woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameEx-minister Belfort: Bouterse is een toxische en desastreuze leider

Ex-minister Belfort: Bouterse is een toxische en desastreuze leider

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 aug – “Bouterse is een toxische en desastreuze leider.” Dit zei Edward Belfort, minister van Justitie & Politie in het eerste kabinet Bouterse, onlangs. Het was tijdens zijn radioprogramma Sranan Tidé na Dey. Het programma dat op twee stations te beluisteren is, ligt nu onder vuur. In regeringskringen en bij regeringspartij NDP vinden ze Belfort te ver gaan. Het ‘toxische en desastreuze’ van Bouterse zou te maken hebben met diens vermeende opstelling tegenover bepaalde culturele en etnische groepen.

Belfort zegt vaker in zijn programma dat Bouterse ‘niet houdt’ van Hindoestanen, Inheemsen en Marrons. Wanneer positief overkomende gebaren gemaakt worden, zijn die alleen maar bedoeld om politieke zieltjes te winnen. Vooral de Inheemsen en Marrons worden straal voor de gek gehouden. Volgens Belfort is het tijd dat Marrons de handen ineen slaan en zich niet langer voor het karretje laten spannen.

Onder meer André Misiekaba, bestuurslid van de NDP, wordt opgeroepen de partij de rug toe te keren. “Misiekaba, Bouta na lobi yu, Bouta na lobi Dyuka (Misiekaba, Bouterse houdt niet van jou, hij houdt niet van Marrons, red.)”, aldus Belfort onlangs. In het pro-regeringsradioprogramma Bakana Tori is intussen al aangedrongen op ingrijpen. Dat zou als teken aan de wand gezien kunnen worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

57 REACTIES
 1. Bouta betekent inderdaad langzaam vergif,slow poison.Hij is schadelijk voor Suriname en de surinamers.Opruimen die bouta,surinaams meest gevreesde crimineel.Suriname ontsmetten van deze vergif bouta!!
  Stem bewust,stem niet op de ndp!!


  Maak melding
 2. De rancune va Belfort is grenzeloos. Het steekt hem heel erg dat hij de titel heeft van slechtste minister van jusititie die Suriname ooit gehad heeft. Maar er is meer met Belfort aan de hand. Hij is wanhopig. Dit is de reden waarom hij de racistische kaart trekt.

  De NDP is de partij die alle groepen in de samenleving in zich heeft verenigd. De racistische monopolie heeft deze politieke partij doorbroken. Dit is de reden waarom de partij van Belfort vervallen is tot een marginale partij door o.a. de mensen die weglopen en zich aansluiten bij een andere partij. Zelfs de gewezen prinses van de partij, mevrouw Alice Amofo, heeft bedankt voor de partij en is haar eigen politieke beweging begonnen.

  Belfor is bang, heel bang dat hij bij een volgende verkiezing mogelijk niet meer in het parlement aanwezig zal zijn. De mensen van zijn partij hebben gen vertrouwen meer in de leiding van de partij van Brunswijk.


  Maak melding
 3. There’s something happening here, what it is ain’t exactly clear
  There’s a man with a gun over there, telling me I got to beware

  I think it’s time we stop, children what’s that sound, everybody look what’s goin down

  There’s battle lines being drawn, nobody’s right if everybody’s wrong
  Young people speaking their minds, getting so much resistance from behind…….

  …….Paranoia strikes deep, into your life it will creep
  It starts when you’re always afraid, you step out of line, the man come and take you away

  We better stop, hey, what’s that sound, everybody look what’s going down….


  Maak melding
 4. Surinaams Assamblee Is Een Koffie Shop

  Mensen Van De Vrije Wereld.

  Ik vind deze heer belfort.. media geil.. hij word geil als hij zich zelf in de media of op televisie ziet.. vaak praat hij in cliche.. daar wallig ik soms van.. maar goed

  Ex President Ronald Venitiaan Die heeft zeg maar een glazen huis gebouwd..alles zag er fris en fruitig eruit.. ambitieus en constructief.. vervolgens heeft de Heer Venitiaan het stokje in 2010 aan De Heer Bouterse over gedragen met als doel dat de heer bouterse die verder af zou gaan maken..

  Wat deed de heer Bouterse toen: die pakte een moker hamer en sloeg alles overhoop.. dat heel glazen huis die de heer Venitiaan heeft opgebouwd is kapot geslagen door de Heer Bouterse.


  Maak melding
 5. Beste Lezers.

  De Batavieren van het Germaanse ras die Bouterse Minded zijn.. moeten we met zn allen in dijken mensen…laat je niet gek maken .. het is een Huurling beste mensen en Huurlingen moeten we snel torpederen..


  Maak melding
 6. Belfort is tenminste een man met ballen, die voor zijn mening durft uit te komen, en zijn uitspraken zijn goed gekozen, die moordenaar is inderdaad een soort gif voor de gemeenschap, neem het voor beeld van seniorenburgers, die gisteren om half 6 al in de rij stonden voor een voedselpakketje, om vervolgens 3 uur later een nummertje te krijgen om zich te kunnen laten registreren.
  Dit zijn mensontwaardige dingen, die door deze moordenaar veroorzaakt zijn.
  En nu zijn deze paarse ratten achter de schermen bezig, de mond van Belfort te snoeren, doordat ze bang zijn voor vooral stemmen die verloren gaan in het binnenland.


  Maak melding
 7. @RobG,

  Wel even bij de les blijven, ok. Probeer als Javaan of Hindoestaan eens Javaaans of Surinami te praten in de NDP. Dan weet je gelijk waar je staat.


  Maak melding
 8. Bram, jij bent bezig de waarheid te verkrachten. Jij bent net zo wanhopig als Belfort die moeite heeft met de populariteit van Bouterse en de NDP. Ik heb genoeg programma’s van de NDP gevolgd waarin met sprak in de taal van een van de verschillende doelgroepen. Ook in het Chinees wordt er gesproken.


  Maak melding
 9. De NDP is volgens huisslaafje ROB-G bezig de Sranan
  bevolkingsgroepen te verenigen ! Tjaaaah,

  Zij hebben al VERENIGD, de Gemartelde en DOORZEEFDE
  slachtoffers, ongewapende burgers van de PAARSE 8 December
  -Massamoord en de Ongewapende Slachtoffers in het Dorp
  MOIWANA !!!

  VOOR DE RACISTEN :
  BOUTA EN Paarse CLAN HEBBEN SRANAN GESTORT IN EEN STADS-
  CREOOLS FAILLISSEMENT !!

  Bouta heeft de SRANAN-BEVOLKING IN VERENIGING MET DE
  SURALCO, COMPLEET GENEPT !
  EEN PAARSE VORM VAN BEROVING VAN EEN VERENIGD VOLK !!!

  PS : STOP DE PAARSE SLAVERNIJ IN SRANAN !

  SRANAN DOOR COMBINATIE BOUTA-HOLLAND-USA, GENEPT :

  1. UITBLIJVEN SCHADEVERGOEDING NEDERLAND VOOR PLEGEN
  STAATSGREEP SAMEN MET BOUTA !!!

  2. UITBLIJVEN SCHADEHERSTEL SURALCO, MILIEU en ANDERE SCHADE
  door BOUTA onder de tafel gewerkt !
  Dure SURALCO-ELEKTRICITEIT moet nog steeds worden BETAALD door
  heel HET VOLK !!!
  WELKE PAARSE INDUSTRIEEL KRIJGT ONZE AFOBAKA-DAM IN HANDEN ??

  STOP DE PAARSE SLAVERNIJ IN SRANAN !!! GEEN DICTATUUR !!!

  PLUK DE PAARSE BOEVEN, FINANCIEEL, KAAL !!!!!


  Maak melding
 10. Laupi belfort is helemaal doorgedraaid Wayne Telgt van de NPS heeft hem onlangs uit zijn studio moeten trappen,iedere dag komt Smelli aankakken in de hoop dat hij een minuutje van Wayne krijgt om zijn kunsten als brulaap te tonen zonder dat hij wordt uitgenodigd zo publiteitsgeil is Smelli,het kwam Wayne de spuigaten uit en kwam bijna tot een handgemeen smelli rende brullend als een gorilla de studio uit met de woorden ju no sabi suma mi


  Maak melding
 11. @RobG,

  Kun je aangeven welke Afro tegen de Chinezen in het Chinees sprak?

  Dat Bouterse toxisch is weet iedereen al sinds 1980. Alles wat hij aanraakt, verwelkt. Zie je niet hoe Ingrid in 5 jaar een bejaarde vrouw is geworden? Zelfs haar familie herkent haar niet meer en ze slaat regelmatig wartaal uit. Net als jij trouwens.


  Maak melding
 12. @Bram ; Bouterse kent Ingrid al sinds de jaren tachtig.

  Belfort is wel erg goedkoop bezig. Het is een vorm van laster wat hij etaleert. De NDP is de meest representatieve partij als je kijkt naar de samenstelling van de bevolkingsgroepen. Hoe kan hij zeggen dat het Bouterse alleen maar te doen is om zieltjes te winnen? Er zit totaal geen logische redenering achter zijn uitspraken omdat hij het niet kan staven.

  Hijzelf komt dan ook racistisch over als hij vindt dat Misiekaba naar zijn partij moet. Waarom vraagt hij niet aan Jennifer Simons om zich bij hem aan te sluiten?

  Ik vermoed dat hij een gruwelijke hekel ontwikkeld heeft aan Bouterse vanwege het feit dat hij geen minister meer is. Waarom heeft hij in een recent verleden überhaupt dat ambt geaccepteerd als Bouterse zo toxisch en desastreus is? Als hij kritisch wil zijn moet hij het kunnen staven (onderbouwen). Anders valt het onder de noemer der laster.


  Maak melding
 13. Hij beft te veel vandaar dat hij helemaal is doorgedraaid de man die geen enkele hindustaan wilde bevorderen in de KPS en de penitentiaire inrichting beschuldigt nu president Bouterse van racistisch gedrag het moet niet gekker worden met deze man brulaap,dezelfde hindustanen die gij jarenlang vertrapte zijn nu met hem eens het kan gebeuren als men zo desperate zijn om aan de macht komen kies j zelf een lagadisa,todo,tarantula als partner,de vhp is gezonken tot een partij zonder ruggengraat en is nu uit op alleen maar eigenbelang en zelfverrijking sari tori


  Maak melding
 14. Ok, niet fair om op de vrouw te spelen.

  Maar Bouterse heeft gewoonweg niet de drive om al z’n energie in te zetten om land en bevolking vooruit te brengen op een manier dat de grondwet goedkeurt.
  Als hij een wijze man zou zijn, zou hij al lang een deal gesloten hebben met het parlement om met pensioen te gaan en zich niet meer met politiek te bemoeien.
  Maar de rechtsvervolging die hem boven het hoofd hangt, maakt hem angstig en daarom zal hij – ondanks zijn gebrek aan kunde om een goede president te zijn – nog lang vast blijven houden aan de macht, hetzij persoonlijk, hetzij via stromannetjes. Suriname is nog lang niet af van Bouterse.


  Maak melding
 15. Belfor is van zijn voetstuk gevallen,deze buitenlander moet blij zijn dat hij onder Bouterse minister van justitie en politie is geweest!
  Brunswijk moet gaan kijken wat hij met deze man doet,want hij brengt alleen maar schade aan die partij.


  Maak melding
 16. Bouterse houd alleen maar van zijn eigen familie familie en vrienden. De rest interesseert hem geen malle moer. Hij is bezig om zoveel mogelijk valuta naar het buitenland te sluizen. Over 20 jaar zal het volk wakker worden en zich afvragen waarom ze dit hebben laten gebeuren.


