Twee kunstexperts uit Indonesië op bezoek in Suriname

26
Twee kunstexperts uit Indonesië op bezoek in Suriname

PARAMARIBO, 2 aug – De Indonesische ambassadeur in Suriname, Dominicus Supratikto, bewondert een rietvlechtkunstenaar en meubelmaker. In het kader van de versterking van de bilaterale relatie tussen de Suriname en Indonesië op het gebied cultuur, zullen twee kunstexperts uit Indonesië hun kennis in workshops delen met met Suriname.

Het accent zal worden gelegd op meubel maken en klosso (Javaans vloerkleed). De Indonesische docenten zijn: Tri Wahyudi en Pudji Utom. De workshops beginnen vandaag en duren drie maanden.


26 REACTIES

 1. @Min,

  De pelgrimsoorden van de Hindoes liggen nou eenmaal in India. Hoe kan een gelovige Hindoe, waar ook ter wereld, India dan negeren? Kan een gelovige christen Jeruzalem of Bethlehem negeren? Kan een moslim Mecca negeren? Wees dus genuanceerd, aub.


  Maak melding

 2. @Min,

  Een gelovige Hindoe zal altijd naar India kijken.
  Een gelovige moslim altijd naar Mecca.
  Een gelovige christen altijd naar Bethlehem.

  Waarom? Omdat hun heilge plaatsen (pelgrimsoorden) nou eenmaal daar liggen. Ik zou niet weten welke heilige plaats van de Hindoes (waar een Godheid is verschenen) in Suriname ligt. Zover ik weet, geen. Dus natuurlijk zal een gelovige Hindoe altijd naar India kijken en daar op pelgrimstocht gaan en voor religieuze inspiratie.


  Maak melding

 3. Vanita
  Als ik de posting van Sabrinaax lees dan mis ik in jouw posting waar de homo naar kijkt.
  Sodom? of Gomorro
  Ik voeg een link toe
  nl.wikipedia.org/wiki/Sodom_en_Gomorra


  Maak melding

 4. Hindoes…….in elke gat en elke plek is heilig voor hem….een voorbeeld..is, de kontgat van een koe . Dat is heilig voor hun . Ze hoeven persee….niet naar India te gaan…in Suriname hebben ze genoeg koeien…snapt u…!!..daarom doen hun aan duivel aanbidden…


  Maak melding

 5. Sodom….is de creatie van de duivel….!! Erg…eh…sang…Mang….wij moeten de mensheid beschermen….!! God is alwetend = god weet alles ) voor Sukkels die het niet begrijpen…🤗


  Maak melding

 6. Ik aanbid 1 god…dat is Allah subhana Allah..Allamien…( Allah is alwetend ) ik ben een duivel uitdrijver….😁!!…als iemand bezetend is….kan ik met hulp van Allah , hem met 100 zweep slagen de slechte duivel uit zijn lijf uit zZwepen…


  Maak melding

 7. Hallo @Sabrinaax,

  Hoeveel duivels zijn er in uw geloof?
  Gelooft u meer in de duivel of in uw Allah?
  Hoe komt dat de duivel wel bezit kan nemen van u maar uw Allah niet?
  Door wie worden de gelovige moslimbommenleggers bestuurd? Door uw Allah of door de duivel?
  Als uw Allah alles doet of de duivel alles doet, wat is dan uw rol?
  Wat is de rol van uw verstand?
  Moet u vertrouwen op uw verstand of op uw Allah?
  Moet u de geschriften blind gehoorzamen of wikken en wegen en dan beslissen?


  Maak melding

 8. Pssttt…… Lekkerding…..bommenleggers zijn geen echte moslim…..wie men ontschuldigen….dood…..die gozer gaat rechtsstreeks naar de hel………!! Allahu akhbar.= Allah is alwetend.👩‍👧‍👧


  Maak melding

 9. Dat Allah Alwetend is is fijn, maar daar hebben wij niks aan. Pas als wij zelf Alwetend worden, hebben we daar wat aan, want dan begaan we ook geen fouten.
  Vandaar dat de geschriften heten: de Vedas. Ved = Kennis. Zonder kennis kunnen we niet juist handelen. Dus die kennis moet niet bij Allah blijven, het moet bij ons komen, anders is die kennis waardeloos.


  Maak melding

 10. Sabrinaax ,

  En jullie zijn bekend als zussen en moeders neukers. Erger dan geiten neukers.
  Liever geiten neukers dan moeders & zussen neukers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.