dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieOok in Suriname wordt 50 jaar Big Mac gevierd met speciale coin

Ook in Suriname wordt 50 jaar Big Mac gevierd met speciale coin

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 jul – De Big Mac bestaat vijftig jaar en om dat te vieren presenteert McDonald’s de MacCoin, een wereldmunt die in een beperkte oplage is uitgebracht. Fans over de hele wereld kunnen de MacCoin vanaf 2 augustus bemachtigen, uitwisselen, verzamelen en inruilen voor een gratis Big Mac bij restaurants van McDonald’s in meer dan vijftig deelnemende landen waaronder McDonald’s Suriname.

“Sinds de Big Mac een halve eeuw geleden zijn intrede deed in het familiebedrijf McDonald’s, heeft deze aparte lekkernij de hele wereld veroverd. Wereldwijd, in steden van Paramaribo tot Chicago, zorgt de Big Mac voor fijne en smakelijke feelgood-momenten”, aldus McDonald’s President en CEO Steve Easterbrook. “Daarom wilden wij een wereldwijde viering die net zo uniek is als de burger zelf. De MacCoin overstijgt valuta’s, zodat wij niet alleen onze iconische burger wereldwijd kunnen gedenken, maar klanten in de hele wereld een kans geven om op onze kosten van een Big Mac te genieten. ”

In Suriname zal McDonald’s beginnen op 2 augustus van 18.00 tot 21.00 uur bij aankoop van een Big Mac Combo in beide restaurants gratis een MacCoin verstrekken. Met deze coin(s) kunnen de kopers tot eind van het jaar bij alle deelnemende McDonald’s Restaurants over de hele wereld één (1) gratis Big Mac sandwich verkrijgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. “De MacCoin overstijgt valuta’s, zodat wij niet alleen onze iconische burger wereldwijd kunnen gedenken, maar klanten in de hele wereld een kans geven om op onze kosten van een Big Mac te genieten. ”

  De Big Mac is nog veel belangrijker
  De Big Mac moet namelijk overal hetzelfde kosten. Op basis van deze prijs kan je de verandering in de kosten van levensonderhoud overal ter wereld vergelijken.
  Leve de Big Mac


  Maak melding
 2. Lekker, al die ingevroren, met hormonen volgespoten rommel.

  Dat wil je toch niet eens aan je hond geven, laat staan aan je kinders…

  Die kapitalisten geven alleen om je centen, niet om je gezondheid. Wanneer je hart- en vaatziekten, obesitas, diabetes en andere ziektes en/of kwalen krijgt dan kun je weer rommel medicijnen kopen die de big pharma satanisten veels te duur verkopen.

  Keep loving it zou ik zeggen.


  Maak melding
 3. Een broodjes winkel de je kan franchisen.Die oude meneer Kroc heeft dat goed gezien. Hij kocht de winkel van de McDonnels met Naam en al en franchise het en werd een multie miljonair.
  McDonnald heeft concurrentie voor zijn hamburger. Om een past te nemen : Carl’s Jr., Burger King, Checkers en Rally’s. Dan de gewone bars met hun eigen hamburgers.
  Ik vraag me af of de Suris hun eigen hamburgers maken.
  Prostitutie op McDonald. Leve de Suri Burger. Op de grill met Parbo.


  Maak melding
 4. Terwijl vele gezinnen afhankelijk zijn van Jos Steeman shipping komen ze met deze dure troep aan zetten. Inmiddels is de MacCoin meer waard dan de SRD dankzij de ndp


  Maak melding
 5. Tegenwoordig zie je zoveel extra xxxxll mensen ik schrik met rot.Vroeger waren we toch niet zo dik???
  Wees bewust eet natuur voedsel.
  Eet geen varkensvlees.
  De kip van tegenwoordig zit vol met giftige stoffen en hormonen daar kan jou dna niet tegen.


  Maak melding
 6. FAKE NEWS: “Sinds de Big Mac een halve eeuw geleden zijn intrede deed in het familiebedrijf McDonald’s, heeft deze aparte lekkernij de hele wereld veroverd. Wereldwijd, in steden van Paramaribo tot Chicago, zorgt de Big Mac voor fijne en smakelijke feelgood-momenten”, aldus McDonald’s President en CEO Steve Easterbrook.

  De werkelijke quote is als volgt: “Since it was introduced at a family-owned McDonald’s restaurant 50 years ago, the Big Mac has traversed the globe and is enjoyed in cities from Shanghai to Chicago, providing delicious, feel good moments to people all over the world,” said McDonald’s President and CEO Steve Easterbrook. “So we wanted a global celebration as unique as the burger itself. The MacCoin transcends currencies to commemorate our global iconic burger while giving customers all over the world a chance to enjoy a Big Mac on us.”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES