‘U weet niet wat er gebeurt als iemand opstaat binnen de NDP’

26

PARAMARIBO, 30 jul – “U weet misschien niet wat er gebeurt wanneer iemand opstaat binnen de NDP en wat dit voor de persoon teweegbrengt.” Dit zegt Immilioh Lens, die vermeende corruptie binnen regeringspartij NDP wil indammen. Hoewel nog geen concrete gevallen naar buiten zijn gebracht, zouden de gevolgen nu al merkbaar zijn. Lens voelt zich bedreigd: “Het is geen makkelijke job. Je wordt echt van alle kanten aangevallen.”

En dat alleen maar omdat een naam is genoemd tijdens een persconferentie. Het betreft Faizal Abdoelgafoer, ex-minister van Sport & Jeugdzaken en leider van de jongerenafdeling van de NDP. “Mijn leven is nu al in gevaar. Geeft u mij de ruimte, ik weet waarmee ik bezig ben. Wanneer ze me morgen bellen dat ik niet meer aan het werk hoef te komen, sta ik er alleen voor”, zegt Lens tegenover de Ware Tijd.

Hij is dan ook niet van plan feiten te noemen. Dat had hij wel aangekondigd tijdens de persconferentie. Er zou een beerput worden opengetrokken over praktijken van vooral Abdoelgafoer. Lens houdt zich nog even op de vlakte net als andere partijgenoten. Die zouden het wel met hem sympathiseren, maar bang om openlijk kritiek te uiten. Nu zal “het juiste moment” worden afgewacht voor het echte klokkenluiden.


26 REACTIES

 1. Deze boeler zoekt gewoon naar aandacht……kennelijk hoopt hij dat mensen hem niet meer als pedofiel en verkrachter gaan zien als hij dit soort dingen roept!!


  Maak melding

 2. Deze Quasimodo heeft dus geen enkele klok geluid. Zal het waarschijnlijk ook nooit doen, evenals die zgn sympathisanten.
  Niemand wil Magere Hein op bezoek nl.


  Maak melding

 3. Lens is ook ėėn van die kansarme paarse hufters, die aandacht zoeken, omdat ze in zien, dat ze in een kansloze positie blijven zitten, en gefrustreerd raken, doordat ze zien, dat corruptelingen als een Kafoer en een Boetoe, heel ver zijn gekomen, terwijl Lens zich heeft laten misbruiken, om het vuile werk te doen, zoals het veldwerk om jongeren te interesseren om zich bij de Ndp aan te sluiten.


  Maak melding

 4. een zogenaamd strategisch ingreep / zet van de NDP om het volk zogemaand te laten zien dat er binnen de NDP mensen zijn die de corruptie aan de kaak wilt stellen.

  NDP wilt de jonge kiezers een waas voor de ogen brengen. Ik geloof dit niet.
  NDP wilt koste wat kost Bouterse de gang naar Santo Boma besparen.
  Als hij word veroordeelt dan moet hij onschendbaarheid hebben en of de nieuwe president moet hen amnestie verlenen.

  Als de NDP ou beginnen met de oude corruptieve actieve leden eens zou aanbrengen dan zou ik de aktie geloven.
  Mensen die corrupt zijn geweest te denken aan EBS, OW&V, Carrifesta, naschoolse opvang etc


  Maak melding

 5. Koos 30 juli 2018 at 19:58
  Wat een pannekoek. En Abrahams, Graanoogst en Sardjoe dan ? Deze lens heeft het over kruimelwerk. Hilarisch

  Dat bedoel ik nou.
  Vergeet Wijdenbosch en Graanoogst en baby Doc (boereveen) ook niet


  Maak melding

 6. Dinsdag is de dag, van de waarheid.. je kan alles zeggen wat je wil, hij verschijnt toch niet in de poppenkast om de belangen van het volk – land te verdedigen….


  Maak melding

 7. De moeder van een dief die vorig jaar op lugubere wijze is afgetakeld door omstanders is nog steeds woedend over het gebeurde. De vrouw haar enige zoon werd vorig jaar door buurtbewoners in Paramaribo betrapt bij een poging tot woninginbraak en werd vervolgens zonder genade in elkaar geslagen.