  Maak melding
 17. RobG., toen Belfort vorig jaar in DNA, met feiten en waarheden over misstanden in de samenleving en het desastreuze wanbeleid van het demente fossiel DDB, confronteerde, vluchtte de laffe zwerfhond met de staart tussen de paarse poten de zaal uit. Dat is het nivo en mentaliteit van jouw lage, minderwaardige soort. Schreeuwen, blèren en roeptoeteren en vervolgens het hazenpad kiezen.


  Maak melding
 18. Luti tingi bal san e tan ini wan tingi olo tevens bille maat van beffi Smelli de mensaap tevens brulaap nog niet uit j hol gekropen,wat gebeurt toch met jullie,jullie worden wanhopiger tierend en brullend slaan jullie links en rechts om jullie heen,alleen de manier waarop is dierachtig not human,veranderd van strategie want het werkt niet


  Maak melding
 19. Bram, ik vind jou en grote lafaard omdat je niet achter de woorden blijft staan die je over Ingrid zegt.Je moet nooit in je schulpje kruipen maar wees een kerel met stierenballen. Misschien moet je een gerecht van stierenballen nutiggen om mannenhaar op je tanden te krijgen. Ik vind je daarnaast een man die groen uitslaat van jaloezie. Hetzelfde is het geval met Belfort. Hij is ontzettend jaloers op president Bouterse.

  M.b.t. de NDP kan ik je zeggen dat mensen uit de doelgroep die de taal machtig zijn natuurlijk voorlichting geven aan de achterban. Belfort alias Tigri Barba, noemt Bouterse toxisch terwijl Bouterse een man met charisma is. Bouterse is een leider met charismatisch gezag dat gebasseerd is op persoonlijke kwaliteiten van de leider en de erkenning daarvan door de volgelingen / achterban en mensen die niet tot de partij worden gerekend. Er is een affectieve binding tussen Bouterse en de achterban van de partij. Bouterse is een individu met persoonlijke kwaliteiten en bijzondere eigenschappen. Bij Bouterse is er sprake van rationeel – legaal gezag dat gebasseerd is op de positie die de man bekleedt. Can you follow me…………..!


  Maak melding
 20. Beste @RobG,

  Je vindt maar wat je vindt. Veel soeps is dat niet. Een incapabele president met man en macht verdedigen wijst niet op veel intelligentie maar op veel goedgelovigheid. Daar moet je het maar mee doen.

  P.S: Ingrid is inderdaad aangetast door die bejaarde, maar zij was niet het politieke onderwerp. Beter had ik kunnen zeggen dat VP Adhin is aangetast en zijn intelligentie is kwijtgeraakt. Net zoals velen. Ook Belfort. Pas als je uit de buurt van die toxicaan komt en dan ook nog een paar jaar, kun je weer helder denken, zoals Belfort nu.


  Maak melding
 21. En Blok had ongelijk, Jezus wat een volk ,zielüuüuuuuuuuug,
  Rob zet eens op een rijtje wat bouta wel heeft goed gedaan ,en geen lul verhaal,
  Masochistische fantast


  Maak melding
 22. @Koos,Haco,

  RobG doet me denken aan de Iraakse propaganda minister Mohammed Saïd al-Sahaf . Terwijl
  alles om hem heen in Bagdad in duigen viel tijdens de golfoorlog , bleef hij rechtstreeks op
  tv volhouden dat de oorlog voorspoedig verliep. Op de achtergrond zag je de Amerikaanse tanks
  door de straten rijden. . Hierdoor werd hij een cultfiguur als archetype van de aperte leugenaar.
  Sommige mensen blijven in hun leider geloven of stort ook alles in elkaar.


  Maak melding
 23. Bouterse is geen leider. Hij kan geen leiding geven. Hij kan wel goed bedreigen. Dat is wat anders. Bij hem is het, of je gehoorzaamt hem of je dondert op en wordt verbannen.


