Ophef over kosten dienstreis van minister BuZa in Suriname

45
Overeenkomst Europese Unie (EU) en de ACP-landen besproken
Minister van Buitenlandse Zaken in Suriname, Yldiz Pollack-Beighle.

PARAMARIBO, 25 jul – Op social media is de afgelopen dagen flinke ophef ontstaan over de kosten van een dienstreis van de minister van Buitenlandse Zaken in Suriname, Yldiz Pollack-Beighle. De bewindsvrouw was vorige week met een delegatie naar België en Servië en daar werd US$20.000 aan uitgegeven: US$13.350 aan tickets en US$ 5.915 aan dagelijkse kosten voor 3 personen.

“Terwijl het volk pinaart, inschrijfgelden flink worden verhoogd, in de ziekenhuizen te kort is aan essentiële medicijnen, medische verbruiksartikelen, en het uitvallen van noodzakelijke medische apparatuur waardoor mensen doodgaan, is de reislustige minister van buitenlandse zaken Yldiz Pollack-Beighle met een delegatie weer op reis” aldus VHPér Idris Naipal die de zaak naar buiten bracht.

Volgens Naipal zou de regering zogenaamd bezuinigen, echter wordt er flink gereisd op staatskosten oftewel het geld van het volk. De ophef was zo enorm dat de minister via het Nationaal Informatie Instituut in een speciaal filmpje inging op de vewrontwaardiging:

45 REACTIES

 1. Ze hebben nooit eerder de mogelijkheid gehad businessclass te reizen, maar nemen het ervan ondanks de economische situatie in het land, want het volk draait er uiteindelijk voor op.


  Maak melding

 2. De minister is meer dan 10 minuten aan het woord, maar komt absoluut niet geloofwaardig over. Zo praat ze o.a. over een gezamenlijke aanpak om de drugsproblematiek aan te pakken. Haar eigen president en familie zitten diep in deze branche en het buitenland is daarom alert en wordt alles dat uit Suriname komt onder het vergrootglas geplaatst. Meer dan 20.000 US dollars besteden aan de recente dienstreis is wederom absurd. Deze mensen blijven in de duurste hotels waar ze bijna 1000 US dollars per nacht voor betalen.Ze gaat met zoveel mensen uit Suriname, die geen toegevoegde waarde hebben. Veel vergaderingen kun je tegenwoordig online met je ambassade of deskundigen voorbereiden en dan kun je hetzelfde bereiken met veel minder geld.
  Daarnaast zouden de ministers economic class kunnen reizen. kost minder dan de helft dan een business class.


  Maak melding

 3. Barbiepop … Beighle-Pollack … moet na de verkiezing van 2020 … tewerk gesteld worden als … HOOFD SCHOONMAAKSTER … zo u wilt … INTERIEUR VERZORGSTER … van huize ASIANA. Ze lijkt me iemand die alle facetten van het bejaardenwerk goed kent. In Asiana zou ze prima werk leveren !!!!!!!


  Maak melding

 4. Ze praat veel maar zegt helemaal niks…..

  Ze lult een uur in de ruimte……..

  US$ 5.915 aan dagelijkse kosten voor 3 personen……. voor 3 dagen….
  US$13.350 aan tickets aan tickets?????


  Maak melding

 5. En het volk maar betalen.
  Tja Als je voor ezels kiest dan ga je Ezels krijgen.
  Ach Het is democratie. Het volk wil deze mensen.
  En straks kiezen ze weer voor de ze kudde


  Maak melding

 6. NU snap ik waarom deze minister zo hard op de trommel roffelt over de excuses van minister Blok.

  Afleidingsmanoeuvre; helaas zonder succes.

  Het volk pikt niet alles en durft met dank aan o.a de sociale media te protesteren.

  NPS en VHP zouden er goed aan doen om dit middel te gebruiken om het volk te informeren over de misstappen van deze regering.


  Maak melding

 7. Men kan beter geen spijkers op laag water zoeken. Uit hoofde van haar functie is noodzakelijk. Suriname moet participeren om op de wereldkaart te komen. Het is namelijk een tweesnijdend zwaard waardoor Suriname er zelf ook beter van wordt. De minister reist niet voor zichzelf maar ten behoeve van de Surinaamse gemeenschap. Kinderlijke reactie van deze Naipal die gewoon wil scoren door appels met peren te gaan vergelijken. Als er een andere partij aan de macht zou zijn geweest zou die ook een delegatie afgestuurd hebben, Dus wat is de case ? Het was geen snoepreisje. Ze heeft zelf aangegeven dat daar waar noodzakelijk is , Suriname er wel bij moet zijn.


  Maak melding

 8. De minister van buitenlandse zaken heeft geen verstand van cijfers en daarom gebruikt ze zoveel geld van de Staat omdat het niet haar geld is.Ze gebruikt het ook voor prive doeleinde.Dat is mijn constatering,


  Maak melding

 9. Wat mij zo stoort aan deze dame is dat ze onbewogen haar betoog oplepelt en onze sporters kunnen het land niet uit ivm. met het niet kunnen betalen en of moeilijkheden met TICKETS, deze minister kletst een uur in de ruimte , tuurlijk moet je op bepaalde vergaderingen komen maar 1000 euro per nacht in een hotel terwijl er zo’n grote schuld over het land is uitgespreid is werkelijk niet te rijmen.


  Maak melding

 10. Nou nou is dit een Minister…of weer een een ambtsdrager die de verkeerde afslag heeft gemist..wat een schande voor het ambt! Een lang en onvoorstelbaar slap verhaal. Het antwoord of beter nog betekenisloos pleidooi om het prachtige ambt kort te doen, komt vanzelfsprekend door de wel of niet actieve houding van de interviewer. Een zeer slecht interview, de beste man was voor geen moment kritisch en gaf deze mevrouw (na wat ik heb gezien gaat het mij een brug te ver om deze mevrouw de ambt van Minister toe te dichten) vijftien minuten lang een podium. Wat ik dan ook mis is de kritische vraag wat is hier de reden van geweest, m.i. had het antwoord anders geweest als de interviewer niet knikkendbollende slaafse houding aannam maar scherp interventieerde. Bescheidenheid siert maar de ernst van het afgegeven interview is der mate erg dat ik wel gemeend de interviewer een handreiking doe, d.w.z. de ‘juiste’ vraag mist m.i., deze had kunnen zijn; Het ambt van Minister onderscheid zich in probiteit en bevindt zich om die reden in alle gevallen onder een groot vergrootglas van media aandacht. In dat licht bezien, vraag ik namens de Surinamer als u de uitzonderlijke uitgave te rechtvaardigen vind in een land waar momenteel veel van onze dierbare landgenoten onder erbarmelijke armoede gebukt gaan?

  Wees kritisch en integer! Het land heeft veel te lijden onder erbarmelijke omstandigheden, doe het voor ons mooi Suriname en in het bijzonder voor hen die schreeuwen om uit de armoede te geraken. Onderscheid je zelf in vertrouwen en wees trots, en dat geldt voor alle functies, publiek of in de private sector. Help elkaar verdomme!
  Bryan.


  Maak melding

 11. Nou nou is dit een Minister…of weer een een ambtsdrager die de juiste afslag heeft gemist..wat een schande voor het ambt! Een lang en onvoorstelbaar slap verhaal. Het antwoord of beter nog betekenisloos pleidooi om het prachtige ambt kort te doen, komt vanzelfsprekend door de wel of niet actieve houding van de interviewer. Een zeer slecht interview, de beste man was voor geen moment kritisch en gaf deze mevrouw (na wat ik heb gezien gaat het mij een brug te ver om deze mevrouw de ambt van Minister toe te dichten) vijftien minuten lang een podium. Wat ik dan ook mis is de kritische vraag wat is hier de reden van geweest, m.i. had het antwoord anders geweest als de interviewer niet knikkendbollende slaafse houding aannam maar scherp interventieerde. Bescheidenheid siert maar de ernst van het afgegeven interview is der mate erg dat ik wel gemeend de interviewer een handreiking doe, d.w.z. de ‘juiste’ vraag mist m.i., deze had kunnen zijn; Het ambt van Minister onderscheid zich in probiteit en bevindt zich om die reden in alle gevallen onder een groot vergrootglas van media aandacht. In dat licht bezien, vraag ik namens de Surinamer als u de uitzonderlijke uitgave te rechtvaardigen vind in een land waar momenteel veel van onze dierbare landgenoten onder erbarmelijke armoede gebukt gaan?

