dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse vrouwen op Jamaica aangehouden voor geldsmokkel

Surinaamse vrouwen op Jamaica aangehouden voor geldsmokkel

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/KINGSTON, 25 jul – In de Jamaicaanse hoofdstad Kingston zijn twee Surinaamse vrouwen en een Frans-Guyanaees aangehouden. Volgens de Times of Suriname zijn de drie aangehouden voor het willen smokkelen van een hoeveelheid geld. De Jamaicaanse politie heeft drie en negentig duizend dollar aangetroffen bij het drietal.

Dit gebeurde bij controle op de Norman Manley internationale luchthaven. De reizigers konden niet aangeven waar ze het geld vandaan hadden. De dollars waren zodanig weggezet dat het niet meteen gevonden zou kunnen worden bij controle. De drie zijn aangehouden voor het begaan van een economisch delict. Volgens de jamaicaanse justitie blijven ze voorlopig aangehouden wegen illegaal geldtransport.

Er wordt rekening mee gehouden dat het geld onderdeel vormt van een witwasoperatie. De drie waren op weg naar Guyana en zouden doorreizen naar Suriname. Volgens de politie hadden ze aan handgeld ruim driehonderd Surinaamse dollar, honderd en vijftig euro en vijftig Jamaicaanse dollar bij zich.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Nelis populist blok had over dat verschillende bevolkingsgroepen niet met elkaar kunnen wonen. En hij noemde Suriname een failed state hij weet niet eens wat dat betekent. Een failed state is een land dat hyper inflatie heeft ernstige protest acties en oppositie leden die in de gevangenis worden gegooid, en op de rand staat van een burgeroorlog. Dat noem je failed state. In Suriname is er alleen een probleem met inflatie. Dus geen failed state.


    Maak melding
  2. 93 duizeñd USD. Als ze voordeden als aparte reizigers hidden ze veertig duizeñd USD uit het land kunnen nemen. Enkele trippen en waarschijnlijk is de drug geld bij opa.Nu spekt het geld de Jamaicaanse Kas.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES