Jongens die overlast in Suriname veroorzaakten aangehouden

42

PARAMARIBO, 4 aug – Ze waren de afgelopen dagen het gesprek van de dag op social media in Suriname; een groep jongeren die in het centrum van Paramaribo een religieuze boodschap verkondigden en mensen daarbij beledigden. De groep die volgens sommigen de openbare orde ernstig verstoorde schijnt aangehouden te zijn door de politie en overgebracht naar het resort centrum.

De groep predikte de boodschap van de uit Amerika afkomstige religieuze beweging de Black Hebrew Israelites (Afrikaanse Hebreeërs) in de Domineestraat. Woensdag beledigden zij een oudere man op straat. Ook twee vrouwen die lang hun liepen moesten het ontgelden. Beide keren werden er film opnames gemaakt van het voorval.

De actie van de jongens werd op Facebook met veel afschuw en boosheid ontvangen. Velen vinden dat de groep jongens de openbare orde ernstig verstoren, de straat terroriseren en dat er door de autoriteiten spoedig opgetreden moet worden. Dat schijnt nu gebeurt te zijn getuige onderstaande foto:


42 REACTIES

 1. Als je naar de foto kijkt van deze gasten, geeft dat zeker hoop voor de toekomst van dit land, maar dan anders, de uitzichtloosheid, straalt van hun gezichten af.


  Maak melding

 2. Manu

  4 augustus 2018 at 21:33

  Als je naar de foto kijkt van deze gasten, geeft dat zeker hoop voor de toekomst van dit land, maar dan anders, de uitzichtloosheid, straalt van hun gezichten af.

  ==============================

  Dit is een bekend patroon. Bij uitblijven van ontwikkeling of welvaart grijpen mensen terug naar religie. Zie vb het midden oosten of afrika. Het sektarisch geweld heeft duizenden doden gemaakt.
  In een ontwikkelde samenleving is dat ondenkbaar.

  Bouterse heeft mensen in Suriname tot wanhoop gedreven. Mark my words dit is de eerste druppel op een gloeiende plaat.
  Als er perspectief was hadden de jongeren dit niet gedaan.

  Nog 5 jaar Bouterse en de hel breekt los, zgn Afrikaanse toestanden. Het is nu al sodom en gamorra in Suribabwe.


  Maak melding

 3. Wie angst heeft voor verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven en welzijn zal altijd
  ondergeschikt blijven en zijn naaktheid bedekken met valse persoonlijkheden.


  Maak melding

 4. Abraham zei: volg mijn God Yahweh.
  Jezus zei: volg mijn Vader (van wie hij geen naam kende, blijkbaar).
  Mohammad zei: volg Allah.

  Wie van de drie heeft gelijk?
  a) Abraham
  b) Jezus
  c) Mohammad
  d) Geen van ze


  Maak melding

 5. Inderdaad Koos, er word nu al gesproken over een verloren generatie, die geen vooruitzichten hebben, of een toekomst hebben, ondanks ze een diploma hebben, of afgestudeerd zijn op de universiteit, doordat hun toekomstperspectieven, door deze paarse moordenaar met zijn paarse criminele organisatie, om zeep zijn geholpen, criminele analfabeten, hebben het hier momenteel voor het zeggen, en mensen met diploma,s of hoog opgeleiden, zijn ondergeschikt, aan deze paarse criminelen, de omgekeerde wereld.


  Maak melding

 6. @Manu

  Ik zat je maar in de maling te nemen hoor. Ik vind Suriname geweldig. Vooral de Hindoestaanse vrouwen. Ik neuk er nu eentje en die heeft daarom een Nederlands paspoort maar ik lust er wel meer. Op kantoor ben ik ook bekend als de blanke die Suri lover is.


  Maak melding

 7. Koos je bent zeker een afstammeling van die Hollandse NSB die met Hitler mee deden en natuurlyk ga je hinustanen neuken
  Want die hebben zelde type lichaam
  Als een Barça maar wees bly dat je in su ben want je zou in holland alleen een kerstboom versieren


  Maak melding

 8. KOOS,..MANU,..Vliegende Hollander,Jullie ,…de gasten met het kleine geslachtsdeel,BEK HOUDEN MEN MOET JULLIE MET EEN GROTE ZWARTE BALK OP JULLIE COCOSNOOT TIMMEREN,..POT VESTANG DJIE OENOE !..REDIEMOESOE SURINAME HATERS.


  Maak melding

 9. @ IK WEET HET BETER ALS JULLIE BULLEBAKKEN = Revo ….. @ Revo = IK WEET HET BETER ALS JULLIE BULLEBAKKEN. Eén en dezelfde SHIT !!!!!
  ***************************************************************************
  @ Revo … ben je uit het smerige Achterste van de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse gekropen.
  @ Revo …. Niet OUWEHOEREN,, done with BOUTERSE en al die PAARSE BOEVEN.
  @ Revo … in 2020 komt de GROTE AFREKENING … jullie gaan allemaal eraan … no blasty Amnesty !!!!!!!


  Maak melding

 10. Een stelletje witte-poeder gebruikers { zie foto }…. opgefokt …. door PAARSE RATTEN …. met de bedoeling in de samenleving onrust te zaaien. @ Revo … yu {joe} e LUL … Bouterse heeft ingegrepen??? Hoe … waar en wanneer !!!! @ Revo … yu na sribi … yu no sab’ sang e hat’ ai !!!!!! Proberen jullie een andere tactiek …. om de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … als de daadkrachtige leider{lijder} te presenteren.


  Maak melding

 11. Heeft iemand de strontput geopend ? Hele invasie van paarse kakkerlakken op wkn. De paarse propaganda machine draait op volle toeren. Kennelijk hebben de mensen bij de politbureau in Paramaribo de opdracht gekregen om iets te doen aan de reputatie management van de massamoordenaar. Hilarisch….zelfs de zwerfhonden in Paramaribo gaan helemaal stuk van het lachen. Kwestie van tijd dat die rituele moordenaar Dew Baboeram ook iets van zich laat horen. Want ook hij is een onderdeel van de reputatie management van Bouterse. Zo voorspellend allemaal.


  Maak melding

 12. “een groep jongeren die in het centrum van Paramaribo een religieuze boodschap verkondigden en mensen daarbij beledigden.”

  Die jongens en hun ophitsers zijn de weg kwijt.
  Er wacht geen god op jullie. Jullie godsdienstig geleuter komt uit het grote sprookjes boek.
  Er wordt gezegd dat jullie god verdraagzaam en vol mededogen zit.
  Dat zou men in jullie handelingen moeten terugzien.
  Maar te vaak zie je in het nieuws dat binnen zogenaamde evangelische groepen weinig christelijke handelingen plaats vinden. Roddel, intimidatie, afpersingen, dwang, najagen van geld en luxe en alles wat hun verzonnen god heeft verboden.
  Zieltjes willen winnen op een agressieve en intimiderende manier werkt niet maar stoot mensen af.
  Extremisten trekken altijd aan het kortste eind.
  Deze sukkels moeten maar worden heropgevoed.


  Maak melding

 13. Deze jongens hebben mensen lopen bedreigen op straat, dat ze o.a. hun ingewanden open zouden snijden…
  Ze moeten maar eens goed kijken naar wat er nu gebeurt in het Midden-Oosten, zulke taferelen willen we hier niet.

  Voor de evangelisten en kerk promoters: andersdenkenden (ver)oordelen of uitsluiten werkt averechts, geloof werkt niet onder dwang. Dat geldt voor elk geloof, zodra mensen blindelings gaan geloven zijn ze tot alles in staat, zie Israel, Islamitische Staat enz.


  Maak melding

 14. Deze jongeren horen in de schoolbanken te zitten. Ze zijn erg jong, hebben een uitzichtloze toekomst en klampen zich vast aan iets om hun stem te laten horen.Hun hersenen zijn nog niet helemaal ontwikkeld. Waar zijn deze kinderen hun ouders??? Hier zitten jongeren tot 16 jaar op school, zitten nog in de puberteit. Hoe is het mogelijk. Zij leven hier nog in de oertijd. In Europa zitten de kinderen tot hun 23ste jaar op school, volgen na de basisschool en middelbare school een nog hogere opleiding. Sang e pasa inie a kondre diesie. Onze jeugd die te toekomst heeft, wordt naar de donder geholpen. Wat triest. Ze kunnen een ook een specifiek vak gaan leren. Schilder, timmerman, technicus, bakker, ze kunnen meer dat deze onzin. De maatschappij hier in Suriname werkt dit in de hand. Uitzichtloze situaties, waardoor de jeugd een last wordt in de gemeenschap.


  Maak melding

 15. Uhm,komt overwaaien,?deze jongens hebben kennis van de bijbel en scriptures waar vele zogenaamde pastoors in Suriname van kunnen dromen en nog geen eens weten waar over ze het hebben,en veelal prediken,wat de massa willen horen zonder de werkelijke scriptures van de bijbel te openbaren.iets wat de wereld nu op zijn grondvesten had doen sidderen als ze het het wel vanaf het begin deden en erachter kwamen wie eigenlijk de werkelijke mensen van de bijbel waren.niet voor niets nu zien we het resultaat daarvan,met de raciale aanvallen op african american peoples wat zijn weerga niet ken in america sinds de wereld langzaam in de gaten heeft wie deze mensen eigenlijk zijn, na de brute politie moorden hebben ze daar het bellen naar 911 voor de gekste gevallen naar african americans,.alles niet weten om te gaan met het idee dat de volk van de almighty gewoon verspreid is op 4 hoeken van deze wereld en hun voorgelogen was al die jaren met het weglaten van boek delen en negeren van scriptures in kerken..dit systeem is ineer dan 400 jaren in stand gehouden die vanuit Rome was gecreëerd met het idee.een systeem om te domineren en te onderdrukken met een witte meneer als idool genaamd Cesare borgia die wij heden kennen als Jesus en wij allemaal idoleren als een heilige maar gewoon in de wereld is geholpen om de witte society systematisch boven alles te zetten voor wereld dominantie.de slaven werden in deze al uit voorzorg van hun herbreeeuwse namen gestript om hun herkomst te vernietigen om zo het proces in goede banen te lijden voor maximale dominatie en opbouwen van de wereld ieder geloof is gebaseerd op 1 god dat is de almighty God van Israël en geen god van een Hindoestaan . muslim.boedisme.javaan.chinees enz .toch zie je dat er onderscheid word gemaakt wat veel racisme teweeg brengt tussen verschillende volkeren,alles omdat god zijn favoriete negroide volk heeft gekozen heeft boven alle rassen op deze aardbol,.daarom.dus ook de haat naar de negroide ras de bloed lijn van Isaac.abraham.david.het volk in de huidige staat Israël is niet de originele bloed verwant van Isaac.david en Abraham ze zijn daar geariveerd in 1948 van uit alle streken van Europa veeluit Rusland turkije.germany.bulgarye,spanjeenz de zogenaamde kazhar.deze mensen zijn alleen geconverteerd naar judaïsme meer niet.de werkelijke bloed baan van isreal zijn verspreid over deze aardbol en dat zijn de nazaten in America.zuid amerika.west judah Afrika the igbo,s en overige delen in de wereld zelf in India China enz.
  de gekozen volk van de almigty waar onder ook de negers uit Suriname en asyrians( indianen) zijn de werkelijke mensen van de almigty en isreal die onder de vloek zitten van de allerhoogste door het aanbidden van andere goden ..dit alles staat in deutornomy 28 van de bijbel de historische boek van gods volk lezen jullie het maar.geen ene volk past in deze bijbel.dan de slaven die in Suriname en alle delen zijn verspreid op deze aardbol..


  Maak melding

 16. Deze jongens moeten zich ontwikkelen en niet opdraaien voor het religieuze kwaad . In Amerika waren ze in de cel. Ophouden en studeer waar zijn de ouders.nu heb je een bordje eten . Als volwassene heb je niets dan dakloos stelen. Religie helpt je niet voor je welzijn. Alleen zieltjes winnen


  Maak melding

 17. Deze Black Hebrew Movement heeft een heel interessante verhaal te vertellen. Zij gaan regelrecht in tegen de heersende opvattingen die de blanke suprematie moet bevestigen. Het lijkt me raadzaam dat men zich eerst gaat verdiepen in de gadachtengang van deze beweging (de filosofie achter hun denken). Je hoeft het niet met hen eens te zijn, maar zij hebben wel een interessant verhaal te vertellen.


  Maak melding

 18. Hoi het zijn weer de Afro Surinamers he.
  In Nederland heb je de Turken, Marokkanen en de Antillianen. Maar ook eigelijk alle bevolkingsgroepen uit de Arabische wereld.
  Vandaag zag ik bij King Foeng in Rotterdam boslandcreoolse vrouwen met nephaar. Toevallig verstond ik hun taaltje. Ze waren zo afschuwelijk bezig. Ook videochat met een kill in denk uit bussie. Onbeschoft, aandacht vragen en tegen de Chinees denigrerend praten. Zoveel aandacht. Ik wou iets zeggen maar mn vrouw hield me tegen.
  Ik haat dit hun manier. Zo doen Marokannen ook die mpp kakerlakken.
  Kunnen zij hun ma pang pang mentaliteit niet afleren.
  Eerlijk, overal zijn Afrikanen zo.
  Ethiopiers zijn ook klote. Indiers ook, die mpps.