  Wees kritisch en integer! Het land heeft veel te lijden onder erbarmelijke omstandigheden, doe het voor ons mooi Suriname en in het bijzonder voor hen die schreeuwen om uit de armoede te geraken. Onderscheid je zelf in vertrouwen en wees trots, en dat geldt voor alle functies, publiek of in de private sector. Help elkaar verdomme!
  Bryan.


  Maak melding

 12. Sorry Yildiz, maar je verhaal raakt kant nog wal.Wat heeft Servie met Suriname te maken.In Servie heerst er grote armoede. Al die oorlogen die daar gevoerd zijn en de doden die er gevallen zijn. Hoeveel Servische vluchtelingen wonen er niet in Nederland,Duitsland, Belgie etc. Dit is nog steeds aan de orde. Al die landen die bezocht zijn, hoeveel heeft het de gemeenschap allemaal gekost. Het zijn niet enkel de bedragen wat genoemd worden.Welke zaken met Servie?? Wat produceert Suriname nou eigenlijk?? Wij kunnen niet eens een spijker maken.Het blijft een feit ondanks dit onsamenhangend verhaal dat er veel geld van onze gemeenschap misbruikt wordt.Deze vrouw met haar zogenaamde delegatie is reeds jaren bezig te genieten van snoepreisjes en mooie ingewikkelde verhalen ophangen. Ze liegt en stottert hier en daar tijdens dit heel gesprek. Draait om de vragen heen. Zij bezit zelf niet de nodige kader om die vergaderingen bij te wonen. Daarom is het nodig om delegaties met zich mee te nemen die 6 tot 10 pagina’s produceert. Met andere woorden “ze weet zelf niet wat zij op zo’n buitenlandse vergadering te zoeken heeft, want een ander “haar aanhang” moet alles voor haar op papier zetten en uitwerken. Verder geeft zij aan dat het belangrijk is voor haar zelf, om vast te houden aan de dienstreizen. Ze praat over een portfolio welke?? Wat staat er in deze portfolio. Ook zegt zij nu met de EU te praten en na 2020 vergaderen. Zij probeert dure woorden te gebruiken om het volk te misleiden. Praten over drugs met andere landen, terwijl zij en Bouta en een hele delegatie naar Jaimaca zijn geweest om drugs te legaliseren, onder het mom voor medicinaal gebruik?? Onze kinderen gaan hieraan kapot. Criminaliteit in ons land is aan de orde van de dag.Het buitenland kan dit niet voor ons oplossen. Moeten wij zelf doen. Ons bos wordt voor een appel en een ei verkocht. Onze hele klimaat is naar de knoppen.Yildiz, Bouta wil geen inmenging van Europa in ons landje. Sedert wanneer wil het buitenland samenwerken met deze huidige regering en zijn aanhang.Technische personen? uitwisseling, stedenbouw??? Wie, Wat,Waar,Wanneer en door wie?? Ceremoniele handelingen????
  Ze lijkt wel de koningin. Servie en de bevolking in Servie heeft het zelf ook moeilijk. Hoeveel Serviers zijn hun land niet ontvlucht en vluchten nog steeds??
  Zij weet de landen wel uit te zoeken, waar er totaal geen groei of bloei is. Tickets 6000 per persoon Business Class, bestaat daadwerkelijk. De duurste service nootjes,champagne en eten kun je vooraf bestellen. Europa reizen is een dure grap?? Maar jullie gaan om de haverklap naar Europa??
  Verkoop je bananen verhalen aan mensen die zich niet ontwikkeld hebben en die jouw ongeloofwaardig verhaal geloven. De bevolking pinaart elke dag, leeft van voedselpakketten, Gezondheidszorg ligt letterlijk op z’n gat. Er sterven onnodig elke dag mensen.Criminaliteit, moorden en vermoord worden. Achterstallige kinderbijslag, woningbouw die sporadisch van de grond komt en woning toewijzing is vrienden politiek. Politie en brandweer die geen werk materialen hebben. Wij zitten er middenin. En Yildiz blijft vasthouden aan haar buitenlandse snoepreisjes. Zal dit voor geen goud opgeven. Als deze reisjes die zij maken kost geld en veel geld ook. Wij praten niet over potjes, maar tonnen geld van onze gemeenschap die misbruikt worden.
  Wanneer je van snoepen houdt, zal je dit ook niet van de een op de andere dag kunnen laten.
  Laten wij onze ogen niet sluiten voor onze armoedige bejaardenhuizen, waar onze oudjes op versleten oude matrassen slapen. Gekluisterd zitten in een klein hokje.Hun ouderdomsvoorzieningen om van een goede oude dag te genieten, daar wordt flink van gebruik gemaakt om snoepreisjes van te betalen. Het levensonderhoud is erg duur voor onze. De armen worden armer en de rijken worden rijker door misbruik van onze gemeenschapsgelden. Kovind heeft ook hiervan kunnen mee profiteren.Ons volk heeft het nakijken. Geldverspilling. Alles wat Yildiz hier benoemd in dit filmpje is suiker in mensen hun ogen strooien.
  Medicatie is schaars, brood is duurder geworden.Mensen leven in krotten met hun kinderen, dag en nacht omringd door vleermuizen.Yildiz liebie mie.


  Maak melding

 13. @ pakiratigri
  “Men kan beter geen spijkers op laag water zoeken. Uit hoofde van haar functie is noodzakelijk. Suriname moet participeren om op de wereldkaart te komen. Het is namelijk een tweesnijdend zwaard waardoor Suriname er zelf ook beter van wordt.”

  Beste Pakiratigri
  Andere landen sturen hun Ambassadeur die de boodschap overbrengt. Ambassadeurs spreken in he buitenland met het gezag van de Minister, ze zijn zelfs minister zodat zij op hun standplaats niet lager in rang zijn dan de minister van Buitenlandse zaken in het land waar zij resideren of niet residerend ambassadeur zijn. De lokale ambassade bereid alles toch al voor en kan de executie naadloos ter hand nemen.
  Een mailtje met instructies was voldoende geweest.


  Maak melding

 14. @JOJO,
  Wij staan al op de wereld kaart.
  In verband onderzoek witwaspraktijken, 23,5 milj Euro in beslag genomen.
  Vermoedelijk wil Nederland niet mee doen aan praktijken met tweesnijdend zwaard.
  Is toch wereld news?


  Maak melding

 15. Ze kunnen best economic class reizen.In Nederland reizen ministers vaak per trein.En sommigen komen gewoon per fiets naar de Tweede Kamer.Ik zie in Suriname een minister dat niet gauw doen.Dat is met dienstauto en chauffeur en misschien ook wel met bewaking.Premier Rutte heeft nooit bewakers om zich heen en reist ook wel eens per trein


  Maak melding

 16. Hier is er wederom geen sprake van transparantie ,dat is de trend van deze regering.
  In plaats van al het gelul zou ze de de gemaakte kosten moeten onderbouwen.Ze denkt waarschijnlijk waarom mag ik ook niet een beetje stelen.


  Maak melding

 17. Op alle hoge posten benoemt Bouterse Creolen.

  Waar zijn de Hindostanen, Javanen, Chinezen en de gemengde bevolkingsgroepen.

  De Creolen maken van Suriname een enorme puinhoop.
  Wat de andere bevolkingsgroepen door hard werk verdienen maakt deze niks presterende en producerende groep op door benoemingen op hoge posten, daar niks presteren en door corruptie hun zakken vullen.

  Blok had dus groot gelijk!