  De vrouw zegt aan GFC Nieuws dat haar kind nog steeds ernstige geestelijke en lichamelijke schade ervaart van de aftakeling. “Hij dacht dat hij dood zou gaan en heeft het er nog steeds erg moeilijk mee, hij is zeer getraumatiseerd. Waar halen deze mensen het recht vandaan mijn zoon zo toe te takelen? Deze slechte mensen krijgen hun straf nog wel. Deze misdadigers horen ook opgesloten te worden wegens mishandeling”, meent ze

  Je zou zeggen dat de moeder eerder zou zeggen a kis ing moi.
  Lijkt de verklaring van 2e Dubai wel


  Maak melding

 8. Politiek in Suriname is een en al wan lo bar bari en wan lo toneel. Na fesi den kosi makandra, ma baka den doro den sek makandra anu. Alla presi na so. O moro power den fromu man habi, o moro den wan san wan du bun in politiek sfeer e tan na baka. Oppositie no de in Sranan, ef a ben de, a pres ben gwe langa ten keba.

  A voorie fu a parti tek leri na Pablo, yu no mu denki tak a man o gi abra of gwe sondro feti.


  Maak melding

 9. Als iemand zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit, moet de persoon zich verantwoorden voor de rechter zonder aanziens des persoons. Lens is nu in feite bezig Abdoelgafoer te chanteren. Dat zegt dus heel veel over Lens. Hierdoor plaatst hij zichzelf in dezelfde categorie als een corrupteling. Basjes klanten dus !!!


  Maak melding

 10. Dat is toch ook wat. Met veel bombarie houdt deze figuur de gemeenschap een wordt voor en als het erop aankmot krabbelt hij terug met de staart tussen de benen. Hij zegt dat hij corruptie aan de kaak gaat stellen. Niet alleen van personen binnen de NDP, maar ook van politici uit andere politieke partijen. Immilioh Lens is een grote lafaard. Hij handelt uit rancune omdat hij te licht werd bevonden om een voorname rol/functie binnen de partij of het overheidsapparaat te bekleden. Lens is jaloers geweest op Faizal Abdoelgafoer. Faizal was voor hem op intellectueel niveau enkele maten te groot en dat zit Lens niet lekker.


  Maak melding

 11. @Robje, Paarse-Huisslaaf-van-Opa D:

  Omdat NIEMAND opstaat binnen NDP, heft Opa D kans gezien
  Ons Land FAILLIET te maken via MILJARDEN-Ongedekte-
  Bankbiljettendrukkerij !!!

  Omdat NIEMAND opstaat binnen de NDP, zijn de DADERS van
  de MASSAMOORDEN MOIWANA en 8 DECEMBER, nog niet in de
  BAK GESMETEN !!!!!

  Omdat NIEMAND binnen de nDP opstaat, worden ALLE Belangen
  van de Sranan staat en het Volk, GRATIS weggegeven aan de
  SURALCO !!!

  Geen enkele PAARSE KOE staat op, waardoor AL ONS GELD, al Ons
  GOUD en al ONZE DEVIEZEN, zijn WEGGEDRAGEN DOOR PAARSE
  CORRUPTE BOEVEN !!! ALLA GUDU FU SRANAN VERDAMP !!!

  VERJAAG DE PAARSE STAATSDIEVEN !!! STOP DE PAARSE ROVERS !!!

  ALLE CONTROL in de RECHT-STAAT is weggehaald door de PAARSE
  CLAN :
  geen staatsbegroting, geen Rekenkamer, geen CLAD, geen CBvS, er zijn
  momenteel alleen maar ILLEGAAL GELD-DRUKKENDE PAARSE ANTI-
  SRANANMANS BEZIG !!!


  Maak melding

 12. Bezint eer gij begint.
  “mi baka tranga, soma wani kan mik wan schijnbeweging” woorden van dhr. Lens in het tv programma To The Point. Stoere taal van een kleuter.
  Onnozelheid en naivitiet ten top. Denkt dhr. Lens, dat als hij de beerput niet opendoet, dat het gevaar voor hem is geweken? Dacht hij dat hij met makke lammetjes te maken heeft? Heeft hij enig idee om hoeveel miljoenen USD het gaat? Verwacht hij dat de vermeende daders, zich zonder slag of stoot naar de slachtbank zouden laten brengen? Het beste voor hem is om gewoon door te gaan op de ingeslagen weg en alle dossiers (voor zover die bestaan) aan de PG en de pers te overhandigen, dan heeft hij tenminste de samenleving een dienst bewezen en gaat hij niet roemloos ten onder. Dan schrijven wij op zijn graf “hier rust een ge/verslagen held”
  Mij dunkt dat hij verder een politiek carriere kan vergeten.


