zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse verruilt Suriname even voor Cuba voor hernia-ingreep

Bouterse verruilt Suriname even voor Cuba voor hernia-ingreep

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 aug – President Desi Bouterse gaat op dertien augustus naar Cuba. Hij zei tijdens een persconferentie in Paramaribo dat het om een medische trip gaat. Bouterse zal in Cuba een herniaoperatie ondergaan. Het is de tweede keer dat het staatshoofd een mediische operatie ondergaat in Havanna. Het genezingsproces nam enkele weken in beslag.

Bouterse liet zich toen vervangen door vicepresident Ashwin Adhin. Dit zal deze keer weer het geval zijn. Het staatshoofd zei toen dat op advies van zijn medisch team besloten had zijn functies tijdelijk over te dragen. Er zou ‘niks ernstigs’ aan de hand zijn. Bouterse duidde op ‘negatieve berichten’. Deze keer geeft hij openlijk de reden voor zijn vertrek aan. De vorige keer was het minder helder. Dat opende dan ook de sluis van ‘negatieve berichten’.

Op sociale media werd onder meer beweerd dat ex-minister Ramon Abrahams een nier had afgestaan. “Dan hoor ik dat ik een nier heb van Abrahams, de meest wilde verhalen. Maar wij zijn kampioen in het vertellen van verhalen”, zei Bouterse bij terugkeer. Tijdens zijn persconferentie zei Bouterse ‘echt niet’ naar Cuba te gaan om Abrahams zijn nier terug te geven. Het was als scherts bedoeld op de geruchten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

40 REACTIES
 1. Met andere woorden:

  De Surinaamse president, leider van de NDP, Bouterse, heeft geen vertrouwen in de Surinaamse zorg . ondanks dat hij zelf al acht jaar de leider is.


  Maak melding
 2. Monie no de, maar Bouta gaat weer op reis !!
  Wat een aanfluiting voor onze medici !!! Kunnen zij geen “hernia-opratie” verrichten ??
  O sorto “bul” dem abi dan ?? “Kawdatra-bul ” ???
  Mughabe-gace Ronald is ook naar Columbia voor medische behandeling !!! Dus oenoe “datra” na soso kaw-datra !! Goed voor de “domme surinaamse belasting betalers !!!
  De vorige keer heeft hij zijn hele gebit laten voorzien van implantanten; daarom a-kil e-lafoe met brede open mond vanaf hij terug is van uit Cuba !!
  Misjie-ka, wanneer zal je baas antwoord geven op de Suralco kwestie ??
  Intussen schijt Ashwin een “buffel” om al de problemen op te lossen; ook de CLO-kwestie terwijl Bouta nanga Hooghart e-dok !!!


  Maak melding
 3. Hernia operatie kan in Suriname ook. Hoef je niet te verkassen naar het buitenland. Hoeveel delegatie neemt hij achter zich mee voor een snoepreisje met onze gemeenschapsgelden???
  Mw Yildiz met haar veelvuldige snoepreisjes, gaat ook mee om handtekeningen te vergaren met haar kliek. Dat Bouta steeds naar Cuba gaat onder het mom van medisch, geeft hij duidelijk aan dat onze Gezondheidszorg heel veel te wensen over laat. In Nederland en Amerika gaan de Presidenten gewoon in eigen land voor medische ingrepen. Dus welk signaal geeft Bouta af met deze actie????
  Medische zorg dja no boeng???


  Maak melding
 4. Bouterse durft gewoon niet onder narcose in Suriname. De arme man ziet overal geesten opdoemen.
  Hij is nu net op tijd weg voor dat de ellende van Alcoa breed uitgemeten gaat worden,
  Baasje is op de vlucht voor zichzelf.

  Misiekaba neem de teugels in handen maak een Alcoa motie die de oppositie kan ondertekenen, Het hoeft slechts een uitwerking van de brief van 30.11.2015 aan de president te zijn. In dat geval bespaart u geen $ 1.000,000,000 voor Suriname zoals de VP beweert maar $ 1.200.000.000 en kan Hoefdraad direct $ 130.000.000 invorderen bij Alcoa.

  Misiekaba met een goede motie zet u Sardjoe voor het blok.

  Ben ondertussen heel benieuwd wanneer de NDP haar Algemene Leden Vergadering & Bestuursverkiezingen houdt. Het bestuur Bouterse is al jaren Demissionair,


  Maak melding
 5. Bouta probeert de Sularco discussie te ontlopen. BETA ASWIN DE BOELER MAG OPLOSSEN . Bij z,n belangrijke beslissingen kan de president heus wel wachten met de operatie. Hernia hoeft niet acuut geopereerd worden.


  Maak melding
 6. De gezondheidszorg in sommige landen als Amerika ,Cuba en Nederland is van een hoger niveau dan de Surinaamse. Dat is waar we naartoe moeten werken op termijn. Indien de goeie man over het geld beschikt mag hij zelf kiezen waar hij zich laat opereren. Er zijn wel meerdere Surinamers die in het buitenland geopereerd worden. In Europa idem dito. Er zijn Nederlanders die zich in België laten opereren terwijl dat ook in Nederland had gekund. Gewoon eigen keuze om wat voor reden dan ook aangezien het een privé zaak is en aldus niemand daarmee iets te maken heeft. Dus laat die goeie man zijn operatie snel en voorspoedig ondergaan opdat hij terugkomt om zijn werkzaamheden te hervatten.


  Maak melding
 7. Aangezien Bouterse vooral crimineel verkregen vermogen heeft, betekent deze trip dat Cuba geld witwast voor Bouterse. Of de rekening gaat naar het Surinaamse volk..


  Maak melding
 8. Een pure strategische keus om de Suralco kwestie te verdoezelen. De regeringsfractie in de DNA en de vice-president zijn wederom het HAASJE. Enkele voorbeelden op een rijtje : de legerleiding moest cruciale beslissingen nemen bij afwezigheid van Bouterse in de tachtiger jaren. Vice-president Amerali moest de amnestiewet afkondigen bij afwezigheid van Bouterse. Nu zal vice-president Adhin de kastanjes uit het vuur moeten halen in de Suralco-kwestie.
  Arme zieke president Desi Delano Bouterse.


  Maak melding
 9. Zo een schone kans als deze krijgt de vicepresident Ashwin Adhin nooit meer om die moordenaar weg te krijgen. Dan mag hij voorgoed in Cuba blijven.

  Slamat Paultje of Tigri Barba Edward mogen ook proberen.


  Maak melding
 10. De Volkspresident LACHT het arme Volk uit !!

  U mag naar de ONDERBETAALDE ARTSEN in slecht
  geoutilleerde Ziekenhuizen, waarvan ik WEIGER de
  oeroude en achterhaalde TARIEVEN aan te passen !!
  (IK heb alle GELD en GOUD in Sranan doen VERDAMPEN !)

  Ook feliciteer ik u met het grote MEDICIJNENTEKORT en
  andere medische benodigdheden !!!

  Ik ga lekker naar Cuba voor mijn nierproblemen en hoop
  aldaar ook INSTRUCTIES te krijgen van Cubaanse JURISTEN
  hoe de GRONDWET en de RECHTERLIJKE MACHT, GRONDIG
  en DEFINITIEF, uit te SCHAKELEN !

  De in VENEZUELA toegepaste BARBAARSE TECHNIEKEN zullen
  ook in Sranan worden ingezet om Mensenrechten, Rechtsstaat
  en Rechterlijke Macht OM ZEEP TE HELPEN !!!

  PS : Ik heb BENSCHOP, die tegen een Venezuelaans scenario is,
  al met verlof gestuurd !
  NEKS NO FOUT, IK WEET HEEL GOED WAT MENSENRECHTEN-
  VERTRAPPING en MENSENRECHTENSCHENDINGEN ZIJN !!!


  Maak melding
 11. Typisch surinaams al die Misgunning hier.
  Als hij slecht is en jullie je zelf zo profileren zijn jullie gaan haar beter dan de gene die jullie doorgaands blijven beledigen.

  Wie moet ik nou enger vinden een president met een staatsgreep (december moorden) en vermoedelijke drugs delicten of politieke reageerders hier.
  Die niets liever willen dat het ndp gespuis en hun kiezers uitgeroeid worden. Dat is meer dan 3kwart van de bevolking.

  Iemand van jullie aan de macht zou nog catastrofale gevolgen voor Suriname als natie kunnen hebben.

  Ga je schamen en ergens anders blaffen.
  Jullie zijn nog veel enger hóór…Baja


  Maak melding
 12. Jammer dat niet alle surinamers hun huisdokter op Cuba hebben.
  De lijder weet hoe de patienten.
  in Suriname pinaren daarvoor zorgt hij zelf voor.Hijzelf heeft geen problemen,hij gaat naar Cuba voor zijn doktersbezoeken.De medici in Suriname…slikken jullie deze belediging zomaar in…het komt aan als een klap in jullie gezichten…de lijder van het land vertrouwt jullie niet en laat ons over aan jullie….hijzelf kiest voor het beste voor hemzelf…Cuba!!


  Maak melding
 13. Chavez ging ook te pas en onpas naar Cuba voor medische hulp. Het eindresultaat was verpletterend…opgevreten door kanker. Nu deze drugsveroordeelde meervoudige moordenaar en pathologische leugenaar nog. Kom op Desireetje, steeds vaker naar Cuba, volg je grote voorbeeld Chavez !!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 14. Het zal holland worst zijn wat jullie daar uit vreten
  Stop met apekool te verkopen , en dan naar Cuba voor een doodgewone hernia operatie.
  Dat doet de portier in holland,trouwens goed voor het vertrouwen van de Surinaabevolking uit .

  Stop met apekool te verkopen , en dan naar Cuba voor een doodgewone hernia operatie.
  Dat doet de portier in holland,trouwens goed voor het vertrouwen van de Surinaamse medici


  Maak melding
 15. Bouterse je lult als Brugman. Surinamers zijn kampioen in verhalen vertellen, maar hoe zit het met jou dan? Jij vertelt van oudsher alleen maar indianen verhalen en dat mag zeker? Medisch team? Sinds wanneer heeft Opa Dees een medisch team? Beter laat jij je opsluiten door die bakra’s dan geniet je nog in stilte van goede zorg in de gevangenis te scheveningen.


  Maak melding
 16. vergeet vooral niet,, dat deze meneer in Cuba een hele filla bezit waar hij toch jaarlijks even naar toe moet gaan..

  straks als de uitspraak daar is, gaat hij ´´´op de vlucht naar toe,,, om de rest van zijn leven aldaar te vertoeven,, het ka volk zal hem een biet wezen..


  Maak melding
 17. Kunnen ze hem daar niet definitief houden, dit stuk verrot.
  Cuba ook zo’n fout land, tja hij heeft weinig keus, elders kan deze crimineel niet terecht.
  Mag hopen dat ie niet meer wakker wordt als ie onder narcose gaat!!!!!
  Hoe 1 man een heel land naar de gotverdomme kan helpen


  Maak melding
 18. Een mens trachten te begrijpen is zo moeilijk dat men hem gemakkelijkheidshalve veroordeelt.
  Als u een goed mens ziet, bedenk dan hoe u hem kunt navolgen; als u een slecht mens ziet, onderzoek dan uw eigen hart.
  Het probleem vandaag de dag is niet de atoomenergie, maar het hart van de mens.


  Maak melding
 19. Ach oeng liebie-a-kil met rust ! Hij gaat zich een beetje laten maseren door de lieve cubaanse dames aldaar !!
  Adhin, mooi-boi foe-dada zal intussen de slagen voor hem incasren mbt SURALCO en CLO !!
  Mughabe-face Hoogie speelt ook ziek en zit in Columbia voor zg medische behandeling !! Wat een aanfluiting voor de medici in Suriname !! Trouwens wat verwacht je anders als een kledingverkoper,vriend van Doekhie Minister van Volksgezondhied wordt ???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES