Nationale voetbalselectie van Suriname naar Nederland

26
Nationale voetbalselectie van Suriname naar Nederland

PARAMARIBO, 25 jul – De nationale voetbalselectie van Suriname, Natio, komt vandaag aan in Nederland. Een delegatie van 25 personen zal van 25 juli tot en met 8 augustus op trainingskamp in het land vertoeven. Dat melden Surinaamse media.

Natio is bezig met de voorbereidingen van de Concacaf Nations league. Tijdens de trainingen zullen er enkele oefenwedstrijden worden gespeeld te weten op 27 juli Suriname – Jong Feyenoord, op 28 juli Suriname – FC Den Bosch en op 1 augustus Suriname – Sparta.

Naast 19 spelers reist ook de nieuwe bondscoach van Suriname, Dean Gorré, mee.


26 REACTIES

 1. Veel plezier jongens. Geniet van je trip!!!

  goed kijken en kuister wat je nodig hebt (discipline doorzettingsvermogen, gezonde levensstijl) om een goede voetballer te worden.


  Maak melding

 2. waar wordt er gespeeld / hoe laat wordt er gespeeld / is het vrij moet je betalen ? dat ding lijkt zo rommelig bakba-winkri of die info is er niet ?


  Maak melding

 3. Ik heb net contact gehad met sparta rotterdam. blijkt dat die wedstrijd helemaal niet zeker is letterlijk : meneer het is niet zeker / niet in orde. ik kan u nog niets over tijd en plaats vertellen……….. dus iets klopt hier niet !!!


  Maak melding

 4. FC Den Bosch speelt op zaterdag 28 juli aanstaande niet tegen het Griekse Aris FC. In plaats daarvan speelt de Bossche ploeg een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Suriname. De aanvangstijd en locatie blijven onveranderd. Om 15.00 uur verschijnen beide ploegen aan de aftrap op Sportpark de Maaskant, het sportpark van v.v. Roda Boys (Veerdam 4, 5308 JH Aalst).

  Toegangskaarten
  Op de wedstrijddag zijn de toegangskaarten voor dit duel te koop bij het Sportpark de Maaskant. Volwassenen betalen € 7,50 voor een toegangskaart en jeugd tot en met 14 jaar en senioren van 67 jaar betalen slechts € 2,50.


  Maak melding

 5. Opo kondre mang oeng opo sranang grong e karie oeng. Trots op natio.jammer van de zg comment.als ezels lopen te grazen met paarden gaan ze ook denken dat ze paarden zijn.vergeet je geschiedenis niet want anders is de kans groot dat het zich verhaald.


  Maak melding

 6. Sommige Suris lijken permanent depressief te zijn…gezien het negatieve commentaar op zelfs een voetbaltrip!! Goed gedaan Gorre….zo’n trip is goed voor de jongens….hier leren ze van!!


  Maak melding

 7. Ook ballen meegenomen uit Suriname? En bijv.zuurzaksap?Een keertje had een oma voor haar in Italië voetballende kleinzoon een fles “zuurzaksap” meegenomen.Nou over voetbal:Nationale zou een wedstrijd kunnen spelen tegen het vrouwenelftal van Nederland .Zou natio grandioos verliezen.


  Maak melding

 8. Suriname.suriname .mee doen met de WK.hahaha ik moet echt lachen het lijkt wel een mop jullie willen helemaal uit dat bannanenrepubliek hiet komen trainen.jlie moet tegen jong fijenoord .wat een pakrammel gaan jullie van het heerlijke jong finenoord krijgen. en ook nog tegen Denbosh of sparta nou probeert masr iedetegeval mi imasl twee te winnen hier van deze laagste clubs van nederland kan pas moeten jullie praten over wk


  Maak melding

 9. die surinaamse spelers die hier in nederland wonen en hier werken of trainen ja die zullen het altijdt msken surinasme kan niet eens op zijn eigen kloten staan en wil meedoen met de wk .feze drie clubs zullen jullie aan het denken zetten dan zal je zien dat het zo js van wat ik zeg en mocht het niet zo zijn dan bied ik eccht mijn oprechte excuus ik zelf als neferlander uit suriname hier op gegroeit weet hoe de mentaliteot van die bakras zijn dat is disepline en dat hebben die dommr negets van dasr niet hu komen hier denken gelijk aan dtugs smokkel of aan wijfen .en geen dissepline


  Maak melding

 10. dus die suries denken hier effe van jong fijenoord te komen winnen beter blijven jullie thuis wandt vand dat moderne grasmat zijn jullie niet gewent en daar zal het al mis gaan een aap die elje dag met cocosnood speelt gaat moeilijk young finenoord is een maatje te groot joh surinamers zeggen we moeten tfots zijn trots zijn op wat ???*


  Maak melding

 11. 4-0
  Suriname .wat een afgang weer .moeten wij daar nou trots op zijn .dit zijn echt cocosnooten voetbal wat die surinamers doen .en moet dat nou echt het Natiinale voetbalteam van suriname zijn ? ga jullie nu maar naar huis en zet het westrijd van sparta effe uit jullie hooft wand de derde schaande ga ik jullie hellemaal naar jjllie oude zwarte moer schelden stelletje rog boom aapen.alleen masr schaande geven jullie mij ga jullie tegen kleuters voetballen mischien maken jullie dan kans stelletjes sukkels


  Maak melding

 12. stelletje Cocosnoot Aapen .
  dit is veelste hooig gegrepen voor jullie zwarte cocosmoer.
  Jullie geven zowel Deen Goiree schaande is dat het shrinaams nationale team waar zitten jullie hersens ..in jullie kont ..4/0 verliezen van fc den bosh ..wat zijn nullie hier komdn doen weten jullie wel wat voor land dit is dat is een land met nivo hoog nivo speelers hebben wij hier in holland met alles lopen wij hier in NL voor op waarom jullie niet van op de hoogte zijn snapt ik ook niet .ga jullue terug en houxen jullie de eer wat jullie al niet hebben tegen sparta maar vokr liefs


  Maak melding

 13. Dean Goree ..echt zonde voor jouw geld
  te investeeren aan zulke zwarte naakt bavianen.stopt dat geld liever voor de arme mensen in suriname schenkt het aan een kinder tehuis.maar niet asn zulke gasten zij snapen het gewoon niet zij zullen jouw nog meer schaande geven .
  over morge woensdag dus tegen FC sparta .Die tegen de (Surie Monkeys )
  nou dat wordt weer lachen hoeveel worxt het 6-0 dat die gasten nog durven op het velt te gaan .vergeten jullie.. jullie bannen eerst op te eten wand het wordt edn traumatishe westrijd die jullie altijd bin zal blijven . nedm jullie de eer asn jullie zelf en ga naar huis


  Maak melding

 14. gewaarschuwd .als jullie toch door gaan tegen sparta dan nog is verliezen dat staan echt jullie echt echt een doosis aan kritiek van mij op jullie te wachten dus maak jullie je borst maar nat .wand ik schelt jullie helemaal vanaf jullie moer tot aan jullie malemoer dus dan weten jullie dat ik als Suri Ned kan dat niet azn zien dat zylje achterljnke mafkeesen uit dat bannenland ons surinamers helemaall hier schaande is komen geven en daarna terug naar jullie boomhut maar zo werkt dat niet


  Maak melding

 15. ik ben te vreden SU broeders keep it up
  proberen baart kunst
  slechte reachtie”s die heb je overal dat moeten wij gewoon zien net een phus
  laten wij liever spelers van ons die in het buitenland voetballen het inorde maken
  ik bedoel dubbelenationaliteit dat is alles dat wij nu nodig hebben
  SURINAME HEEFT GENOEG HELDEN zoals clarens ceedorf er nog meer
  we moeten gewoon zamen werken dan komt alles goed


  Maak melding

 16. zoals mario zeg .samen werken.maar die suries willen niet te trots om toe te geven dat het zo werkt .als surinamers uit suriemaribo willen niets aannemen van de Surineds uit nederland hun voelen zig dan minderwaardig wand eij weten het beter volgens hun
  .maar wij weten het ook veel beter maar dat snpappen die Cocos aapen van dat land gewoon niet dom achterlijk wij hebben zoveel goede echte internationale spelers die hier voor suriname uit willen komen ik houd mijn hart vast wat het gast worden tegen sparta.weer een zware afgang en belediging naar de surined .die is niet voir gadyen uit suriname weg gelegt zij lopen 70 jaar achter en hun nibo qua voetbal dasr is nog beelste laag wat wij woensfag haan zien is gewoon een par ban die cocos Aapen die met een bal heen en weer rennen maar niets presdteerem jafden xij niet liever regelrecht nasr de Aapenheul kunnen gaan of naar een Circus zij weten het beter masr snapprn er niets ban fie domme trots van die surie uit Suriemaribo weiveten de surieneds profesinials maar wasrom?? is dat afguns .jaloezie of gepaseert voelen .dit is het mentaliteit van surimaribo mensen geeft ons geen schaande ..ja dat is wat hun zijn komen doen ..doen niets andets dan verliezen .en ons schaande geven hier in nederland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.