Nationaal elftal Suriname op bezoek bij ambassade in Den Haag

22
Nationaal elftal Suriname op bezoek bij ambassade in Den Haag

DEN HAAG, 26 jul – Het Nationaal voetbal elftal van Suriname, NATIO, is vandaag aangekomen in Nederland. De delegatie ging vanmiddag meteen op bezoek bij de ambassade van Suriname in Den Haag. Daar werd het team ontvangen door de zaakgelastigde Ebu Jones (r).

Het team verblijft in Rijswijk en is in Nederland voor een trainingskamp ter voorbereiding van de CONCACAF Nations League. De geplande oefenwedstrijden zijn tegen Jong Feyenoord (27 juli), FC Den Bosch (28 juli) en Sparta (1 augustus).

De eerste wedstrijd wordt vrijdag om 11.00 uur Nederlandse tijd gespeeld tegen Jong Feyenoord, onder leiding van Ulrich van Gobbel. Een dag later komt NATIO uit tegen FC Den Bosch om 15.00 uur in Aalst. Op 1 augustus is de ontmoeting tegen Sparta Rotterdam. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.

22 REACTIES

 1. Spannend ! Ik wil gaan kijken. Het zou handig zijn te vermelden op welke tijdstippen ze gaan spelen, waar je kaartjes kan kopen en wat het kost.
  Alvast dank.


  Maak melding

 2. FC Den Bosch speelt op zaterdag 28 juli aanstaande niet tegen het Griekse Aris FC. In plaats daarvan speelt de Bossche ploeg een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Suriname. De aanvangstijd en locatie blijven onveranderd. Om 15.00 uur verschijnen beide ploegen aan de aftrap op Sportpark de Maaskant, het sportpark van v.v. Roda Boys (Veerdam 4, 5308 JH Aalst).

  Toegangskaarten
  Op de wedstrijddag zijn de toegangskaarten voor dit duel te koop bij het Sportpark de Maaskant. Volwassenen betalen € 7,50 voor een toegangskaart en jeugd tot en met 14 jaar en senioren van 67 jaar betalen slechts € 2,50.


  Maak melding

 3. Op woensdag 1 augustus speelt Sparta Rotterdam om 19:00 uur een oefenwedstrijd tegen Suriname. Het nationale team is in Nederland ter voorbereiding op de kwalificatie van de Gold Cup.

  De wedstrijd zal worden gespeeld bij vv Hillegersberg in Rotterdam, tickets zijn woensdag vanaf 17:30 uur te koop bij de ingang van het sportcomplex en kosten 7,50 euro per stuk.


  Maak melding

 4. Kansloze zooitje. Zelfs Spakenburg of Kozakken Boys is nog een maatje te groot voor deze verwende gasten. Enige redding is snel een sport paspoort in te voeren. Laat de Surineds de Surinaamse eer hoog houden.


  Maak melding

 5. Ter info:De eerste wedstrijd wordt vrijdag om 11.00 uur Nederlandse tijd gespeeld tegen Jong Feyenoord, onder leiding van Ulrich van Gobbel. Een dag later komt natio uit tegen FC Den Bosch om 15.00 uur in Aalst. Op 1 augustus is de ontmoeting tegen Sparta Rotterdam. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.


  Maak melding

 6. Huh !? Tegen Jong Feyenoord verliezen ze al? O la la. Bedankt voor de informatie “Counter” en Vliegende Hollander”. Counter zegt om 16.00 uur en Vliegende Hollander zegt 19.00 uur. Welke is juist?
  Hoe is het tegen Den Bosch? Ik moet 1 wedstrijd zien. Ik hoop dat ik jullie zie jongens: Counter, Pakiratigri, Vliegende Hollander en Goaaaaal. Wees positief, jongens !


  Maak melding

 7. Op de website van SPARTA staat 19.00

  Sparta Rotterdam – Surinaams elftal
  woensdag 1 augustus 2018

  19:00 uur, Duivenpad 11, 3055 VE Rotterdam.

  Kaartverkoop aan de deur vanaf 17:30 uur (€7,50, alleen contant betalen mogelijk).


