aanraden om het artikel van reageerder @ John te lezen.

  @ Djamoe,
  Misschien een idee om wat vaker naar andere hoogwaardigheidsbekleders te kijken in het buitenland. Geen muggenzifterij alsjeblieft. Straks gaat men door de bomen het bos niet meer kunnen zien doordat men constant bezig is af te geven op de president. Er zit niets opbouwends aan. Alleen maar afbreken .Van schelden ,vervloekingen, tot doodsverwensingen. Dat is toch niet gezond als men zo denkt?


  Maak melding

 28. @Paarse Tigri :

  Afgeven op Desi ? Wij zijn CONSTANT FAILLIET !!!

  WEG MET DE CORRUPTE PAARSE CLAN !!!

  FRI SRANAN !! GEEN PAARSE DICTATUUR !!!

  PS : GEEN VERKOOP SRANAN BELANGEN aan de SURALCO.
  BUITEN de VOLKSVERTEGENWOORDIGING OM !
  GEHEIME ONDERHANDELINGEN ?????
  SOSO PAARSE CORRUPTE GOTRO WATRA !!


  Maak melding

 29. Jojo, ik vind uw commentaar buitensporig negatief. Met name uw bewering ‘ hier is mijn knokploeg ‘ is buiten alle proporties verzonnen. U beweerd iets, maar u kunt niet met harde bewijzen uw mening onderbouwen.


  Maak melding

 30. Als ned geen bewijzen had, hadden ze het geld echt niet achtergehouden. Goedzo weer extra inkomsten v d ned staatskas. Kom halen…kom halen …..als je durft.
  Stelletje criminelen.


  Maak melding

 31. @Bouta fans, sorry dat ik zo fel gereageerd hebt, maar als je vandaag de dag nog alles goed kan praten wat deze man (niet)doet, de Surinamers zwaar duperen, ik kan er zo moedeloos van worden.Het schijnt dat de Surinamers gewoon hun hersens(als ze die al hebben) niet meer normaal kunnen gebruiken.
  Ze hebben een hekel aan werken(de meeste van hun),ze houden niet van veranderingen(kost teveel energie), en leven van dag tot dag. Als hun een gratis bordje eten word aangeboden zijn ze al blij dat hun kostje voor de dag geregeld is. Want dat is belangrijk, als er maar geregeld kan worden, daar draait het allemaal om. En mijn opmerking van stomme ezel moest zijn nog stommer dan een ezel, foutje bedankt.


  Maak melding

 32. RobG, ….jij beweerd met je ongefundeerde aannames, structureel de grootst mogelijke onzin, zonder enige inhoud en onderbouwing. Dus stop liever met dat oeverloze paarse gekakel van je.


  Maak melding

 33. @ RobG
  Jojo, ik vind uw commentaar buitensporig negatief. Met name uw bewering ‘ hier is mijn knokploeg ‘ is buiten alle proporties verzonnen. U beweerd iets, maar u kunt niet met harde bewijzen uw mening onderbouwen.

  Beste RobG.
  Ik ben een motorsportliefhebber. Ik ken daarom dit soort Bikers ook vrij goed. Ik ben niet bang voor ze maar ga niet met ze op de foto. Aan de aard van dé uitmonstering en de soort motorfiets en de wijze van gebruik (opzichtig) word duidelijk dat dit een club is die een gesloten organisatie vormen. Onderling super sociaal maar verder keihard en voor klusjes (incasso’s of transport (drugs)) in te huren.
  Een normale motorfiets fan/gebruiker blijft ver van deze clubs en hesjes.

  Dat de President, de first lady en de Vice President (de vice first lady was verstandig) zich door deze bikers lieten vervoeren is wangedrag en puberaal aandacht vragen of stellen ik trek mij van niemand iets aan. Zie hier mijn vrienden. In Su vervoeren ze de President. In Nederland, Denemarken, Duitsland etc zitten hun Presidenten achter de tralies.

  Als President maak je heel duidelijk wie je bent als je je naar een officieel evenement (herdenking) laat vervoeren als of het een Carnavals optocht is.


  Maak melding

 34. @pakiratigri.

  Ik heb nog geen antwoordt gekregen op mijn vraag.

  Het was een plechtigheid waar er andere regels gelden dan normaal.
  Kan je mij en de andere forum leden hier vertellen welke andere regels jij bedoelt?
  Als je iets beweerd moet je het ook kunnen onderbouwen en bewijzen.
  Anders lul je gewoon in de lucht.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 35. Flyer,
  Jij zit echt niet op de juiste golflengte re redeneren. Ik heb voor jou een goed recept. Elke dag een thee-lepel tarwegras vermengd met Griekse yoghurt eten. Het doet wonderen met mensen wiens verstand in de pubertijd is blijven hangen.

  Jojo,

  Ik vind u wederom kort door een tarzan-bocht gaan. Ik vind motorfietsen ook prachtig. Die machines hebben dynamiek. Met name het geluid dat de motor van een bepaalde merk motorfiets produceert is voor mij te vergelijken met hogere kunst. Maar………………………! Ik ken ook motorclubs met een christelijke achtergrond. Deze personen zijn voor mij geen criminelen. Maar uit uw generalisatie lijkt het alsof alle motorclubs door gevaarlijke personen bemensd worden terwijl dit in de praktijk niet het geval is.


  Maak melding

 36. Geen idee maar mijn berichten komen de laatste tijd nauwelijks nog door. Maar goed. We proberen net nogmaals.
  Een buikhernia is een eenvoudige breuk die weinig te maken heeft met een hernia in de rug. Je kunt daar makkelijk mee op een brommer stappen. Onzin nieuws dus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.