  Maak melding

 13. Lens, een boodschap voor jou, als je weet wat het teweeg brengt als je naar buiten komt met informatie, Wat betrekking heeft met corruptie binnen jouw partij, waarom blijf je dan nog langer lid van deze corrupte paarse partij? Het zegt mij al meer dan genoeg, over jouw denkwijze en dat van je paarse vrienden, jullie zijn net als jullie voorzitter, en die paarse Dna leden, een stelletje grote mislukkelingen, waar dit land er helaas te veel aan heeft.


  Maak melding

 14. @Koos en anderen
  Die aangeven dat er andere NDP’ers zijn die op z’n minst worden verdacht van mega-gesjoemel, helemaal mee eens. Als het Immilioh serieus te doen is om het aanpakken van corruptie binnen zijn partij, zou hij geloofwaardig zijn als hij de grote zaken zou aankaarten. Hij zou kunnen overwegen om de president ermee te confronteren dat die precies weet wie gefraudeerd heeft met bijvoorbeeld hulppakketten. De president heeft daarbij publiekelijk gezegd: Ik weet wie ze zijn, maar zand erover. Als het de bedoeling is dat Immilioh het blazoen van de partij moet zuiveren zou dat toch een grote gelegenheid zijn. Immers als de president weet wie die fraudeurs zijn hoeft er toch geen onderzoek meer plaats te vinden. Men kan ze zo aanpakken en publiekelijk ter verantwoording roepen. Uiteraard ben ik het er volledig mee eens dat corruptie in Suriname flink moet worden aangepakt. Maar hebben wij in Suriname niemand anders dan deze persoon die dat moet aanzwengelen? Waarom krijgt deze man een podium? Of het nu farce is of niet, zou naar mijn mening elke zich respecterende media-persoon ver van Immilioh moeten afblijven. Het verbaasde mij dan ook zeer dat ik hem afgelopen zondag uitgebreid aan het woord hoorde in het programma van Wayne Telgt. Het leek erop alsof hij die gelegenheid alleen maar kreeg om NDP te “bashen”. Slechte zaak! Oppositionele parijen, zowel binnen als buiten parlementair zouden zich moeten richten op feiten en ver afblijven van achterklap, roddel en zeker GEEN acties ondersteunen op basis van persoonlijke rancune. Deze actie van Lens wekt in ieder geval bij mij de indruk dat hij ten koste van anderen, ook als hij daardoor het eigen nest moet bevuilen, een meer prominente positie binnen zijn club wil veroveren. Het is niet bemoedigend dat dit soort jongeren de vertegenwoordigers dan wel bestuurders van de toekomst lijken te zijn. Het niveau dat we nodig hebben voor het daadwerkelijk helpen opbouwen van het land lijkt helaas heel ver weg te zijn.


  Maak melding

 15. Kijk goed naar de foto.

  Wat valt op ? Zien jullie ook wie de NDP aan de macht hebben geholpen?

  En dan nu bang zijn om te zeggen dat je spijt hebt van de verkeerde keuze. Durf dan nu ook je stem te laten horen hoe je het toen deed.


  Maak melding

 16. @ laffe ndp stemmers

  Die groep lacht het hardst nu, want hun zakken worden nog meer gevuld. Daarom politiek in Sranan na gelegenheids politiek, den man hab famiri ini alla parti. Dus wiens sortu parti de, fromu noiti o keba.
  Efu alla presi fu tapu te na gron suma e sjoemel anga fromu, dan suma mang meki mi wijs taki verkiezing o waka eerlijk.

  Son suma e tan anga a owru denki fu parti politiek anga don don etnisch verdeling, dati achterhaald langa ten keba. Enige kleur san den man lobi na a kleur fu moni.

  Soso Cowboy anga Pirates of the wia wia bank…


  Maak melding

 17. Faisal Abd{b}oelgafoer is net zo’n ” intellectueel ” als RobG { schoppeling van de Spinazie Universiteit } daarom horen jullie bij de Nationale Dieven Partij. Dieven horen bij dieven en niet anders !!!!!!

  Na 2020 worden alle NDP-dieven opgeruimd !!!!! Mark my words !!!!!!!


  Maak melding

 18. “U weet misschien niet wat er gebeurt wanneer iemand opstaat binnen de NDP en wat dit voor de persoon teweegbrengt.” Dit zegt Immilioh Lens, die vermeende corruptie binnen regeringspartij NDP wil indammen. Hoewel nog geen concrete gevallen naar buiten zijn gebracht, zouden de gevolgen nu al merkbaar zijn. Lens voelt zich bedreigd: “Het is geen makkelijke job. Je wordt echt van alle kanten aangevallen.”

  Immilioh heb je dit nu pas ontdekt of is er iets anders met jou aan de hand?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.