  Maak melding

 8. Byron

  27 juli 2018 at 10:24

  Shake zulu verwende gasten ??? Stop met snuiven

  ==============================

  Denk dat je een reality check moet doen. Suriname is gvd niet eens in staat te winnen van Jong Feijenoord. Dan is het wel heel droevig gesteld.


  Maak melding

 9. Het is even wennen voor die jongens. Ze zijn pas een paar dagen hier. Vandaag gaan ze winnen of minstens gelijk spelen. En aanstaande woensdag ook. 50 – 50 EURO winst voor NATIO ?? Ik zal er woensdag zijn in Hillegersberg – Rotterdam. Als ze verliezen krijg je EUR 60,- van mij en als ze winnen geef je me EUR 50,-. Wie o wie !


  Maak melding

 10. @Shaka Zulu

  Mee eens, snel een sportpaspoort voor prof SuriNeds of dubbele nationaliteit voor alle Surinamers in den vreemde eindelijk als een normaal land toestaan.

  Met dit amateur voetballEllende team kom je nergens, trekken aan een dood paard voor de nieuwe coach. Hoogstens een keer per toeval een belangrijke wedstrijd winnen, meer zit er niet in. Sta gvd eindelijk nu en keer toe dat prof Surineds het team komen versterken. Hoe vaak moet de FIFA Suriname dit nog blijvend en herhalend zeggen. Suriname is zo een beetje het laatste land in de wereld, zeker in de gehele Amerika’s die nog achterlijk en eigenwijs denkt met eigen amateur voetballers een toernooi te halen. Alle landen gebruiken hun diaspora. Het land is al 42 jaar onafhankelijk na een enorme Brain Drain die grotendeels in Nederland verblijft waar nu bijvoorbeeld meer Surinaamse artsen zijn dan in Su zelf dus wordt wakker, gebruik je diaspora, haal de kennis, haal de koopkracht, haal de versterking binnen die je al in je eigen gelederen hebt, Suriname neem afscheid van jezelf en begin met naamsbekendheid maken in de wereld.

  SuriNeds in het Surinaams elftal, niet morgen maar eergisteren!!


  Maak melding

 11. De Surinaamse clubs zijn allemaal amateurs, zo nu en dan heeft een speler het geluk om voor een buitenlandse club te spelen. Voor zover ik weet zijn er maar een paar die spelen in Jamaica en 1 die speelt in Israel. De Sr. Voetbalbond en de meeste clubs hebben de middelen, noch de knowhow om op professioneel vlak te kunnen functioneren. Zelfs Ru.di.sa stopt geen geld meer in voetbal, hij investeert meer in de basketbal.

  De Surinaams-Nederlandse spelers gaan wel veel vaderlandsliefde moeten hebben om voor Suriname te willen spelen. Het draait allemaal toch om geld. Die nationaliteit en paspoort zegt hun echt niks.


  Maak melding

 12. Curaçao heeft wel een aantal spelers uit de Nederlandse eredivisie gehaald en
  resultaten waren behoorlijk goed. Het niveau is wel omhoog gegaan. Suriname
  kan wel een kwaliteitsinjectie gebruiken, want het komt nu tekort.


  Maak melding

 13. Sjonge jonge, wat is dit ! Gelukkig wil niemand met me wedden, anders verlies ik EUR 60,- voor niks. Mijn zin om morgen te gaan kijken in Rotterdam neemt af. De Spartanen zullen over “NACHO” heen walsen. Wat heb ik met die jongens te doen. Ze komen van zover en dan dit. Ze kunnen toch eerst oefenen tegen Aruba, Bonaire of Curaçao? Of tegen Grenada? Het is te hoog gegrepen dit. Zoveel geld verspild. Dit is om te huilen. Maar goed. Nu weten ze hoe goed ze zijn. Niet goed, dus. We moeten die jongens niet uitschelden. Ze kunnen ook niet veel doen. Dat is hun maximale prestatie op dit moment. Ik leef wel met ze mee.

  Waarom worden de Hindoestaanse en Javaanse jongens niet geselecteerd? Het zal geen verschil maken, denk ik. Die laatste groep eet alleen bami en pèjèk. Liever neem je jongens die veel kwark eten. Ze hebben tenminste meer kracht. Grapje :-))


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.