Surinaamse vrouwen op Jamaica aangehouden voor geldsmokkel

16
Tekort aan contante US dollar biljetten in Suriname; banken adviseren girale overmakingen
Foto: (c) ptmoney.com

PARAMARIBO/KINGSTON, 25 jul – In de Jamaicaanse hoofdstad Kingston zijn twee Surinaamse vrouwen en een Frans-Guyanaees aangehouden. Volgens de Times of Suriname zijn de drie aangehouden voor het willen smokkelen van een hoeveelheid geld. De Jamaicaanse politie heeft drie en negentig duizend dollar aangetroffen bij het drietal.

Dit gebeurde bij controle op de Norman Manley internationale luchthaven. De reizigers konden niet aangeven waar ze het geld vandaan hadden. De dollars waren zodanig weggezet dat het niet meteen gevonden zou kunnen worden bij controle. De drie zijn aangehouden voor het begaan van een economisch delict. Volgens de jamaicaanse justitie blijven ze voorlopig aangehouden wegen illegaal geldtransport.

Er wordt rekening mee gehouden dat het geld onderdeel vormt van een witwasoperatie. De drie waren op weg naar Guyana en zouden doorreizen naar Suriname. Volgens de politie hadden ze aan handgeld ruim driehonderd Surinaamse dollar, honderd en vijftig euro en vijftig Jamaicaanse dollar bij zich.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Wel opvallend na de in beslagname door Nederland nu ineens op Jamaica
  twee vrouwen zijn aangehouden, toeval??

 2. Boefdraad , DOEKHIE, ABDOEL, MIE SI KABA SARIE TORIE BLOK HEEFT GELIJK SURINAME IS FAILED STATE

 3. @Roy, ik denk dat je gelijk hebt.

  Je zult straks lezen dat het om politiek gaat, dit om Suriname verder te isoleren.

 4. Blok heeft helemaal gelijk, moordenaar db, boefie ennzijnen hebben su zover gebracht war Blok bedoeld

 5. Nelis je bent er zoeen die slecht praat over Suriname om in de smaak te vallen bij je blanke vrienden

 6. Nelis populist blok had over dat verschillende bevolkingsgroepen niet met elkaar kunnen wonen. En hij noemde Suriname een failed state hij weet niet eens wat dat betekent. Een failed state is een land dat hyper inflatie heeft ernstige protest acties en oppositie leden die in de gevangenis worden gegooid, en op de rand staat van een burgeroorlog. Dat noem je failed state. In Suriname is er alleen een probleem met inflatie. Dus geen failed state.

 7. 93 duizeñd USD. Als ze voordeden als aparte reizigers hidden ze veertig duizeñd USD uit het land kunnen nemen. Enkele trippen en waarschijnlijk is de drug geld bij opa.Nu spekt het geld de Jamaicaanse Kas.

 8. En de mensen die vinden dat blok gelijk heeft.zijn geen Surinaamse bevolking.maar verraders..kloot zakken zijn jullie.

 9. A no luk via normale bank dus na sma oema e smokkel monie.
  Dalijk oema brandkast moet kotie opo foe poeroe a monie

 10. Het zijn fervente oerdomme ndper ‘s. Een drug crimineel bouta en zoon aanbiddend dom volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.