  Maak melding
 24. Tigri Barba Belli: jij was toch minister van J&P toen er gejoemeld werd met inschrijvingen vij “brandweer” ver levering van schoeisel en brandweerkleding !!! Ben je vergeten dat de off. importeur deze zaak aan het licht heeft gebracht !!! Wat heb je in deze zaak gedaan ?? Schaam je nu, om anderen te beschuldigen !
  Trouwens jij was de persoon, niet Bouterse die Hindostanen steeds “criminaliseeerde; zelfs Santhoki en Mathura ( als candidaat bij de verkiezing in het parlement voor een funktie) ook als ik mij niet vergis een hindostaanse politie inspekteur Ramdjiawan heb je gecriminaliseerd !!
  Je zou minder moeten lullen !!! Wanneer gaat minister Ferrier jou uittrappen uit de scholen waar je kinderen voor de gek houdt als hoofdbestuurslid van een partij geleid door een drugsveroordeelde !!
  Wanneer gaan de ouders opkomen voor hun kinderen in deze ??? Zijn ze bang voor de achterna van deze roofmoordenaars onder leiding van Belly en de drugs veroordeelde Brunsie ??


  Maak melding
 25. Afro Surinamer/Boslandbewoner (Dyu-ka is een vies woord als u het niet wist) Edward Belfort waarmee bent u bezig? Uw commentaar als ex minister van Justitie en Politie is van een zeer laag niveau. Dit had ik echt niet van u verwacht.
  U heeft het recht niet om politiek analist te spelen en anderen op een zeer onrechtmatige manier te beoordelen/beschuldigen.


  Maak melding
 26. Haco,

  2 augustus 2018 at 19:01

  Koos
  Misschien moet ik er ook niet op reageren

  ============================

  Suriname gaat ons aan het hart en niks is menselijker als je op komt voor de belangen van je land. Zeker als een select groepje mensen het land in 35 jaar tijd naar de verdommis hebben geholpen. En dan nog het lef hebben om de daden van de NDP met de mantel der liefde te bedekken.

  Haco de reactie van RobG en de uitslagen van de afgelopen verkiezingen is het bewijs dat het land tot op het bot is verdeeld. Mocht Bouterse in 2020 weer aan de macht komen dan kunnen we de stekker uit Suriname trekken.


  Maak melding
 27. mensen mensen laag nivo maar belfort durft wel en doet ook goede dingen geef deze man wat ruimte hij heeft hart en op de juiste plaats bouterse doet ook goede dingen maar hij heeft geen over ziende blik wil wel maar met zijn ndp alleen lukt het gewoon nie laat de leiders samen komen van het land en een plan maken om er samen uit te komen geen ruzie of gezeur samen werken is beter


  Maak melding
 28. De NDP heeft de CORRUPTE POLITICI in SRANAN verenigd !!
  HET VOLK NIET ! DE paarse MANIPULATIE van Het Volk gaat
  dag en nacht door !!!

  De zogenaamd correct benoemde pres heeft per onwettige
  MOU een internationale overeenkomst GEWIJZIGD, ten nadele
  van het gehele Sranan VOLK !

  Meneer heeft ons per NEP-MOU BEROOFD van de schoonmaak
  van Ons milieu, van het herstel van land en bodem door de
  Suralco !

  Deze Opa is gezien het verleden, in staat om THANS opnieuw,
  in het GEHEIM, MILJARDEN SRD-Bankbiljetten te drukken en
  uit te geven aan NIET-PRODUCTIEVE rommel-uitgaven !

  ALLE GELD, DEVIEZEN en de GOUDVOORRAAD, EIGENDOM van
  het Volk van Sranan, zijn door de PAARSE KNOEIERS verdwenen,
  VERDAMPT zegt Paarse GILMORE !!!

  Belfort heeft een DURE LES geleerd door de dictatuur tijdelijk
  te ONDERSTEUNEN !

  SRANAN moet nu de RECHTSSTAAT HERSTELLEN, de CORRUPTE
  POLITICI en hun leider veroordelen ! Deze boeven moeten daarbij
  ook FINANCIEEL WORDEN KAALGEPLUKT !!!

  STOP DE PAARSE DICTATUUR ! VRIJ SRANAN , NU !!!


  Maak melding
 29. Haco. Koos, Bram, Laag vliegende Hollander, en alle tegenstanders van de regering. De misselijk makende woorden die jullie gebruiken of bezigen hebben geen enkele kiemwaarde. Nada,nada,nada….! Jullie gefantaseerde beschuldigingen zijn niets anders dan onvruchtbare zaad op vruchtbare akkers. Onvruchtbare zaad ontkiemt niet en is waardeloos op vruchtbare akkers en voor het nageslacht. Met andere woorden jullie zijn waardeloos bezig.

  Morena, jij hebt een heel goede kijk op de situatie. Ik ben ook voorstander van samenwerking tussen de verschillende politieke partijen om Suriname uit de problemen te halen. In feite zijn het geen politieke partijen die ruzie met elkaar maken, maar het zijn personen met grote ego’s. President Bouterse had bij zijn inauguratie aangegeven dat hij graag wilde samenwerken met de oppositie. Hij heeft de hand naar hen uitgestoken. De oppositie heeft de uitgestoken arm niet opgepakt.

  Dit signaal was zondermeer duidelijk. Het gaf aan hoe de ego’s van de oppositie zich zouden gaan opstellen naar de regering. Zij hebben vanaf het begin de regering dwarsgezeten. Deze oppositie partijen zijn de grote verliezers geweest bij de verkiezingen, maar zij willen behandeld worden als overwinnaars met grote ego’s. Dat kan toch niet wat deze miskende ego’s willen?


  Maak melding
 30. ROB-G-huisslaafje van veroordeelde DRUGSBARON-DDB,

  zegt dat de Paarse pres wil samenwerken met de OPPOSITIE :

  Wil samen de PG BEDREIGEN en WEGJAGEN !

  Wil samen de ONAFHANKELIJKE RECHTERLIJKE MACHT
  beledigen en SABOTEREN !!!

  Wil samen NOGMAALS DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD-
  BANKBILJETTEN DRUKKEN EN VERPATSEN !!!

  Wil samen het Land NOG ZWAARDER FAILLIET MAKEN !!!

  Wil samen de vredige DEMONSTRANTEN en VAKBONDS-
  LEIDERS IN MEKAAR LATEN SLAAN DOOR GEMASKERDE
  PAARSE AGENTEN !!!

  Wil samen ONZE BELANGEN uit de Brokopondo-overeenkomst
  GRATIS, WEGGEVEN AAN USA-Suralco !

  Wil samen, de TERRORIST DINO BEVRIJDEN UIT DE USA-JAIL !!

  Wil de door PAARS ONTVANGEN BALLAST-NEDAM TJOEKOES,
  delen met de OPPOSITIE !!!

  Wil samen met de OPPOSITIE ZIJN TWINTIG JAAR GEVANGENIS-
  STRAF UIT GAAN ZITTEN IN DE SANTO BOMA DJARI !

  Robje-G, YU TONTON FROESTOE, VETRE LOESOE !!!!!


  Maak melding
 31. Ik ben het niet eens met het beleid van Bouterse maar ook niet eens met de uitspraak van belfort wat hij die doet met zijn uitspraken is spanningen creëren tussen etnische groepen en dat is niet goed voor het land vooral djuka bestaat niet we hebben allemaal een voorouders djuka bah witmang taki