  En die moslim mannen lopen nu met homo jurken in Holland, puur om te provoceren. Donder op. En verbied Islam per direct.
  Tata regering is slap.

  Trouwens die boslandcreolen hebben voor niemand respect.
  Pas op voor ze.
  Strijder


  Maak melding

 19. RobG
  5 augustus 2018 at 20:41
  Deze Black Hebrew Movement heeft een heel interessante verhaal te vertellen. Zij gaan regelrecht in tegen de heersende opvattingen die de blanke suprematie moet bevestigen. Het lijkt me raadzaam dat men zich eerst gaat verdiepen in de gadachtengang van deze beweging (de filosofie achter hun denken). Je hoeft het niet met hen eens te zijn, maar zij hebben wel een interessant verhaal te vertellen.

  ==============================

  Je bent knettergek. Deze movement is het gevolg van de jarenlange wanbeleid van deze regering. Ze zijn de wanhoop nabij.


  Maak melding

 20. He wat is dit nou dit zijn gewoon toffe gasten de politie is echt niet goed bezig zo.
  Deze kanjers verdienen eerder een dikke pluim dan dit discriminerende gedrag van de politie.
  Ik hoop dat ze een flinke schadevergoeding krijgen.


  Maak melding

 21. De gevestigde orde word nu in het nouw gedreven in heel amerika.door deze openbaringen dat toch op een dag naar boven zou op komen drijven,denk je dat ze dit niet met argus ogen daar volgen.heel blank Amerika is de wanhoop nabij kerken lopen leeg.in verschillende staten word nu al de bijbel verbannen.er heers anstigheid daar die zijn ondertussen ook gaan rechearcen hoe het eigenlijk zit,en wat de wereld zolang verborgen had.dat uitmond tot brutal police killings, lynchings en dood schieten,nu van zwarte Amerikanen op straat zoals laats een 18 jarige tiener meisje.Gewoon op klaar lichte dag werd doodgeschoten alleen om haar hebrew afkomst.men weet totaal daar niet met deze situatie om te gaan en dat blijkt nu ook in Suriname.laat deze jongens vrij die geen vlieg kwaad zouden doen en eigenlijk fenomenen zijn die op zon jonge leeftijd heel de bijbel uit hun hoofd kennen en spiritueel door daar bovennin worden gestuurd om de geschreven boek delen haar zuiver uit te leggen op straat en te openbaren hoe het eigenlijk moet..de bijbel is eigenlijk gewoon een historische boek,guide en paspoort van het gekozen volk van de bloed lijn van Isaac Abraham en Jacob en waren allemaal van judah israel afkomst ( zwart)…Laat deze jongens vrij ze zijn geen misdadigers mischien moeten ze het geschreven woord op een andere manier voortbrengen maar ze hebben wel een punt dat zeker,,


  Maak melding

 22. Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken van Nederland noemde Suriname een “failed state” en iedereen viel over hem heen, inclusief de veroorzaker daarvan, Bouterse c.s. Nou, ziehier de exponenten van het gelijk van Blok. Hoe “failed” wil je het hebben?


  Maak melding

 23. Aan de foto te zien een stelletje mongolen met een heel laag IQ!!! Deze pipo’s willen terroriseren…?? Gewoon dwars door midden schoppen deze magere sprinkhanen!!


  Maak melding

 24. De voice
  Jij eerst
  Al die gekken die hier reageren jullie zijn geen haar beter.
  Je zou bijna een hekel krijgen aan dat wat zich mens noemt.
  Die jongens moeten anderen met respect behandelen dat doen die in amerika ook verder doen ze geen vlieg kwaad.


  Maak melding

 25. @ RobG,
  Koos2018, jij bent een hopeloos geval.
  Wanneer je met 1 vinger naar de ander wijst, zijn er 3 naar jezelf gericht.

  Voor die gastjes die de weg een beetje kwijt zin, deprogrammeren en heropvoeden, gewoon indoctrinatie van niet te slimme jochies


  Maak melding

 26. @Johannes de Doper,
  Alhoewel ik niet in uw bewoordingen wil reageren ben ik het geheel met u eens. De problemen worden niet door Moslims en of Hindoes of anderen veroorzaakt maar juist het Christendom is daarvan de oorzaak. Ik heb jarenlang in Maleise gewoond. Moslims, Hindoes, Boeddhisten leefden lange tijd vreedzaam met elkaar. Problemen ontstonden met de komst van Portugese en Amerikaanse zendelingen. Zij maakten de andere geloven belachelijk, heilige boeken van moslims, hindoes en boeddhisten werden verbrand.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.