  Maak melding

 18. Goedzo minister van buitenlandse zaken als ze willen dat je hier bleef kon je liever minister van binnenlandse zaken zijn
  Gewoon je werk blijven doen en niet kijken of luisteren naar buitenlanders die zichzelf Surinamer noemen met een hollands paspoort …na hun kritiek gaan ze meteen naar de voedselbank.


  Maak melding

 19. @Pakiratigrie en Praserie
  Geen wonder dat Suriname een mislukte staat is omdat het surinamers zoals jullie 2 heeft.Jullie die nooit voor Suriname en de surinamers opkomen maar aan helden verering doen.Jullie 2 hebben jullie verstand in je knieen,je tenen of in je bilgat.
  Suriname op de wereldkaart zetten..
  hahaha…Suriname staat al op de wereldkaart maar negatief!
  Hoe anders noem je een land waar een couplijder ,moordenaar de lijder van het land is?!
  Heel Suriname moet beurtelings staken en bedelen om aan hun salaris te komen,elke maand hetzelfde gedoe en dan heeft deze lulzak Beighle duizenden aan dollars nodig voor zakgeld.De ndpers doen maar het geld is toch van de surinamers die werken en belasting betalen en voor de ka-ndpers zorgen.Jullie happen lucht denk ik….jullie hebben niks nodig om in leven te blijven.Misschien dat jullie 2 onrustige zielen zijn die in Suriname rond dolen op zoek naar verlossing.Wel jullie 2 moeten naar de kerk gaan en niet naar Ocer,voor zielerust.
  En tot slot Suriname heeft geen voordelen aan de dienstreizen van de ndp regering,ze weten niet eens wat of waarover ze praten.Het zijn niemendaaltjesWe hebben niks aan hun zogenaamde dienst reizen.Eerst miljoenen euros aan blackmoney in beslaggenomen en 1 miljoen dollar aan kovind vermorst. en nu dit…


  Maak melding

 20. COMPLETE BULLSHIT VAV DEZE VROUW
  WE WILLEN NIET WETEN WAT JE DAAR HEBT GEDAAN [ZOALS ALTIJD BEGRIJP JE HET ZELF NIET]

  WE WILLEN WETEN WAAROM JE ZOOOOOOOOOOVEEL GELD HEBT MISBRUIKT
  SHAME ON YOU


  Maak melding

 21. Dankzij het zinloze verkwistende wanbeleid van deze paarse uitbuiters en opvreters kunnen de basketballers thuisblijven bij gebrek aan geld en tickets. Wat een schaamteloze, misselijkmakende criminele maffiabende.


  Maak melding

 22. Wat een schande, maar goed, deze gasten weten niet wat schande is. Wat hebben wij te maken met Servië? Zijn wij ons er niet van bewust wat voor denken deze mensen hebben als het om donkergekleurde mensen gaat?


  Maak melding

 23. @Manu 25 juli 2018 at 02:59
  Kort om, Wat een slaplulverhaal van dit mens, het rendement is 0,0
  —————————————————————————
  Als jij te vaak,in de spiegel kijkt naar je SLAPPE LUL,dan vindt jij vanzelf alle uitleg SLAPGELUL,…maar ja het is voor jou therapie,om hier anoniem de meest idiote SLAPPELUL VERHALEN uit je poeper onder je neus uit te schijten…IE MOFFO MOES EH TIENGIE HEEER DAY !


  Maak melding

 24. AORTA,..Jij bent èèn van de EZELS, die het belang van zulke dienstreizen nooit zullen begrijpen,jij bent ook zo`n KUDDE DIER,maar wel van een KUDDE EZELS,..en BOERIEKIES,gemengd met VARKENS en SLANGEN succes.


  Maak melding

 25. @henkmolenaar2016
  DOMME PANNENKOEK .
  HOU JE BEK DICHT ..IDIOOT,JOU SOORT KOMT NOOOOOOOOIT MEER AAN DE MACHT KNOOP DAT IN JOU RASISTISCHE OREN MIE MANG.ITS OVER VOOR JULLIE EN MASA AAN DE NOORDZEE….HUILEN & SCHELDEN JULLIE MAAR, ITS TOO LATE FOR YOU …REDIEMOESOES !…GHA GHA GHAAAAA !


  Maak melding

 26. @henkmolenaar2016 25 juli 2018 at 08:03
  Ze praat veel maar zegt helemaal niks…..

  Ze lult een uur in de ruimte……..

  US$ 5.915 aan dagelijkse kosten voor 3 personen……. voor 3 dagen….
  US$13.350 aan tickets aan tickets?????
  ————————————————————————–
  ZIJ MOETEN OOK ETEN IDIOOT,OF MOETEN ZIJ DAN..ROTI,.BARA,.& TELOH ETEN.van 10 SRD,..GO SRIEBIE JOE DONG KAW JOE !


  Maak melding

 27. @ Revo = IK LUDWIG VAN ABRA BROKIE IK BEN EEN REDIEMOESOE SELL OUT IK BEN EEN COON.
  @ IK LUDWIG VAN ABRA BROKIE IK BEN EEN REDIEMOESOE SELL OUT IK BEN EEN COON = Revo

  Wie hou je voor de gek !!!

  THE SAME SHIT !!!!!!!!


  Maak melding

 28. @ Blanke …. wie kaatst moet de bal verwachten !!!!
  Kerel of wie ook bent …. Mul no e tak’ wan lo ka.
  De waarheid is hard no mi boy … afgedankte NDP – WC RAT.

  Ik herhaal:
  Barbiepop … Beighle-Pollack … moet na de verkiezing van 2020 … tewerk gesteld worden als … HOOFD SCHOONMAAKSTER … zo u wilt … INTERIEUR VERZORGSTER … van huize ASIANA. Ze lijkt me iemand die alle facetten ( in spraak en gedrag ) van het bejaardenwerk goed kent. In Asiana zou ze prima werk kunnen leveren !!!!!!!

  @ Blanke … misschien … misschien kun je haar assistent(e) worden. Ik ben bang van niet … want ook daarvoor deug je niet !!!!!!!


  Maak melding

 29. Revo en IK WEET HET BETER ALS JULLIE BULLEBAKKEN ( dezelfde persoon)

  “HOU JE BEK DICHT ..IDIOOT,JOU SOORT KOMT NOOOOOOOOIT MEER AAN DE MACHT KNOOP DAT IN JOU RASISTISCHE OREN MIE MANG.ITS OVER VOOR JULLIE EN MASA AAN DE NOORDZEE….HUILEN & SCHELDEN JULLIE MAAR, ITS TOO LATE FOR YOU …REDIEMOESOES !…GHA GHA GHAAAAA !”

  ===

  I rest my case


  Maak melding

 30. surinamer

  uit je opmerking begrijp ik dat jij ook tot de zgn mofinawans behoort die zich flink laten naaien door de ndp

  en nog steeds niet beseffen dat ze al dubbel genaaid zijn
  waarschijnlijk krijg jij ook steeds een pakket van die polak beschuit


  Maak melding

 31. Al die onsamende hangende praatjes van Yildiz, vullen geen gaatjes. Yildiz stapt om de haverklap in het vliegtuig om de economische situatie in ons land te ontlopen. Zogenaamd Minister van Buitenlandse zaken. Wanneer je eigen kooi stinkt, maak het eerst schoon voordat je hulp in het buitenland gaat zoeken. Het buitenland kan en gaat je niet helpen, terwijl zij op de hoogte zijn van wat voor puinzooi het is in ons land en er in voorgaande jaren tot op heden geen enkele verbetering en vooruitgang zichtbaar is. Suriname op de kaart zetten heeft geen enkele nut. Het is wereldwijd bekend dat Suriname een Narcotica staat is. Witwassen van drugsgelden. Niets wordt afgemaakt wat begonnen is. Er is een chronisch gebrek aan structuur in ons land. De ene na de andere loopt Gemeenschapsgeld te misbruiken.Onze gemeenschap wordt aan zijn lot overgelaten.
  De armoede is elke dag voelbaar en zichtbaar. De Hindoestanen die wel degelijk verstand van zaken hebben, worden aan de kant geschoven, omdat sommigen creolen denken het beter te weten.Er wordt zoveel gepraat, maar concreet dingen aanpakken die het hards nodig zijn voor onze bevolking en land, laat veel te wensen over. Dit is voor de zoveelste keer de kop in het zand steken en mooi weer over de grens spelen alsof het geweldig gaat in ons mooi landje. Zakkenvullers die geen hart voor ons land hebben, alleen voor hun eigen portemonnee. Je hart bloed dagelijks hier hoe het eraan toe gaat. Schaamteloze vertoningen. Jong en oud laat vroegtijdig onnodig het leven door een chronisch gebrek aan medische voorzieningen. Yildiz je bent schaamteloos bezig, enkel jij ziet het zelf niet in. Bestel maar op je volgende buitenlandse reis Caviar en de duurste champagne, want daar zijn jij en je delegatie erg dol op. Een broodje pindakaas staat niet op het menu.


  Maak melding

 32. Ze praat over dat de kosten die zijn gemaakt terug worden verdiend. Waar aan dan???? Hoor alleen maar een lulverhaal. Komt geen zinnig woord uit. Ik denk als ze zelf terug hoort dat ze denkt van wat heb ik uiteindelijk gezegd? Geen drol dus. Dan ga je om de tafel met Ecuador en Estland. Sorry maar wat denk je hier van te kunnen halen??? Meer drugs verschepen mischien. Laat deze dame snel opstappen. Ze heeft al veel.te.veel genoten van het volk hun geld.


  Maak melding

 33. Wat een lul koek verhaal zeg.Begin eerst bij je zelf in Suriname.Waarom naar het buitenland,voor een vergadering ?? zoveel geld uit gegeven.Beter geef je dat geld aan het ziekenhuis en de scholen.
  Zal suriname hiermee vooruit komen. ? Begin eerst met de drugs bullshit.Alleen maar bla bla hier.en show time meer niet.En ja bouta heeft alleen meer creoolen bij de hoge posten.Het land gaat naar de malle moer.
  De domme volk accepteert alles .Net alsof suriname heel belangerijk is voor Europa.zoveel geld uit gegeven shame on you.Begin eerst in Suriname.De mensen hebben geen medishe goede zorg en medicatie.En jij gaat lekker op vakantie ,en noem je dat een dienstreis . Heb je lekker genoten van belgie,??? Minister buza


  Maak melding

 34. Oh, wat een een slimme meid, zij wordt later nog een uitstekende politicus, grote leider.
  Doet me denken aan volksjongens als J.A. Pengel, Henk Aaron, J. Lachman, J. Wijdenbosch enz. enz.
  “Wij hebben vruchtbare gesprekken gevoerd in het buitenland”
  Ben nu 80 jaar nooit en te nimmer resultaten van al deze gesprekken gezien/gemerkt.
  Suriname is er nooit beter van geworden sorry hoor!


  Maak melding

 35. @Oma je hebt gelijk.
  Al haar buitenlandse snoepreisjes zetten geen zoden aan de dijk. Er is door al die jaren van reizen nog niets concreets bereikt met al die getekende overeenkomsten, bezoeken etc. Yildiz kan de bevolking niets laten zien wat zij echt bereikt heeft hiermee. Enkel mooie praatjes en loze woorden. Wij volgen haar gangen. Njang Monie. Suriname moet niet vergeten worden en op de kaart worden gezet. Deze hele aardbol waarin wij leven weet dat Suriname nu een narcotica staat is. Waar zijn bijvoorbeeld de bewijzen van het bouwen van een nieuw ziekenhuis??? Wie gaat dit doen, wanneer wordt hieraan begonnen. Hoeveel geld is hiermee gemoeid. Is er een concrete plan van aanpak, wanneer is de uitvoering hiervan?? Begin, eind, oplevering. Laat dit kind Yildiz ons laten. Ga helpen de oudjes in Majella helpen verzorgen. Er is genoeg werk aan de winkel hier met je dikke zwarte reet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.