  Maak melding
 32. Het woord toxisch heeft betrekking op Beflort zelf;Chan zei Belli bek e tingi wreed,en hij ruikt onfris,ik kan Chan wel begrijpen bij deze,want djonpo awari of boomkonijn is een delicatesse Belli lobi a meti dat wreed,schijten in de saramaca kanaal daar doet Belli zijn behoefte,zonder zijn handen goed te passen,en hij veegt zijn reet niet vandaar a mang e smeri konstant naar oude schijt a no zomaar Chan kari a mang in een besloten kring Smelli Belli en nu zijn het beste maatjes alleen loopt Chan met een grote blik tijger balsem in zijn zak,want Smelli is iemand die meestal onaangekondigd langs kan lopen if a wani wan lekkers


  Maak melding
 33. Is Suriname een democratisch land of niet?? Het woord vrije mening uiten is nog steeds van kracht.
  Wie probeert wie de mond te snoeren? Heeft dit met onderdrukking te maken?? Of gaan sommigen terug in de tijd van de slavernij waar velen hun mond nog vol van hebben en steeds met de vinger wijzen naar Nederland. Toen hadden de slaven ook geen recht van spreken en mochten zij ook niet opkomen voor hun rechten???? Ik bespeur hier en daar nog in sommige meningen iets van basja gedrag.Belfort is zich ervan bewust dat hij het volk moet wakker schudden en degene die nog doorslapen om wakker te maken. Hij is bezig met bewustwording van het volk. Zijn meningen zijn niet verkeerd. Het is beter je hart te luchten dan van je hart een moordkuil te maken. Het is Belfort zijn woordkeuze om iets duidelijk te maken. Een ieder doet dit op zijn eigen manier. Ik vind dat hier niets mis mee is. Iedere dag uiten mensen hun ongenoegen over de situatie hier in dit land ook al maken zij geen gebruik van de media, er vallen harde woorden, maar het moet kunnen. Niks no fout.


  Maak melding
 34. Somohardjo en Bouterse zijn gewoon aan zieltjes winnerij aan het doen.
  Bewoners van Marienburg en omgeving ga gewoon naar beide feesten en eet je buik vol, neem cadeautjes aan maar beloof niets aan geen van beiden. Men kan niet met je mee in het stemhokje dus laat ze in de waan dat je pro PL of NDP bent.


  Maak melding
 35. Waarom is het toch steeds weer zo dat er allerhande zaken worden bijgehaald die heel ver afstaan van het probleem. Mevr Bouterse wordt er ten onrechte bijgehaald. Het gaat erom dat Belfort een programma presenteert waarvan de NDP en/of de regering de mening is toegedaan dat hij in zijn programma dingen zegt die niet kunnen. Het kan zijn dat opmerkingen van de heer Belfort sommigen onwelgevallig zijn. Prima, klaag hem dan aan dan komt er een rechtszaak. De rechter bepaalt dan of hij schuldig is aan belediging, opruiing of welk ander strafbaar feit dan ook. Het is niet aan een politieke partij of aan welke bestuurder dan ook om een journalistiek product (van welk niveau dan ook) uit de ether te halen. In ieder geval niet in een rechtstaat. Suriname is geen Cuba, Venezuela of welke andere dictatuur dan ook.


  Maak melding
 36. DDB erkent de RECHTSSTAAT, de PG, De RECHTERLIJKE
  MACHT en de universele MENSENRECHTEN NIET !!!!!

  De Paarse slippendragers en handlangers van de DICTATUUR
  zullen het programma de nek omdraaien !

  PS : Vreedzame DEMONSTRANTEN en VAKBONDSLEIDERS
  zijn onlangs toch ook FINAAL IN MEKAAR GESLAGEN door
  GEMASKERDE handlangers van de Paarse DICTATUUR !


  Maak melding
 37. Weg met Bouterse en z’n vrouw! Totaal niet president waardig die domkoppen!!!
  Surinamers wake up! Fuck NDP!! Educatie is a must!!! @kj Belfort rules……


  Maak melding
 38. The Surinam police & the military if backd up and supported by the Surinam people can overtrow these asshole party NDP and his fake ass president in office. what
  the NDP realy means is, Quote (Noting Done Period) party…….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES