zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEconomieCKC BEM beste exposant Bouw-, Woon- en Huishoudbeurs in Suriname

CKC BEM beste exposant Bouw-, Woon- en Huishoudbeurs in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 aug – Bij de afsluiting van de 8e Bouw-, Woon- en Huishoudbeurs 2018, woensdag in de beurshal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken, is het beton- en bouwmaterialenbedrijf CKC BEM, tot beste exposant uitgeroepen. Het is een traditie dat de organisatie aan het einde van de zesdaagse beurs vijf bijzondere exposanten in de schijnwerpers zet.

De vier overige bedrijven: 2. Hatramij N.V.; 3. Benjamin Moore; 4. Mobichen Trading N.V.; 5. Rudisa. De exposanten zijn gekozen op basis van de prestatie van de beursstand, creativiteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit in de omgang met bezoekers en collega-exposanten.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
  1. A krabita anu krepeer den regering skeer… Ma particulier lai moni. Alla presi me sjie den man e bouw. pkin oso, bigi oso, kantoro, guest house, appartement.

    Den suma san e pina in a kondre no wani WROKO! So langa yu opo yu anu en wakti roverheid, yu o tan afhankelijk.


    Maak melding
  2. Het zijn meestal Surineds of bemiddelde Surinamers die bouwen. Of mensen die bijv. met goudwinning wat hebben verdiend.
    Met hard werken alleen wordt men niet rijk, anders zat China vol met alleen miljonairs. Een portie geluk, of Karma zeg maar, komt er ook bij kijken en natuurlijk iemands talent om geld te verdienen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES